04.01.06, 19:13
Szanowne Mamy!Proszę Was o pomoc,może znacie i możecie podać mi namiary na
dobrego specjlistę gastrologa.Chyba niedługo będę musiała wybrać się na
wizytę bo moja córka słabo przybiera na wadze(ma skończone 15 m-cy i waży
8940 g.!) Dzięki
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: gastrolog 04.01.06, 20:12
      W jakim mieście? czyzby w Warszawie?smile
      • skarolina Re: gastrolog 04.01.06, 20:46
        Na pewno w Warszawie tongue_out
      • strzala12 Re: gastrolog 05.01.06, 19:36
        tak,chodzi mi o dobrego gastrologa dziecięcego w Warszawie
      • kjagoda Re: gastrolog 07.01.06, 19:34
        Jeśli może być wizyta prywatna to polecam dr Piotra Albrechta. Jest pediatrą -
        gastrologiem. Prywatnie przyjmuje w środy w Spółdzielni Rentgenologów ul.
        Mokotowska. Wizyta kosztuje 77 zl. Obowiązują zapisy telefoniczne.
        (na wizytę czeka się czasmi ok miesiąca). mam też kontakt do dr Albrechta
        bezpośredni. Mozna spróbować umówić się z nim na wizytę domową. Jesli jesteś
        zainteresowana to daj znac a napiszę na priv.Pozdrawiam~! Kasia
    • niki129 Re: gastrolog 08.01.06, 13:09
      Ja juz nei pameitam nazwiska kurcze ale my se leczylismy u pani docent (z tego
      co pameitam) w Alfie . Ona pracuje w Centrum zDRowia dziecka jest swietna.
      Antos mial refluks i ona uratowala nas przed operacja Maly juz jest zdrowy.
      Refluks mial tak silny ze mial od tego zapalenie ucha, zapalenie pluc , nic
      nei jadl mial zniszczony przewod pokarmowy. Szkoda ze nei pameitamsad Ale jak
      zadzwonisz i powiesz ze leczy dzieci (doroslych tez zreszta ale zawsze byla u
      neij cala masa mamus z dziecmi) i pracuje w CENRum zdrowia dziecka to moze ci
      powiedza. jest rewelacyjna ma swietne podejscie, spokojna opanowana. pameitam
      ze bylo u niej sporo dzieci z niedowaga wlasnie. Polecem. Moze znajde gdzies
      nazwisko....
    • bznalezn Re: gastrolog 08.01.06, 17:25
      ja polecam dr koniecznego ,przyjmuje w przychodni przy szpitalnej na
      Kopernika . Bardzo sympatyczny opanowany , i z świetnym podejściem do małych
      dzieci.Na wizytę czekałam ok. 2,5miesiąca. Przygotuj się z "historii życia"
      dzidzi,miesiąc po miesiącu, od pierwszego dnia życia (np.kiedy zrobiła pierwszą
      smułkę)Pierwsza wizyta trawała ok.45min.
      Pozdrowienia
      Basia
      • kjagoda Re: gastrolog 08.01.06, 19:04
        Super dziecięcym gastrologiem jest też profesor Ryżko z Centrum Zdrowia
        Dziecka. Prywatnie przyjmuje w Klinice Gastroenterologii na Waryńskiego. Rok
        temu płaciłam za wizytę 120 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka