mysza_myszynska 23.05.06, 12:07 Możecie polecić jakiś sklep/firmę w Warszawie gdzie mogę kupić coś ładnego i w miarę możliwości eleganckiego na wesele w sierpniu? Będę wtedy w 35tc i jak mniemam będę miała gigantyczny brzuch!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candace1 pępek świata 23.05.06, 13:46 Sklep "Pępek Świata" w Galerii Mokotów ( w Arkadii chyba też jest) Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Sukienka na wesele 23.05.06, 13:05 www.allegro.pl/item103354470_suknia_slubna_dla_ciezarnej_p_n.html Odpowiedz Link Zgłoś
k.wita Myszo cos chyba dla Ciebie bym miala 23.05.06, 14:16 Napisz na prv k.wita@poczta.fm Mam do sprzedania, ja kupowalam na impreze na 3-go maja. Posle Ci fotki. Jestem w niej ubrana w 36tc. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: Sukienka na wesele 23.05.06, 15:40 A to Twój własny ślub, czy cudzy? Jeśli cudzy, to takie bardziej eleganckie rzeczy są tutaj: www.mayacormier.com.pl/index.php?lang=pl&id=117 Sklep działa na żywo na Mokotowie. A ja sama kupiłam sobie, z myślą o weselu w czerwcu (też cudzym), tą sukienkę: www.bebefield.pl/Spodnice/index.php Do tego mam biały i czarny żakiet, nie wiem na który sie zdecyduję. Wczoraj przyszła (błyskawicznie). Jest tania, a wygląda na to, że po ciąży także da sie ją nosić. Ponadto jest niewrażliwa na rosnący brzuch - może rosnąć do woli Przenoszę ją całe lato (III trymestr). Jakby nie pasowała, sklep przyjmuje zwroty. Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: Sukienka na wesele 23.05.06, 15:41 Coś z tym linkiem nie wyszło. Chodzi o sukienkę Napoli - tą biało-czarną. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Sukienka na wesele 23.05.06, 16:22 Jak możesz to wstrzymaj się do lipca z zakupami. Ja idę na wesele w przyszły weekend. Dzisiaj mierzyłam sukienki, ktore przymierzałam też kilka tygodni temu. To, w czym fajnie wyglądałam wtedy, teraz zupełnie nie leżało. Odpowiedz Link Zgłoś
aaga8 Re: Sukienka na wesele 29.05.06, 08:57 sklep z indyjskimi ciuchami - czasem są tam piękne sukienki Odpowiedz Link Zgłoś