Dodaj do ulubionych

szukam kolezanki

IP: *.* 06.04.02, 14:07
Witajcie, szukam kolezanki do pogadania od czasu do czasu. Duzo siedze w domu i przed komputerem. Ze wzgledu na tryb zycia nie mam teraz wielu zanjomych i brakuje mi kontaktow z ludzmi. Jestem z W-wy, mam 27 lat i dwoch chlopakow w domu, ten maly ma prawie 2 latka.Chcialabym nawiazac kontakt z mamami w podobnym wieku, wcale niekoniecznie z mojego miasta, zeby troche postukac w wolnej chwili. PozdrawiamSasanka
Obserwuj wątek
    • Gość: mysia Re: szukam kolezanki IP: *.* 06.04.02, 20:49
      Hej jestem z Poznania,mam 2 chlopaków 10 i prawie 13 lat,niedawno straciłam 3 dzidzię..Pozdrawiam Dorota
    • Gość: Monika_D Re: szukam kolezanki IP: *.* 07.04.02, 19:26
      cześćJa podobnie jak Ty jestem z Warszawy mam 27 lat.Mam półroczną córeczkę.Czekam na meile.PozdrawiamMonika
    • Gość: Paulinapaulina Re: szukam kolezanki IP: *.* 07.04.02, 21:48
      Cześć!Moja córcia też ma prawie dwa latka. Jestem osobą niezwykle zajętą, ponieważ pracuję zawodowo (na pełnym etacie oraz dodatkowo w szkole). W wolnych chwilach zaglądam tutaj, więc jeżeli tylko masz ochotę, możemy pogadać na czacie. Mam 29 lat, mieszkam w Kielcach.Paulina
    • Gość: Anna72 Re: szukam kolezanki IP: *.* 08.04.02, 08:08
      Cześć! Jestem z Rzeszowa, mam 30 lat i 2letniego synka. Chętnie pogadam na Gadu-gadu. Jeśli chcesz, daj znać na priva, podam mój numer. :hello: Anka.
    • Gość: Marta2 Re: szukam kolezanki IP: *.* 08.04.02, 11:37
      Hej hej mam 26 lat i 15 miesięczne bliżniaki.Taż mam raczej mało czasu a znajomości ograniczają się do kontaktów "komputerowych"i bardzo chętnie popiszę z TobąPozdrawiam ciepło.Acha mieszkam pod Warszawą.Marta
    • Gość: iii Re: szukam kolezanki IP: *.* 08.04.02, 20:58
      HAY JESTEM 25 LETNIĄ MAMĄ 10-MIESIĘCZNEGO PIOTRUSIA. MAM TROCHE CZASU WIEC CHETNIE POPISZE TROCHE. NIE CIERPIĘ W TEJ CHWILI NA NADMIAR ZNAJOMYCH WIĘC CZEKAM .....PA
    • Gość: Gooh Re: szukam kolezanki IP: *.* 09.04.02, 11:14
      Hej Sasanka :-)ma 28 lat - rocznego brzdąca :-)co prawda pracuję a nie ejstemw domku, ale uwielbiam romawiać przez net (choc wolę osobiście) :-)moój umer GG ( w godzinach 8-15) 2258829e-mail gooh@poczta.onet.plmieszkam na Tarchominie :-)czekam na wiadomośc od Ciebie i pozdrawiam serdecznie :-)Gooh :-)
    • Gość: Marianka Re: szukam kolezanki IP: *.* 09.04.02, 18:58
      Hej!Mam na imię Marzena (lat 28) z W-wy i jestem mamą 7 msc Julci. Siedzę w domu z tym moim szkrabem i często brakuje mi babskich ploteczek. Nie mam żadnej koleżanki z małym dzieckiem. Z ochotą pogadam i może nawet sie Ciebie nie raz poradzę. Masz większe doświadczenie w wychowaniu dziecka. Naszym zmartwieniem są teraz pierwsze zupki, którymi Julcia uwielbia pluć :)Pa M.
    • Gość: sasanka Re: szukam kolezanki IP: *.* 09.04.02, 20:31
      czesc, dzięki za odzew kolezanki, WSZYSTKIM , bardzo mocnoWlasciwie to powinnam od razu dac tu namiary , bo juz nie wiem co komu odpisalam :)GG 1527151 ICQ 144311597Pozdrawiam Was wszystkie serdecznieSasnaka
    • Gość: iskierka Re: szukam kolezanki IP: *.* 09.04.02, 20:51
      Hej,witaj i pisz co u Ciebie. Ja mam mniejszego chłopczyka bo dopiero trzymiesięcznego. pozdrawiam. Anka
    • Gość: Malandzia Re: szukam kolezanki IP: *.* 10.04.02, 12:03
      Cześć!!!Mam na imie Ania , mam 29 lat i dwoje uroczych dzieciakówMarcin lat 5,5 (we wrześniu idzie do zerówki) i Martynka 15 miesięcy.Nie pracuję siedzę z dziećmi w domu i mam duzo czasu więc służe swoja osobą. Mieszkam przy metrze Natolin.mój mail to: Malandzia@poczta.onet.pl jeśli masz ochotę to pisz.Pozdrawiam Malandzia mama M&M
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka