Dodaj do ulubionych

PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI...

IP: *.* 04.09.02, 20:03
BŁAGAM-KTO MA JAKIEŚ NAMIARY NA PRYWATNE ŻLOBKI W W-WIE...PRZESZUKALAM JUZ INTERNET-I NIC...KSIAZKI TEL-TEZ NIC...JAKAS KONSPIRACJA....TROCHE DZIWNE...BEDE WDZIECZNA ZA JAKIKOLWIEK SYGNAL-POZDRAWIAM-BASIA Z MALYM JANKIEM
Obserwuj wątek
    • Gość: EwaMaciag Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 04.09.02, 21:36
      Nie wiem jakie dzielnice w W-wie cię interesują, ale z tego co wiem jest taki prywatny mini-żłobek na Tarchominie, ul. Nagodziców, tel. 0600 017 946.Pozdr,Ewa,
      • Gość: brytnej Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 05.09.02, 20:49
        wielkie dzieki ewo
    • Gość: monikaka Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 06.09.02, 10:45
      Również na Tarchominie działa od 1 września prywatny żłobek na ul. Odkrytej (koło przedszkola Smerf), tel. 614 93 02.Opłata ok. 400 zł i chyba 200 wpisowego na zabawki. Tylko nie wiem, czy są jeszcze miejsca, bo mieli przyjąć nie więcej niż 25 dzieci.
    • Gość: wbk Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 06.09.02, 13:11
      A może ktoś zna takie żłobki w oklicach Bemowa, Woli, Ursusa?
      • Gość: brytnej Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 06.09.02, 15:27
        agnes-ja mieszkam na Jelonkach-od roku...i szukam...przedszkola prywatne sa...zlobka chyba nie ma...tzn.nie oglasza sie nigdzie...tez pilnie poszukuje...
        • Gość: Jussa Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 06.09.02, 17:08
          Ojej ale ceny niewiele niższe niż wynajęcie Niani na kilka godzin...dziwne.Ja mieszkam na Ursynowie i slyszalam o prywatnym zlobku ale na Okeciu.Pozdrawiam,Klara
          • Gość: brytnej Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 08.09.02, 06:11
            klaro-ceny nizsze niz niania.Niani trzeba zaplacic 7 pln za godzine-ja bede pracowac 8 h plus dojazd to jakies 9,5h.A prywatny zlobek kosztuje okolo 600pln miesiecznie.
            • Gość: Madzia2002 Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 09.09.02, 11:06
              mozna znalezc nianie i za 5 zl za godzine a niania zajmuje sie tylko jednym dzieckiem a nie jak w zlobku jedna pani do kilku dzieci brrrrr mam nadzieje ze nigdy nie bede musiala oddac mojego synka do zlobka!!!! tam jest strasznie a w prywatnym....wiecej biorą ....zajmuja sie tak samo jak w panstwowym....tyle ze warunki bytowe moze lepsze....czysciej....
              • Gość: EwaMaciag Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 09.09.02, 14:52
                Magda, gdybyś miała jakieś "namiary" na nianię, która byłaby zainteresowana opieką nad maluszkiem za 5 zł/godz., to daj mi proszę znać. Chętnie skorzystam.Pozdr,Ewa.
    • Gość: wiola_26_wawa Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 11.09.02, 13:54
      Witam wszystkichDlaczego tak bardzo zalezy Ci na prywatnym żłobku, powiem Ci szczerze że mój synek chodzi do żłobka przy ul. Kmicica (Mokotów) i jestem bardzo zadowolona, dzieci mają zajęcia naprawdę dobrze zorganizowane i zabawki również super co bardzo mnie zaskoczyło. Do tego czy to będzie prywatny żłobek czy państwowy to i tak nie uchroni to maluszka przed nowym etapem "rozstania z mamą". A zawsze łatwiej Ci będzie znaleźć żłobek bliżej domu niż szukać w innym końcu Warszawy żłobka bo jest prywatny a do tego aby dowieźć maluszka zimą bedziesz musiała go tak wcześnie wyciągać z łóżka.Pomyśl również o państwowym żłobku i zwiedź kilka i wtedy zadecydujesz.Wiem że w Raszynie jest prywatny mini żłobek a także w okolicach Kobyłki. Pozdrawiam Wiola
    • Gość: King Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... IP: *.* 13.09.02, 20:36
      a może prywatne przedszkole - z tego co wiem można oddać dwulatka
    • Gość: Yoanka Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... URSYNÓW IP: *.* 13.09.02, 23:52
      A może ktoś słyszał o prywatnym żlobku na Ursynowie, lub na Mokotowie. Będę wdzięczna za namiary.Joanka
      • psottka Prywatne żłobki 13.06.03, 22:17
        Ciut stary ten wątek " prywatne żłobki" ale go wyciągam,
        bo temat aktualny...
        pozdrawiam
        _______
        Psottka z Zuzanką (02.09.02)
        moderator forum eDziecko-Warszawa
        • ewakw Re: Prywatne żłobki 27.06.03, 10:15
          Znam dwa zlobki prawatne w okolicach bemowa.
          Tyle ze jest to pod warszawa jedno 6 km od skrzyzowania lazurowej z gorczewska
          w Zielonkach a drugie 8 km od tego samego skrzyzowania w Lipkowie.Mysle ze te 6
          i 8 km to nie jest jakas wielka odleglosc dla mam mieszkajacych na bemowie.Tym
          bardziej ze jedzie sie szybciutko nie w korkach.Jezeli jakas mama jest
          zaintersesowana podam blizsze informacje.
          pozdrawiam
          • ahonia Re: Prywatne żłobki 16.07.03, 09:51
            Witaj!
            Chętnie dowiem się czegoś więcej na temat wymienionych przez Ciebie żłobków
            (przedszkoli). Mieszkam w Izabelinie więc mam do nich blisko. Jestem ciekawa
            czy przyjmują dzieci młodsze niż 3 latki. Moja Oleńka skończyła w czerwcu 2
            lata i myślę aby posłać ją do "ludzi", tym bardziej że chodziła trochę do
            żłobka (jak mieszkaliśmy na Ochocie)i była bardzo radosna z obcowania z dziećmi.
            Za wszelkie szczegóły dotyczące tych placówek będę wdzięczna!
            Pozdrawiam.
            Honorata - mama 2 letniej Oli i już za dni parę chyba Julki.
            • ewakw Re: Prywatne żłobki 22.07.03, 23:36

• monis14 Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... 24.09.03, 21:37
      Drogie Mamy.!!
      Słabo pszeszukujecie Internet.Na Bielanach ul. Zgrupowanie Żmija 4 otwiera się
      nowy prywatny miniżłobek.tel.669-51-57,0603-129-224.Opieka OK!,Dowolna ilość
      godzin.!Co więcej trzeba !- ZOBACZYĆ I POROZMAWIAĆ.
      • olagolab Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... 25.09.03, 12:13
        niektorzy podaja te nr tel do zlobka na ul. kochanowkiego a nie do ul.
        zgrupowania zmija (669 51 57 lub 603 129 224). byc moze te same osoby otwieraja
        drugi zlobek - dlatego telefony sa te same
        • monis14 Re: PONOWNIE..PRYWATNE ŻLOBKI... 29.09.03, 16:06
          nic podobnego!Żłobek na ul.Kochanowskiego nie ma nic wspólnego ze żłobkiem na
          ul. Zgrupowanie Żmija .Nie wiem skąd takie pszypuszczenia i kto takie
          informacje przekazuje.
          Jeżeli ktoś ma wątpliwości proszę o kontakt lub wiadomość na priv.Telefony 669-
          51-57 i 0603-129-224 dotyczą żłobka na ul. Zgrupowanie Żmija.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka