IP: *.* 11.10.02, 08:18
Czy ktos z Was moze wie gdzie znajduje sie to centrum zabaw dla dzieci ? I czy z 13 miesiecznym dzieckiem oplaca sie tam jechac ? POZDRAWIAM Dorota i Sarcia
Obserwuj wątek
    • Gość: cela Re: HulaKula IP: *.* 11.10.02, 09:46
      na ulicy Dobrej, przy bibliotece uniwersyteckiej, a raczej w jej podziemiach.13 miesięczne owszem ale pod warunkiem, że dobrze chodzi bo może zostać zadeptane przez te starsze. A tak swoją drogą to fajne miejsce, moje dziecko je bardzo lubi.
      • Gość: sylwiastep Re: HulaKula IP: *.* 24.10.02, 21:22
        Ja bym prosila o wiecej informacji - co to dokladnie jest to hula kula? Ile sie placi za wejscie? Jakie atrakcje tam sa? Czy siedmiomiesieczniak jest za mlody? Czy rodzice bawia sie z dziecmi, czy dzieci puszcza sie, np. w takie pilki, i rodzice tam wejsc nie moga?Dzieeeeki :)S.
        • Gość: Dorcia25 Re: HulaKula IP: *.* 25.10.02, 17:23
          :hello: Sylwia Za wejscie do hulakula placi sie w tygodniu 15 zl. a w weekend 25 zl. od dziecka . Jest to sala zabaw , ale 7 miesieczny dzieciaczek chyba jest za malutki , ja bylam w czwartek tak ok. 16 i bylo malo dzieci wiec w pileczkach moglam siedziec a nawet lezec z Sarcia wiec jesli chciala bys bawic sie z dzieckiem to tylko w tygodniu . Pozostale atrakcje coreczki nie interesowaly :( Bawila sie jeszcze na stoliku z klockami lego .POZDRAWIAM Dorota z 14-sto miesieczna Sarcia
        • Gość: magamaga0 Re: HulaKula IP: *.* 25.10.02, 22:12
          Hula Kula dla siedmiomiesięczniaka? Jeśli siedzi to może i tak. Oczywiście rodzce wchodzą z maluchami (bez butów). O ile sie orientuje nie ma oddzielnego pokoju do przewijania i karmienia dziecka.. ale jakoś sobie może poradzisz. W tygodniu 15 zl (do woli), w weekendy 25 zl. Są tam 2 sale - jedna dla maluchow do 7 roku życia - basen z piłeczkami, male mieciutkie zjeżdżalnie,.. wszystko wysciełane miekkimi materacami itp. Bezpieczne!! Druga sala, większa, jest dla starszych dzieci, ale tam jeszczenie byłyśmy (moja ma dwa lata) i bardzo lubi sie tam bawic.. Radzę chodzic w tygodniu, bo pusto i spokojnie, w weekendy ściągaja tlumy.Otwarte od 10 do 20 (chyba)Marghe
        • Gość: sylwiastep Re: HulaKula IP: *.* 28.10.02, 10:40
          dzieeeeeeki wszystkim!!S. :lol:
    • Gość: magamaga0 Re: HulaKula IP: *.* 25.10.02, 22:08
      Hula Kula mieści sie na ulicy Dobrej, w nowym Gmachu Biblioteki Uniwersyteckeij. Moja corka byla tam pierwszy raz jak miala 13 czy 14 miesięcy, baaaaaardzo jej sie podobalo, zwlaszcza basenik z kolorowymi pileczkami!Marghe
    • Gość: anyaa Re: HulaKula - MOŻE WYBIERACIE SIĘ W NAJBLIŻSZY WEEKEND? IP: *.* 30.10.02, 18:06
      Wiem, ze Święta i czas wyjazdow, ale moze macie ochote spotkać się w Hula Kula w sobotę lub w niedzielę? Wiem, że będzie otwarte.Mam 15-miesięcznego synka.Pozdrawiam,Ania
      • Gość: magamaga0 Re: HulaKula - MOŻE WYBIERACIE SIĘ W NAJBLIŻSZY WEEKEND? IP: *.* 31.10.02, 14:29
        My jednak raczej w tygodniu, ale polecam sie!!!!!!!!!
      • Gość: mamazuczka Re: HulaKula - MOŻE WYBIERACIE SIĘ W NAJBLIŻSZY WEEKEND? IP: *.* 05.11.02, 15:58
        Anyaa,jak się już coś wyjaśni z Misiem (mam nadzieję, że skorzystałaś z pani rehabilitantki m.in.), to może byś się odezwała do mnie na priva lub tel 0603-86-2112 i byśmy się umówiły z dzieciaczkami? Żuczek ma 18 m-cy i baaaaardzo lgnie do dzieci!!!Brygida mama Żuczka
      • Gość: anyaa Re: HulaKula - MOŻE WYBIERACIE SIĘ W NAJBLIŻSZY WEEKEND? IP: *.* 07.11.02, 18:15
        Hej Brygida,Napisalam do Ciebie na priva. Ja nadal bardzo chętnie wybrałabym się do Hula Kula - mogę w czasie weekendu albo w piątek po południu.Pozdrowienia dla Ciebie i synka. Michalek tez bardzo lubi dzieci (szczegolnie takie, ktorym moze wyrywać jakieś zabawki, jest w tym mistrzem).Ania
    • Gość: ljaworo Re: HulaKula IP: *.* 08.11.02, 11:46
      Hej,wybieram się do Hula Kula w poniedziałek. Będzie też Koma. Spotykamy się ok.11.00. Może jeszcze ktoś chce do nas dołączyć.Pozdrawiam,Ludek
      • Gość: mamazuczka Re: HulaKula IP: *.* 08.11.02, 11:57
        Ojej, to chętnie byśmy dołączyli :bounce: !!!!!A w jakim wieku są Wasze dzieciaczki, bo Żuczek ma prawie 18 m-cy i jest dość nieśmiały.pozdrowionkaBrygid mama Żuczka
        • Gość: anyaa Re: HulaKula IP: *.* 08.11.02, 12:06
          My też, my też...Misio ma 15 miechów, więc pewnie bedzie najmłodszy.Ania
        • Gość: ljaworo Re: HulaKula IP: *.* 08.11.02, 12:07
          Diana ma 21 mies. i należy do dzieci "środka" tzn. ani nie jest nieśmiała, ani nie jest śmiała. Wszystko zależy od okoliczności, ostatnio w Hula dostała małpiego rozumu.Pozdrawiam,Ludek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka