Dodaj do ulubionych

szpitale w warszawie

IP: *.* 20.02.03, 17:27
Czy macie Państwo jakąś wiedzę na temat szpitali pediatrycznych w Warszawie, > w których można zostać z dzieckiem na noc?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: szpitale w warszawie IP: *.* 20.02.03, 17:32
      :) Moja Magdusia leżała w Szpitalu na ul.Niekłańskiej. Tam nie robiono żadnych problemów żeby rodzic został z dzieckiem. :o Przebywałam tam cały dzien i noc wobec tego byłam ze wszystkim na bieżąco. Przede wszystkim Magda czuła się bezpiecznie i nie płakała Pozdrawiam Mariola :bic:
    • Gość: guest Re: szpitale w warszawie IP: *.* 20.02.03, 21:06
      Był ostatnio taki wątek na forum Warszawa, sprawdź. Na Działdowskiej na pewno nie można, na Litewskiej byłam z córeczką na oddz. kardiochigurgii i tam można zostawać, można też wynająć pokój dla matki z dzieckiem z łazienką (30 zł/dobę), ale wiem, że to zależy od oddziału.
    • Gość: guest Re: szpitale w warszawie IP: *.* 20.02.03, 23:33
      Ja byłam z córką na działdowskiej Przez miesiąc spałam tam na krzesełku albo leżaczku bez zednych problemów (o ile można powiedzieć że spanie na leżaczku jest ok) obsługa ok .O litewskie słyszałam złe opinie.ANia
    • Gość: Cydorka Re: szpitale w warszawie IP: *.* 21.02.03, 11:28
      Ewa!Odsyłam Cie do mojego postu z podobnym tytułem-szpitale dzieciece czy cos takiego(z 10 zcy 11 lutego nie pamietam0 troche dziewczyn odpisało polecały Niekłańską i Dziekanów Leśnypozdrawiam
    • Gość: Kicia Re: szpitale w warszawie IP: *.* 21.02.03, 14:28
      Byłam przez dobę na Litewskiej, z dzieckiem oczywiście. Nie poelcam... Lekarki nieczego sobie, jednak pielęgniarki spotkałam paskudne, ogólne wrażenia przykre, choć z dzieckiem można być całą dobę.Pozdrawiam,Anita
      • Gość: selin Re: szpitale w warszawie IP: *.* 04.03.03, 13:55
        Witaj :) Byłam w lutym cały tydzień z dzieckiem na Kopernika, Byłam mile zaskoczona, personel bardzo miły z uśmiechem podchodzący do dzieci, korytarz pomalowany na przepiękne kolory, różne zwierzątka, królewny itd. mogłam spać z synkiem, tylko trzeba było zapłacić 20 zł za dobę za łóżko :) Pozdrawiam Grazyna
        • Gość: Pawel_Z Re: szpitale w warszawie IP: *.* 06.03.03, 12:22
          Na litewskiej mozna spokojnie spedzac caly dzien i cala noc. Niestety lezakow jest tylko kilka i nie dla wszystkich starcza, a swoich nie wolno przynosic, jedynie karimate lub spiwor. Nie wiem jak na innych oddzialach, ale na niemowleco-noworodkowym lekarze bardzo mili, traktuja dzieci jak swoje wlasne. Pielegnierki w porzadku za kilkoma wyjatkami niestety.
    • Gość: Barba Re: szpitale w warszawie IP: *.* 06.03.03, 20:19
      Na Niekłańskiej miałam wykupione łózko z wyzywieniem -35 zł/doba, ale były mamy które nie płaciły nic, spały bez problemu (ze strony personelu) na czym sie dało- leżaki, maty itpPowodzenia
    • psottka Re: szpitale w Warszawie 06.06.03, 21:44
      Wątek przenoszę na forum Szpitale
      pozdrawiam
      _______
      Psottka z Zuzanką (02.09.02)
      moderator forum eDziecko-Warszawa
      • gruszka_edziecko Re: szpitale w Warszawie 07.06.03, 10:18
        Psottko, forum Szpitale chyba dotyczy tylko szpitali ginekologiczno-
        położniczych ("mamy radzą przyszłym mamom").
        I znowu Ci się wtrącam, chyba mnie przeklniesz wink
        • psottka Re: szpitale w Warszawie 07.06.03, 10:57
          Hej,
          W opisie forum Szpitele nie znalazłam takiego
          wyszczególnienia (tylko ginekologiczne). Wyjaśnie to
          jeszcze z moderatorami tegoż forum.
          Według mnie wygodniej mieć wszystkie szpitale w jednym
          miejscu ale mogę się mylić smile
          pozdrawiam
          _______
          Psottka z Zuzanką (02.09.02)
          moderator forum eDziecko-Warszawa
          • gruszka_edziecko Re: szpitale w Warszawie 07.06.03, 18:23
            Po pierwsze jest to forum w dziale "Ciąża i poród". Po drugie opis zaczyna się
            tak: "Tu mamy radzą przyszłym mamom..."
            To nie była złośliwość z mojej strony, tylko koleżeńska pomoc... smile

Marta, mama 4,5-letniej Marysi, zwanej Masią smile)
            gg 1530686

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka