anesia11 23.06.07, 08:31 Poszukuje namiaru na dobrego ortopede w Warszawie (córka ma 6 lat) bylam rok temu u polecanego dr Oklota ktory powiedzial ze stawiane nogi do śodka u córki przejdzie , chyba troszke sie pomylil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: Ortopeda Warszawa. 23.06.07, 16:06 a ćwiczyliście coś w tym czasie, zalecił coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia27 Re: Ortopeda Warszawa. 23.06.07, 22:33 Ja też mam córcie 6 lat i też stawia nogi do środka. Byłam z nią w LIMie ok. 2 lata temu i lekarz nic nie zlecił, powiedział, że powinno minąć ok 6-7 r.ż. Teraz znowu się mocno zaniepokoiłam, bo specjalnie nic się nie zmienia i poszłam ponownie, tym razem do kogo innego i ten drugi potwierdził, to co mówił pierwszy. I że przy takiej giętkości stawów (nie wiem czy Twoja córka też ma takie elastyczne stawy) nie jest dziwne jej stawianie nóg Jakbyś chciała namiar na jednego czy drugiego, to daj znać - najlepiej na e- mail gazetowy, bo tu rzadko jestem, to poszukam i podam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariab71 Re: Ortopeda Warszawa. 27.06.07, 14:24 POlecam ortopede na Kieleckie dr Posielska, bylismy u niej 2 razy i wydaje mi sie dobrym fachowcem. Ale mojej coreczce nic nie jest i ma dopiero 6 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś