julita77 07.10.08, 12:43 hej, szukam fajnej restauracji gdzie jest kącik dla malucha - chcemy się wybrać na obiad w 8 osób z 1 2 latkiem. najchętniej okolice Ursynowa. Polecacie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paleczka78 Re: Restauracja - obiad z 2 latkiem gdzie? 07.10.08, 15:54 Ktoś mi kiedyś podał namiary, ale sama nie byłam. www.oliwka.eu/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
fonula własnie Oliwka 09.10.08, 14:54 jak w poście wyżej. Super pomieszczenie do dziecięcych szaleństw, oraz całkiem przyzwoite żarełko. Musicie się tylko nastawić na pokrzykiwanie rozbawionej dziatwy. Odpowiedz Link Zgłoś
julita77 Arsenał nie polecam 15.10.08, 14:12 NIby ok, ale - podawali wszystko przez ponad godzine (wyobraźcie sobie), nie pojawiali się w kwestii picia, kawy, herbaty przed podaniem tortu - a na koniec rachunek przynolsili godzine chyba... Pani przeprosila mnie mowiac, ze nie maja obslugi, na co ja jej, ze jak sie nie ma tio sie nie przyjmuje grup po 10 osob i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Arsenał nie polecam 28.10.08, 10:34 Z Arsenału mamy jak najgorsze wsponienia neistety po wizycie z dziećmi. Rzeczywiście, Oliwka na Ursynowie jest miła i ten pokoik zabaw ) Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
najbecia Re: Arsenał nie polecam 29.10.08, 22:03 julita77 napisała: > NIby ok, ale - podawali wszystko przez ponad godzine (wyobraźcie sobie), nie > pojawiali się w kwestii picia, kawy, herbaty przed podaniem tortu - a na koniec > rachunek przynolsili godzine chyba... czyli nic sie nie zmienilo przez 3 lata od mojej pierwszej i ostatniej wizyty tam dlaczego ostatniej? wybralam arsenal po przeczytaniu na forum ochow i achow pod adresem restauracji. na slamazarna obsluge, przereklamowane jedzenie i kosmiczne ceny jeszcze bylabym sklonna przymknac oko, bo zalezalo mi tego dnia baaardzo na klimatycznym miejscu z zabawkami dla dzieci, ale nie wiem komu przyszla do glowy mysl, by zlokalizowac placyk na drodze do toalety zaloze sie, ze osoba ta nie ma dzieci. ze wzgledu na ciasne ustawienie stolikow goscie czesto przechodzili po dywaniku przeznaczonym dla bawiacych sie dzieci. wole nie domyslac sie co mogli miec na podeszwach, szczegolnie wracajac z toalety Odpowiedz Link Zgłoś
najbecia Re: Arsenał nie polecam 29.10.08, 22:09 oliwke bardzo polecam, to chyba jedna z fajniejszych restauracyjek z placykiem zabaw z oddzielnym wejsciem, a przy placeniu rachunkow dzieciaki dostaja cukierki i nikt sie nie krzywi jak wezma pelna garsc fajna jest tez pierogeria w landzie, rowniez maja oddzielna salke zabaw. szkoda tylko, ze bardzo skromnie urzadzona, ale miejsce jest chyba nowe, wiec jest nadzieja, ze sie rozkreca. no i dzieciaki maja okazje na wlasne oczy przyjrzec sie jak robi sie pierogi, moj synek byl zafascynowany Odpowiedz Link Zgłoś
derby_du Re: Restauracja - obiad z 2 latkiem gdzie? 24.10.08, 19:14 zawsze blue cactus! Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Restauracja - obiad z 2 latkiem gdzie? 27.10.08, 08:26 "Arsenał" przy placu Bankowym. Wbrew nazwie kuchnia wloska. Tylko ze niestety zarelko sie popsulo a ceny nadal upiorne Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: Restauracja - obiad z 2 latkiem gdzie? 27.10.08, 16:51 Ja polecam "VENEZJE" w Centrum przy Marszałkowskiej,miedzy pl Zbawiciela i pl Unii Lubelskiej.Maja "ogrzewany ogródek",gdzie dziecko moze "szalec" prawie nieprzeszkadzajac innym...a ostatnio zakupili stolik,krzeselka,i sporo zabawek,tak,ze mojemu 18 m-cznemu synkowi sie tam podoba a i ja moge spokojnie zjesc Odpowiedz Link Zgłoś