montija 18.02.09, 09:10 Szukam miejsca pod Warszawą, w którym nie byłoby nudno, byłby jakis hotelik, basen ewentualnie. Na weekend. Jakaś miejscowość. Nie wiem jaka Pomożecie? Dla dwóch osób dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: do Mam z Warszawy 18.02.09, 12:10 O rany to mi dopiero dałaś do myślenia, myślę i myślę i tylko okolice zalewu zegrzyńskiego do głowy mi przychodzą, poszukaj w necie Serock, Jachranka, Zegrze, Rynia, Popowo, tam teraz dużo nowych hoteli powstało to może znajdziesz coś ciekawego, ew. druga strona Konstancin. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: do Mam z Warszawy 18.02.09, 12:44 hotelik z basenem pod Warszawą...no ni cholery nie wiem. A może Hilton w Warszawie, basen pewnie sie znajdzie, he he Co do Zegrza...latem tyle bydła że szok, nie polecam kiedyś było inaczej albo ja już stara jestem. Może wygoogluj?? Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: do Mam z Warszawy 18.02.09, 13:33 > Co do Zegrza...latem tyle bydła że szok, nie polecam kiedyś było inaczej albo j > a chodzi Ci o wypas krow?? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: do Mam z Warszawy 18.02.09, 13:43 nie, o bydło w postaci ludzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: do Mam z Warszawy 18.02.09, 13:30 Jachranka, podobno jest tam teraz super Park Wodny Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: do Mam z Warszawy 18.02.09, 13:42 Polecam hotel blisko mnie, choć kiesę trzeba mieć niewąską Ale pięknie położony, jest basen i inne atrakcje: www.holiday.aquila.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: do Mam z Warszawy 18.02.09, 20:02 dziękuję pięknie wszystkim. Decyzja padła do Konstancin chyba. Resztę sobie zapiszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: do Mam z Warszawy 19.02.09, 06:02 Też bym wybrała Konstancin. Piękny park, Tężnia, piękne wille, Stara Papiernia i w ogóle klimat. Odpowiedz Link Zgłoś