24.09.10, 22:19
Uwaga.Nie piszę tego w swojej sprawie przeciwnie chcę pomuc innym bezinteresownie.Wymienie sie na ubranka dla dziewczynki od 92rozmiar do 110 i na chłopca na 6miesicy(same ubranka ewentualnie buciki)stan taki bym mogła dać bez wstydu tym rodzinom potrzebującym.lub jakieś zabawki na ten starszy wiek w zamian za sesje w plenerze-dziecka lub sesję rodzinna (rodzice i dziecko)
Fotografią zajmuje się od dłuższego czasu.
W zamian za ubranka dam gotowe zdjęcia na CD.

(wykonam ją w przyszłym tygodniu w Warszawie lub w tą niedziele )
Ubranka są dla dwóch mam z ciężką sytuacją finansową.
Chcę im poprostu pomuc.a zdając sobie sprawę że cieżko jest sie rozstać ze swoimi rzeczami.. bezinteresownie chętnie odwdzięczę sie w ich imieniu sesją zdjęciowa.
Zainteresowane osoby prosze o pilny kontakt lub o sms na numer :606117003
Zaznacze iż jest to pilna.
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: Ubranka 24.09.10, 22:24
      A wiesz, co to za forum? I co tu się robi?
      • akmdmk Re: Ubranka 24.09.10, 22:30
        bj32 napisała:

> A wiesz, co to za forum? I co tu się robi?
        Sama jestem mamą niestety juz sama pooddawałam ubanka a znam osoby które potrzebuja pomocy?czy oznacza to ze ma sie odwrócic plecami i udawac ze nie widze jak dzieci nie maja w czym chodzic?
        Patrząc po tytule to trafiłam na formu gdzie mozna uzyskać pomoc.A znajac życie to nie wszyscy chca odoawac za darmo wiec skoro ja zajmuje sie fotografia i chce w jakis sposób podziekowac za ta pomoc innym to cos złego????
        bo jesli tak to chyba to forum mija sie z celem.
        Pozdrawiam
        • missmiriam1 Re: Ubranka 24.09.10, 22:37
          Jak to mija się z celem? Tu się pomaga, za darmo właśnie.
          • aqua696 Re: Ubranka 25.09.10, 03:55
            Ok popros tych rodzicow aby tu napisali..i uwiarygodnili sie..
            Swoja sytuacje przedewszystkim..dal jednego dochod 1000zl na czlonka rodziny to bieda z nedza..dla innego 1000zl dla 4 osobowej rodziny to marzenie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka