daru-620
06.11.10, 17:43
witam wszystkich serdecznie mam na imie marzena wraz z rodziną mieszkam w małej wiosce wilków namysłowski mam czworo wspaniałych dzieciaczków 2 dziewczynki w wieku przedszkolnym i 2 chłopców w wieku szkolnym jak już pisze potrzebujemy pomocy maż muj sam pracuje za 1100 zł do końca listopada ja opiekuje sie domem pracowałam lecz zachorowałam miałam guza jajnika i opiekuje sie domem naszą chistorie opisywałam na wielu portalach lecz bez żadnej pomocy od nikogo 4 lata temu dom nasz uległ całkowitemu zawaleniu prubowano z tego powodu odebrac nam maleństwa lecz mąz muj stanoł do tej walki i jakoś zesmy zażegnali domu dziecka z męża prubowano zrobic niepoczytanego poprostu wariata mąż pokleił dom jak tylko umiał lecz nadal grozi zawaleniu kożystamy z opieki pomagajom jak mogom gmina tez lecz to za mało leje sie dzieciom w pokoju woda na głowe grzyb na scianach wigoc idzie znowu ciężka zima dla nas szron na scianach i spanie w jednym pokoju ludzie dobrego serca jesli som jeszcze tacy pomużcie nam może ciuszki opał itd wiem ze nietylko nam jest ciężko mam juz dosc tego wszystkiego moze zasiłek pogrzebowy by cos zmienił mam dosc nasz adres zięba marzena ul długa 25 46-113 wilków tel 791698229 mejl daru1111@interia.pl dziękujemy za wszelakom pomoc