Dodaj do ulubionych

pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama

12.03.11, 12:07
Witam wszystkich serdecznie. Pojawiłam się tu ponieważ pilnie potrzebuje pomocy. Mam 22 lata i nazywam się Paulina mieszkam w Gliwicach, jestem w prawie mym miesiącu ciąży. Do tej pory wraz z chłopakiem (czyli ojcem dziecka) mieszkaliśmy u jego ojczyma, z chwilą kiedy jego ojczym się dowiedział o ciąży wyrzucił mnie i chłopaka na ulice. W tej chwili od miesiąca mieszkamy kontem u mojej mamy w mieszkaniu tez wynajętym. Mieszkanie jest dość małe żeby mogło w nim mieszkać czworo dorosłych dziecko w wieku szkolnym 15lat i jeszcze niemowlę. W tej chwili gnieździmy się z chłopakiem w jednym pokoiku z moja siostrą. Znaleźliśmy mieszkanie do wynajęcia za 500zł plus media. Chłopak jest w tej chwili na umowie o prace na czas 3 miesięcy i zarabia najniższą krajowa więc zostaje nam na życie 900 parę złotych. Ja idąc do opieki społecznej prosząc ich o pomoc w tej chwili nie dostane żadnego zasiłku ponieważ oni sobie liczą na osobę po 352zł a nas jest narazie dwoje i jego zarobek przekracza ich wymaganiom zeby jakakolwiek pomoc od nich uzyskać. Na mieszkanie które się będziemy wprowadzali jest kompletnie puste, nie ma niczego oprócz pustych nie pomalowanych scian, W tej chwili udało mi się załatwić z PCK meblościankę i dywanik.. I na obecną chwilę nie posiadają nic więcej na magazynie. Jedyne swoje co mam to łozko mały stolik i stary telewizor, a potrzebuje talerzy, szklanek, sztucców, garnków, jakiegokolwiek rodzaju stare AGD używane ale chodzące, meble kuchenne stare, meble dla dzidziusia, ciuszki, przybory, cokolwiek. Boje sie ze przez to ze nie mamy z chłopakiem nic opieka społeczna mi dziecko zabierze bo nie bedzie mialo warunków na rozwuj. Wiec wszystkich czytajacych prosze o jakakolwiek pomoc bo nie stac mnie na nic i nie mam do kogo sie zwrocic o nia. Serdecznie dziekuje i czekam na odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 13:02
      Opieka społeczna nie jest po to, żeby zabierać dzieci, tylko żeby pomagać.
      • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 13:07
        ale w jaki sposob ona ma mi pomoc?? jak bylam u opiekunki spolecznej zanioslam jej wszystkie dokumenty potwierdzajace moja sytuacje. to mi powiedziala ze nie pomoga mi ze wzgladu na zarobek mojego ,,konkubenta,, czyli chlopaka...
        • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 13:16
          Chodzi mi raczej o to, ze w MOPS nie pracują naziści, którzy odbierają dzieci rodzicom zaraz po urodzeniu. Teraz przekraczasz dochód, ale za kilka miesięcy nie będziesz przekraczać.
          Jest jeszcze caritas, PCK...
          • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 13:20
            wlasnie bylam wczoraj w pck.. ale na magazynie jedynie co mieli to mebloscianke i dywanik, a to jest za malo... my nie mamy kompletnie nic. ja przeciez nie chce pieniedzy tylko zeczy potrzebne do mieszkania i dla dziecka
            • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 13:38
              Zakładam, ze zdajesz sobie sprawę, że meble, utensylia kuchenne i ciuszki dla dziecka nie rosną w polu, tylko się je kupuje za pieniądze?
              Wierzę, że nie macie nic, ale mam wrażenie, że większość forumowiczek jest w tej chwili zajęta odpoczywaniem czy innymi sprawami i jeszcze nie weszły na forum. Zapewne postarają Ci się pomóc, ale nie będzie to polegało na tym, że przyślą Ci za godzinę wypełniony po brzegi meblowóz.
              Dodam, że przy 900,- na dwie osoby, jeśli Twój mąż na przykład nie kopci jak lokomotywa i nie musi wypić 3 piw dziennie - można stopniowo sobie to i owo kupić.
              Na kiedy masz termin porodu?
              • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 13:50
                nie nie pali ani nie pije. ja tez nie pale i nie pije tym bardziej w ciazy.porod mam na poczatek maja a koncem teraz marca wyprowadzamy sie do tego pustostanu
                • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 13:55
                  No to czasu nie jest za dużo... Ale sądzę, że zdążycie się jakoś ustawić. Zajrzyj też na Oddam/Przyjmę... - link jest w nagłówku forum.
                  • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 14:02
                    wlasnie tam juz zlozylam ogloszenie
                    • anka7961 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 20:13
                      Poszukaj też na gumtree albo na allegro. Ludzie często oddają różne rzeczy.
                    • kroliczyca80 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 20:17
                      Zaglądalaś na stronki typu graty z chaty, za0.pl itp? Można trafić na meble i inne rzeczy do domu (i nie tylko) całkiem za darmo. Na gumtree też da się sporo znaleźć - jeśli nie za darmo, to za grosze.
                      • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 20:52
                        witam ponownie wszystkie strony darmowe przegladalam szukalam zostawilam ogloszenia ale echo... sad
    • lorek08 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 21:21
      Napisałam na priv wink
      • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 12.03.11, 21:28
        wlasnie odp na mailasmile
    • claudel6 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 00:25
      a gdzie mieszkasz?
      • aqua696 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 00:33
        Na nowym mieszakniu zlozcie o dodatek mieszkaniowy to koszt jedo utrzymania znacznie sie obnizy.
        Zorumiem iz ty nie pracujesz i nie pracowalas przed zajsciem w ciaze??
        Za 900zl w 3 osoby plus oplaty z rodzinnym bedzie wam ciezko sie utrzymac, czy powoli mysli o jakies pracy??
        Nawet na te 2,5 miesiaca bylo by to choc na pieluchy ubranka...
        • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 10:58
          pracowalam przed ciaza ale na czarno i dlatego nie naleza mi sie zadne pieniadze z zakladu pracy. w tej chwili jestem zarejestrowana w bezrobotnym
          • missmiriam1 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 18:22
            Pracowałaś na czarno czy na umowę zlecenie na pół roku?
      • claudel6 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 00:38
        ok, juz wiem, w Gliwicach
      • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 10:56
        witam ponownie mieszkam w gliwicach
        • 3-korony Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 13:40
          Jestem z gliwic, za jakiś czas będę miała rzeczy do oddania. Napisz na gg 5222018.
    • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 13:48
      prosze pilnie napisac pod nr gg 13034985
      • sabka22 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 18:20
        Witaj,też jestem z Gliwic mam termin na początek kwietnia,moge ewentualnie ciuszki pod koniec kwietnia Ci odstąpić jesli będziesz zainteresowana,z której części Gliwic jesteś?

fotoforum.gazeta.pl/5,2,sabka22.html
        • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 13.03.11, 20:41
          ja mam termin na poczatek maja... jezeli jest taka mozliwosc to ok slicznie dziekuje... bede mieszkala na jana sliwki.
          • sabka22 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 14.03.11, 09:03
            Wiem gdzie to jest,też otrzymałam pomoc od mam z duzymi serduchami więc chętni przekaże ciuszki dalej,zrobie przegląd tych co mam i być może część wcześniej Ci oddam..tylko napisz czy wiesz co będziesz miała?Syn czy córka?

fotoforum.gazeta.pl/5,2,sabka22.html
            • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 14.03.11, 10:50
              bede miala syna. i dziekuje slicznie
    • alba27 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 14.03.11, 09:38
      Też jestem z Gliwic i proponuję aby narzeczony rozejrzał sie za inną pracą. W Gliwicach jest praca dla młodych, zdrowych mężczyzn, często fizyczna ale za więcej niż 900zł. Na strefie gdzie jest dużo fabryk często szukają osób przy produkcji i zarabiają 1500-2000 a często więcej. To nie jest jakaś mała mieścina gdzie panuje ogromne bezrobocie.
      • kogosia Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 14.03.11, 13:49

• mama_ewelina Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 15.03.11, 18:52
          Mogę przesłać ciuszki dla Groszka, używane, ale czyściutkie i pachnące. Prześlij adres na priv. Pozdrawiam. 3maj się cieplutko

Ach, chciałabym mieć takiego synka mikruśnego, co bym mu mogła te maluśkie ciuszki prasować... smile
          • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 15.03.11, 19:22
            przesłalam adressmile
            • whitesith Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 15.03.11, 19:51
              Witam, mam łóżeczko turystyczne z taka podwieszką dla niemowlaka, i niedługo będę wymieniać łożko synkowi - co za tym idzie zostanie mi kołderka, poduszeczka i kilka zmian poscieli...Jeśli reflektujesz...za koszt przesyłki.
              • whitesith Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 15.03.11, 19:52
                zapomniałam dodać ze jestem z Wrocławia
                • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 15.03.11, 22:47
                  dobrze przyjme wszystko.. jaka waga jest tego?
                  • whitesith Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 16.03.11, 08:50
                    Jak tylko wszystko zważę ,odezwę sie do Pani.
                    • mama_ewelina Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 17.03.11, 19:22
                      Paulina, 4 pary pajacyków, 5 par bodów - dla noworodka, smoczuś, drobne akcesoria do pielęgnacji udało mi się nabyć - niewiele to, ale zapakowane, jutro idę na pocztę. Pozdrawiam
                      • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 23.03.11, 09:29
                        jakbz ktos mial cos w dalszym ciagu dla malca prosze o kontakt pod nr tel 517 113 045 lub gg 130 349 85 dziekuje slicznie tym ktorzy juz czesciowo pomogli
                        • kontakt.praca Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 24.03.11, 17:46
                          dziś dopiero zobaczyłam ten wątek.
                          Paulina, czy potrzebujesz kuchenkę gazową? czy nadal talerze? też jestem z Gliwic.
                          Pozdrawiam
                          • kasiorka_86 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 24.03.11, 21:04
                            Napisz mi na maila co Ci jest jeszcze potrzebne dla Maluszka i do domu.Pozdrawiam
                            • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 25.03.11, 15:10
                              troszke ciuszków chojne mamy juz mi podarowaly... za co im slicznie dziekuje... brak mi teraz tylko wyprawki do szpitala.. mianowicie nie stac mnie na pieluchy jakiekolwiek kremy podklady itp. slicznie dziekuje za obdarowanie
                              • aqua696 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 26.03.11, 01:32
                                Paulina przepraszam za pytanie..ale jak chcecie poradzic sobie po narodzinach dziecka??
                                Przeciez 40zl zasilku rodzinnego nie pozwoli kupic pieluch, wozka, lozeczka, ubranek i reszty potrzebnych rzeczy??
                                W szpitalu kosmetyki dla malucha sa niepotrzebne, a na wyjscie zapewne dostaniesz kilka probek.
                                Pieluchy niestety to studnia bez dna..
                                Moze macie jakies mozliwosc zamieszkania przy rodzinie??
                                Zawsze to troche odciazenia.
                                Czy masz dodatek mieszkaniowy na wynajete mieszkanie??
                                MOPS tez nie bedzie dawal wam co miesiac kasy na pieluchy i utrzymanie dziecka.
                                Czy macie jakis plan jak udzwignac ciezar wychowania dziecka..po oprocz milosci to sa krocie pieniedzy.
                                Czy twoj partner na sznase na lepiej platna prace, lub ty na podjecia pracy jak maluch bedize mial 4-6miesiecy??
                                • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 26.03.11, 19:54
                                  aqua696 powiem ci szczerze ze nie wiem jak sobie poradzimy.. mam nadzieje przynajmniej bedziemy sie starac jakos zalatac wszystko za pomoca ludzi zdobylam pare ciuszkow dla maluszka ale co dalej nie mam pojecia. wlasnie w tej chwili siedzimy kontem u mojej mamy ale mieszkanie jest tak male ze nie ma mozliwosci siedziec dalej (tym bardziej) z malym dzieckiem na karku.i dlatego tez ostatniego musimy isc na swoje mieszkanie. a rodzina od mojego praktycznie nie istnieje bo niestety lacznie z jego kochana mamusia wszystcy sie odwrocili od niego... poprostu bylo dobrze jak byl sam i im dawal pieniazki, teraz on ma rodzine i skonczylo sie dofinansowanie. to sie plecami odwrocili... wlasnie nie wiem jak bedzie z umowa najmu w tym mieszkaniu zeby miec jakie kolwiek dofinansowanie z mops-u, dopiero czegokolwiek dowiem sie 10-go jak trzeba bedzie wplacic czynsz... najgorsze to to ze w tym miesiacy praktycznie nam na jedzenie nie zostanie wogole pieniedzy i nie wiem co mam zrobic. zostanie chyba zebranie bo innego wyjscia chyba nie ma. narazie moj ma umowe do 17kwietnia wiec rozglada sie tez za inna praca w razie gdyby nie przedluzyli mu umowy. ale to tak czy inaczej w prawdzie nie zmieni naszej sytuacji bo niestety gdziekolwiek by sie przyjol tam dostanie najnizsza krajowa i umowe na kolejne 3 miesiace. ja tak wlasnie myslalam ze jak malec skonczy 3 mies i oddam go do zlobka a sama sie wezme za dodatkowa prace... ale zanim ten czas minie to my juz pozdychamy z glodu... szkoda gadac nie wiem co mam zrobic naprawde...
                            • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 25.03.11, 18:16
                              paulina886@vp.pl to moj mail
                            • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 28.03.11, 12:46
                              tylko ze ja nie znam jej maila dlatego prosze zeby ona sie na mojego odezwala. wtedy bede w stanie jej adres podac.
                          • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 25.03.11, 15:08
                            witam nadal jest mi pilnie wszystko potrzebne prosze o kontakt pod nr tel 517 113 045 dziekuje
                            • thea19 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 25.03.11, 19:37
                              jesli chcesz nadal talerze, to daj znac
                              mam zestaw 6 osobowy, male, obiadowe i do zupy, nie byly uzywane, sa zafoliowane i nie mam co z nimi zrobic
                              • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 26.03.11, 11:42
                                witam nadal patrzeba mi ich. jak mam z pania sie skontaktowac?
                                • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 27.03.11, 10:37
                                  aqua696 powiem ci szczerze ze nie wiem jak sobie poradzimy.. mam nadzieje przynajmniej bedziemy sie starac jakos zalatac wszystko za pomoca ludzi zdobylam pare ciuszkow dla maluszka ale co dalej nie mam pojecia. wlasnie w tej chwili siedzimy kontem u mojej mamy ale mieszkanie jest tak male ze nie ma mozliwosci siedziec dalej (tym bardziej) z malym dzieckiem na karku.i dlatego tez ostatniego musimy isc na swoje mieszkanie. a rodzina od mojego praktycznie nie istnieje bo niestety lacznie z jego kochana mamusia wszystcy sie odwrocili od niego... poprostu bylo dobrze jak byl sam i im dawal pieniazki, teraz on ma rodzine i skonczylo sie dofinansowanie. to sie plecami odwrocili... wlasnie nie wiem jak bedzie z umowa najmu w tym mieszkaniu zeby miec jakie kolwiek dofinansowanie z mops-u, dopiero czegokolwiek dowiem sie 10-go jak trzeba bedzie wplacic czynsz... najgorsze to to ze w tym miesiacy praktycznie nam na jedzenie nie zostanie wogole pieniedzy i nie wiem co mam zrobic. zostanie chyba zebranie bo innego wyjscia chyba nie ma. narazie moj ma umowe do 17kwietnia wiec rozglada sie tez za inna praca w razie gdyby nie przedluzyli mu umowy. ale to tak czy inaczej w prawdzie nie zmieni naszej sytuacji bo niestety gdziekolwiek by sie przyjol tam dostanie najnizsza krajowa i umowe na kolejne 3 miesiace. ja tak wlasnie myslalam ze jak malec skonczy 3 mies i oddam go do zlobka a sama sie wezme za dodatkowa prace... ale zanim ten czas minie to my juz pozdychamy z glodu... szkoda gadac nie wiem co mam zrobic naprawde.
                                • thea19 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 27.03.11, 13:02
                                  proszę o maila na adres thea22@o2.pl z adresem
                                  mam też parę ubranek po moim synku (nie doczytałam jakiej płci będzie dzieciątko) tych najmniejszych
                              • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 27.03.11, 19:49
                                moj mail dla tych co pisali wczesniej paulina886@vp.pl
                                • kasiorka_86 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 27.03.11, 22:44
                                  Napisz mi adres na maila.Postaram się coś dla Ciebie zorganizować.Ale to tak dopiero za tydzień.
                                  • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 28.03.11, 10:18
                                    moj mail paulina886@vp.pl. slicznie dziekuje wszystkim
                                    • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 28.03.11, 11:27
                                      Dziewczyna prosiła, żebyś jej mailem wysłała adres, pod który ma posła paczkę. Na maila tych ciuchów Ci nie wyśle, nawet na .vp.pl...
                                      • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 28.03.11, 12:53
                                        wlasnie w tym problem ze nie mam jej maila.. i jak moze to niech sie odezwie na mojego paulina886@vp.pl wtedy bd mogla wyslac jej moj adres.
                                        • pomagam20 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 28.03.11, 20:27
                                          nacisnij na nick osoby z postu, otworzy Ci sie strona opisujaca osobe po prawej stronie w rogu bedzie napisz do mnie - i tak wyslesz meila do danej osoby.

a tak przy okazji Napisz co Ci brakuje... smile
                                          • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 07:45
                                            wlasnie ze dziewczyna nie ma wizytowki i nie mozna do niej wysylac wiadomosci. mi jeszcze potrzebna jest wanienka. naczynia do domu, no praktycznie wszystko sad
                                            • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 07:45
                                              co ktos ma do oddania to to przyjmyje
                                              • penelopa40 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 08:51
                                                co ktos ma do oddania to to przyjmuje

właściwie to powinno być bez komentarza... ja rozumiem, ze jest pani młoda i ma pani nieciekawą sytuację życiową (na własne życzenie nota bene) ale proszę przeczytać co pani napisała! to nie forum o zbieractwie... mój 12 letni stary samochód też pani przyjmie? i klatkę dla chomika? i ubrania rozmiar 50 po ciotce Stefanii???
                                                • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 12:01
                                                  Skrzynkę wódki i kilogram halibuta też... Witamy w Mac Drive indifferent
                                            • pierwsze-wolne Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 08:37
                                              "Użytkownik kasiorka_86 nie ma jeszcze wizytówki.
                                              Możesz wysłać do niego wiadomość"

kliknij na "wiadomość" i dalej już pójdzie...
                                              • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 09:51
                                                penelopa czepiasz sie szczegolow... jezeli nie wiesz nic o mnie to racz laskawie sie nie wtracac w moja sprawe i sytuacje... swoimi lapaniami za jezyk nie polepszasz mi sprawy a wrecz osmieszasz siebie. wiec jezeli nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to sobie odpusc i przestan odpisywac.... a jezeli bys chciala zauwazyc to wczesniej opisalam swoja sytuacje i czego potrzebuje, takze czep sie tramwaju nie mnie!!
                                                • bazia8 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 10:04
                                                  Paulino
                                                  zmień ton, Penelopa grzecznie zwróciła Ci uwagę, że twoje potrzeby są, delikatnie mówiąc słabo sprecyzowane. Pokrzykiwaniem na forumki i pyskowaniem na poziomie garkotłuka niczego nie zdziałasz.
                                                  Gruz też przyjmiesz?

Napisz, czego potrzebujesz. Jak już wiesz nie gwarantuje to pomocy, bo mamy kieszenie o ograniczonej głębokości, a nie bez dna.

• paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 10:15
                                                    hej no przepraszam ale ponioslo mnie, a zreszta to u mnie w ciazy bardzo normalne, ale przyjelam to jako obraze i ponizenie. tak jak opisywalam wczesniej przyda mi sie agd uzywane jezeli ktos ma na zbyciu np zelasko kuchenka gazowa lub pralka, taleze garnki sztucce poszewki koce cos co bedzie do urzytkowania w domu.
                                                  • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 12:06
                                                    Paulina, zachowuj się. Ciąża to nie choroba i chamstwa nie usprawiedliwia. Postawy roszczeniowej też nie. Zastanów się, co piszesz i że nie jesteśmy instytucją zobowiązaną do dawania komukolwiek czegokolwiek. Pyskując nie zjednasz sobie przyjaciół.
                                                • penelopa40 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 10:23
                                                  Młoda Damo,
                                                  ja siebie napewno nie ośmieszam, jeśli nie widzi Pani ironii w moim poście to trudno.
                                                  Wiem o Pani tyle ile pani raczyła napisać czyli że niczego pani nie ma, jest młodą kobietą w ciąży, bez pracy, bez środków do życia i potrzebuje... wszyustkiego, przyjmie wszystko co kto ma... proszę wybaczyć ale jest to żenujące... i niestety nie zachęca do pomocy.
                                                  aha, pisać na forum i komentować może każdy ...
                                          • bj32 Pomagam20 29.03.11, 12:07
                                            Zmniejsz sygnaturkę.
                                        • bj32 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 29.03.11, 11:56
                                          Tak się kończy nieczytanie tego, co się podpisuje, zakładając konto... Login@gazeta.pl. Do każdego. Ja mam bj32@gazeta.pl, Ty paulina88611@gazeta.pl i tak dalej...
                                          • paulina88611 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 18.04.11, 18:15
                                            przepraszam wszystkich za to ze mnie nie ma na necie ale od poczatku kwietnia juz mieszkamy na swoim i niestety nie stac mnie na internet. jak bede na internecie to poodpisuje wszystkim. jeszcze raz dziekuje i przepraszam
                                            • aqua696 Re: pilnie potrzebuje pomocy!!!!! mloda mama 24.04.11, 17:31
                                              Nie musisz miec internetu w domu sa hot spoty, lub za darmo w czytelniach, bibliotekach...
                                              Smutno czyta sien taka agresje...to Wy na wlasne zyczenie pokierowaliscie tak swoim zyciem.
                                              Zycze szybkiego znalezienia pracy przez Was obydwoje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka