Dodaj do ulubionych

czy moge prosic...

23.07.11, 11:37
witam
jestem mama 5 dzieci ,4 chodzi do szkoły
nie zyje w skrajnej nędzy ani nie ma patologii w mojej rodzinie ,chcialabym to od razu zaznaczyć ,żeby nie było .....
jestem na tym forum od kilku lat ,co prawda mało sie udzielam ,ale rzadko bywam na kompie ,mało czasu..
chciałabym prosić ,jeżeli nie prosze o zbyt wiele o ubranka na 7 letniego chłopca i 5 letnią dziewczynkę
dla chłopca rozmiar 134 a dla dziewczynki 128
w tym roku najmłodsza córcia idzie do szkoły ,
Obserwuj wątek
    • lucia1 Re: czy moge prosic... 23.07.11, 11:42
      Napisałam na poczte gazetową smile
      • lucia1 prosze o kontakt 23.07.11, 11:45
        bo widze że na gazetową niestety nie moge sie odezwac. Mysle że cos znajde napewno dla dziewczynki a może i dla chłopca sie znajdzie. Kontakt do mnie kamerata@wp.pl
        • gosc.sebek Re: prosze o kontakt 23.07.11, 20:34
          lucia1 napisała:

> bo widze że na gazetową niestety nie moge sie odezwac. Mysle że cos znajde nape
          > wno dla dziewczynki a może i dla chłopca sie znajdzie. Kontakt do mnie kamera
          > ta@wp.pl
          WYSŁAŁAM WIADOMOŚC NA PRIV
          POZDRAWIAM
    • lorek08 Re: czy moge prosic... 23.07.11, 13:43
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html
      • gosc.sebek Re: czy moge prosic... 23.07.11, 20:31
        lorek08 napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html

Osoby zakladajace watki i proszace o pomoc, niech klarownie i jawnie opisza swoja sytuajce.

Czy maja dodatek mieszkaniowy, jakas pomoc MOPS, lub kiedy zlozyly, zloza??
        Jak wyglada sprawa innych zasilkow dla bezrobotnych, jakis innych szkoleniowych?
        Czy matka ma np. zasilek wychowawczy?-czy moglabys wrocic do pracy??
        Czy macie dozywianie??
        Czy korzystasz z pomocy caritas??
        asz dodatkowa pomoc np z jakiegos forum??
        Skad jestes??
        Czego oczekujesz??
        Co robicie aby wyjsc z dolka??
        W jakim wieku sa dzieci i jaki nosza rozmiar?
        Jakiej pracy szukacie dla siebie??
        Czy udaje wam sie dorobic??
        Czy szukacie pracy w jakim regionie?
        Czy tkorej z was wyjechaloby gdzie do pracy, np do innego miasta, zagranice??
        Czy szkolne dzieci maja stypendium?
        Czy oczekujecie-jestescie w kolejce po mieszkanie socjalne, komunalne?- i ile lat czekacie??
        OBECNIE NIE MAM DODATKU MIESZKANIOWEGO ,ZŁOZYŁAM W TYM CELU DOKUMENTY ,CZEKAM NA DECYZJĘ ,Z MOPS MAM ZASIŁEK RODZINNY I OKRESOWY ,ORAZ STAŁY Z TYTUŁU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI I STOPNIA
        MĄZ DORABIA SEZONOWO O ILE ZŁAPIE JAKĄKOLWIEK PRACE,DODAM ,ŻE NIE SA TO WIELKIE PIENIĄDZE ,ALE ZAWSZE GROSZ
        JEST OKRES WAKACJI ,WIEC DOZYWIANIA NIE MAM ,POMOCY Z CARITASU ANI TEZ INNEGO FORUM NIE MAM
        DZIECI SA W WIEKU:18 LAT ,14 LAT ,13 LAT ,7 LAT I 5 LAT
        NAJBARDZIEJ POTREBUJE UBRAN NA CHŁOPCA 7 LAT I DZIEWCZYNKĘ 5 LAT I TYLKO TAKIEJ POMOCY OCZEKUJE
        CO DO MIESZKANIA :
        forum.gazeta.pl/forum/w,615,117381252,117381252,mam_dosc_.html
        TU WSZYSTKO JEST OPISANE I NIE BYŁAM PIJANA PISZAC TEN POST,TAKA JEST RZECZYWISTOŚC
        NARAZIE NIC SIE NIE ZMIENIŁO ,
        • malowanka06 gosc.sebek 23.07.11, 23:13
          jak mozesz napisz do mnie na priv
          • gosc.sebek Re: gosc.sebek 24.07.11, 09:21
            tak ,tylko podaj jakis namiar
            • malowanka06 Re: gosc.sebek 24.07.11, 15:29
              priv= zazwyczaj poczta gazetowa
              • gosc.sebek Re: gosc.sebek 24.07.11, 16:02
                malowanka06 napisała:

> priv= zazwyczaj poczta gazetowa

nie mam pojecia jak ,ty napisz do mnie a ja odpisze
        • aqua696 Re: czy moge prosic... 24.07.11, 15:33

Jak wyglada sprawa innych zasilkow dla bezrobotnych, jakis innych szkoleniowych?
          Czy macie dozywianie??
          Skad jestes??
          Czego oczekujesz??
          Co robicie aby wyjsc z dolka??
          W jakim wieku sa dzieci i jaki nosza rozmiar?
          Jakiej pracy szukacie dla siebie??
          Czy szukacie pracy w jakim regionie?
          Czy tkorej z was wyjechaloby gdzie do pracy, np do innego miasta, zagranice??
          Czy szkolne dzieci maja stypendium?
          Czy oczekujecie-jestescie w kolejce po mieszkanie socjalne, komunalne?- i ile lat czekacie??
          OBECNIE NIE MAM DODATKU MIESZKANIOWEGO ,ZŁOZYŁAM W TYM CELU DOKUMENTY ,CZEKAM NA DECYZJĘ ,Z MOPS MAM ZASIŁEK RODZINNY I OKRESOWY ,ORAZ STAŁY Z TYTUŁU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI I STOPNIA -a kiedy zlozylas, i czy chodzi o ciaglosc po 6 miesiacach???
          MĄZ DORABIA SEZONOWO O ILE ZŁAPIE JAKĄKOLWIEK PRACE,DODAM ,ŻE NIE SA TO WIELKIE PIENIĄDZE ,ALE ZAWSZE GROSZ - a czy szuka pracy na stale, jest gotow zmienic radykalnie cos aby ja miec??

JEST OKRES WAKACJI ,WIEC DOZYWIANIA NIE MAM ,POMOCY Z CARITASU ANI TEZ INNEGO FORUM NIE MAM -a dlaczego nie masz pomocy Caritas, i na pismie masz odmowe dozywiania w okresie letnim??
          DZIECI SA W WIEKU:18 LAT ,14 LAT ,13 LAT ,7 LAT I 5 LAT
          NAJBARDZIEJ POTREBUJE UBRAN NA CHŁOPCA 7 LAT I DZIEWCZYNKĘ 5 LAT I TYLKO TAKIEJ POMOCY OCZEKUJE - a rozmiarowka mamy ja sobie zwiasc z ksiezyca?? -przeciez w danym wieku sa rozne dzieci!!
          CO DO MIESZKANIA :
          forum.gazeta.pl/forum/w,615,117381252,117381252,mam_dosc_.html
          TU WSZYSTKO JEST OPISANE I NIE BYŁAM PIJANA PISZAC TEN POST,TAKA JEST RZECZYWISTOŚC
          NARAZIE NIC SIE NIE ZMIENIŁO ,
          Na czesc pytan nie odpowiedzialas - a ja one dosc istotne.
          Prosze zrob to bo ani rozmiarowka na odelgosc nie ustalimy, tak jak nie wymyslimy jaka praca moze was interesowac..itp..
          • bj32 Re: czy moge prosic... 24.07.11, 15:55
            Znam dość dobrze sytuację Anki. Łącznie z urokami mieszkania i skłonnością gminy oraz konserwatora zabytków do remontu...
            A na górze jest 134 dla chłopca i 128 dla dziewczynki.

Wszystkie mamy traumę, ale nie dajmy się jej pożreć, OK?
            • isabelka20 Re: czy moge prosic... 24.07.11, 19:24
              Dokładnie. Chyba się trochę zapędzacie z tą stertą pytań, z których niektóre to jest porażka.
    • zdunia1979 Re: czy moge prosic... 25.07.11, 18:33
      Ja mam synka 9 letniego i chętnie podzielę się ubrankami. Odezwij się do mnie. Napisz mi jakie konkretnie ciuszki sa najbardziej potrzebne i jaki mały ma rozmiar buta. drebin1410@wp.pl

Mam na imię Basia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka