motylk-kk 14.01.12, 20:16 potrzebuję pomocy z zakresu świadczeń rodzinnych nie chciałabym rozpisywać się oficjalnie na forum, może jakaś mama by mi pomogła. Wyśle e-maila Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara1985 Re: pomoc prawna 14.01.12, 21:18 prosze napisac do bj32 ona jest naprawde dobra i pomocna... Odpowiedz Link Zgłoś
motylk-kk Re: pomoc prawna 15.01.12, 09:04 bj32 czy mogę napisać e-maila w sprawie pomocy prawnej Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: pomoc prawna 15.01.12, 13:56 motylk-kk napisała: > potrzebuję pomocy z zakresu świadczeń rodzinnych nie chciałabym rozpisywać się > oficjalnie na forum, może jakaś mama by mi pomogła. Wyśle e-maila Dziękuję Pewnikiem mógłbym Ci pomóc, ale nie masz poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: pomoc prawna 15.01.12, 16:19 Dziewczyna chce mamę od świadczeń, a nie dziadka od prawa Jak nie ma poczty, to można posłać PW. No wiem, wiem... Przekomarzam się tylko Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: pomoc prawna 15.01.12, 16:24 bj32 napisała: > Dziewczyna chce mamę od świadczeń, a nie dziadka od prawa Jak nie ma poczty, > to można posłać PW. > No wiem, wiem... Przekomarzam się tylko Dziadek od prawa ma synalka, który jest kierownikiem wydziału zasiłków, sporej gminie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: pomoc prawna 16.01.12, 09:30 motylk-kk napisała: > piotr_57 - wysłałam e-maila doszedł Wczoraj dostałem. Nie wiem czy od Ciebie czy od Blanki ,ale mam. Moim skromnym zdaniem to pismo z kolegium to bełkot. Jakiś gó...arz bardziej daje Ci wykład z KPA a nie uzasadnia decyzje. Z tym można się uprać. Wstępna analiza wskazuje na zasadność ewentualnej skargi do WSA. Ale ponieważ mamy jeszcze kilka dni czasu, to spokojnie skonsultuję temat. Do południa powinienem umieć zająć konkretne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
payuta Re: pomoc prawna 16.01.12, 09:53 Piotr pojecie o prawie,mieszkaniowo-spadkowo-przejeciowo-zawile,posiada jakies??? Pomoc mi potrzebna na gwalt,a wujek google jakis taki niewyrozumialy dla mnie. Bede sie wdzieczyc Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: pomoc prawna 16.01.12, 10:22 payuta napisała: > Piotr pojecie o prawie,mieszkaniowo-spadkowo-przejeciowo-zawile,posiada jakies? > ?? Ale mocno "jakieś" > Pomoc mi potrzebna na gwalt, Na gwałt to już się nie nadaję. Osprzet szwankuje a wujek google jakis taki niewyrozumialy dla mnie. Dawaj , zobaczymy. > Bede sie wdzieczyc I to jakoś zniosę Tylko nie zapomnij napisać kiedy testator wziun i zszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
payuta Re: pomoc prawna 16.01.12, 10:49 No z tym osprzetem to ciezka sparwa Ale potulic sie tez fajna sprawa Piotr pozwoli ze od tylu Piotra zajde??? Priv czyli.Piotr zapewne @gazety posiada mniemam? Czy oprocz wiedzy, cierpliwosc u Piotra mocna jest??? Bo dluzsze to bedzie ciut od Pana Tadeusza Odpowiedz Link Zgłoś
payuta Re: pomoc prawna 16.01.12, 13:47 Piotrze,poszlo,ale to jakies dziwne jest.Przekroczylam 3800 znakow i wiecej pisac nie moglam. Odpowiedz Link Zgłoś
monka75 Re: pomoc prawna 16.01.12, 14:47 Ja Ci powiem dlaczego wiecej znakow nie napiszesz - to kara za tortury jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś
payuta Re: pomoc prawna 16.01.12, 15:06 Ja przepraszam bardzo.....ale kto sie bardziej z jezem meczyl????? Ja przez niego nawet mowic nie moglam Pamietasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: pomoc prawna 16.01.12, 16:21 payuta napisała: > Piotrze,poszlo,ale to jakies dziwne jest.Przekroczylam 3800 znakow i wiecej pis > ac nie moglam. @ odesłałem, razem z klatką. > Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: pomoc prawna 16.01.12, 18:45 Wiem, co dziadek ma. Własnie tak czytałam te pisma i nic pojąć nie mogłam, temu na Ciebie przekierowałam.Każde słowo z osobna to jeszcze, ale w całości sensu za grosz... Odpowiedz Link Zgłoś