kacha222 15.07.04, 13:11 3 duże worki ciuszków na około latek od dwóch do czterech, po synku! Wózek spacerówkę fajna, Polak, ale ma zepsutą funkcję rozkładania do spania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwoda Re: Kraków - oddam 15.07.04, 13:24 Kacha , mój czwarty w kolejności synek ma 2,5 roku , mogę przyjąć ciuszki na niego . Napisz mi adres na dawoda@wp.pl.Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Kraków - oddam 15.07.04, 13:31 Może zostaną jakieś ubranka dla 2 letniej Basi ? Mogę odebrac w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: Kraków - oddam 15.07.04, 13:42 Dziewczyny, tego jest sporo, może jakoś się znacie, mąz by te worki podrzucił, a Wy byscie sobie wybrały??? może tak być! Ja nie mam czasu tego od nowa przerzucać i patrzeć co na kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Kraków - oddam 15.07.04, 13:48 Może umówimy się na konkretny dzień i godzinę i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: Kraków - oddam 15.07.04, 13:48 Kacha,od Ewazeler dostałam kiedyś ciuszki po Jej Basi i bardzo mile wspominam to spotkanie ale kontaktu z nią osobistego nie mam bo z tego co pamiętam mieszka w Jaworznie. Moja propozycja jest taka ,skoro ubranka są po chłopcu , to niech Ewa weźmie dla Basi te bardziej unisex a ja pozostałe .Czy może tak być?Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Kraków - oddam 15.07.04, 14:36 Tak mieszkam w Jaworznie. Dziekuję - Kacha _ za miłe słowa , ja też bardzo miło wspominam nasz kontakt. Bardzo proszę , chętnie wezmę ubranka unisex dla Basi. Przyjadę do Krakowa prawdopodobnie w przyszłym tygodniu i moge dobrać ubranka. Prosze o wiadomość - bardzo mi zależy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: Kraków - oddam 15.07.04, 13:50 gdzie?? to mąż to gdzieś zawiezie ... ja pracuję w Kraku, a jestem spoza! wroki są duże i potrzebują męskiej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: Kraków - oddam 15.07.04, 13:59 Kacha ja mieszkam na Kurdwanowie , bliższe dane moge podać na priv Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: Kraków - oddam 15.07.04, 15:05 Kasiu , tak jak napisałam na priv jestem w Krakowie tylko do soboty i w tym czasie nie będę dysponować środkiem transportu , więc jeśli ewazeler ma możliwość przyjechania po nie ,to proszę oddaj dla Ewy . Odpowiedz Link Zgłoś
ewazeler Re: Kraków - oddam 15.07.04, 16:19 Kasiu , według mnie lepiej będzie się podzielić ubrankami. Z miłą chęcią to zrobię. Ubranek jest dużo a ja nie mam samochodu. Decyzję pozostawiam Tobie. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soierouge Re: Kraków - oddam 20.07.04, 12:39 przepraszam, czy coś jeszcze Pani zostało z ubranek? Mój mały ma trzy lata, nosi 98-104 ,sama chętnie oddam ubranka po nim, gdyby Pani słyszała,że ktoś potrzebuje Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś