Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.01, 11:38 Chopcy dziolchy , dejcie jaki nowy fajny temat , bo sie piyrszy tysionc zblizo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek 1000 ! IP: *.*.*.* 27.06.01, 14:37 Gratulacje dla wszystkich, szczegolne uszanaowania dla Meg za zorganizowanie i piecze nad tym forum. Zostalo jedynie 13500 do Wroclawia...prosze o kontynuacje w tak samo kulturalny sposob jak do tej pory... Pozdrowienia - Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Nowy temat IP: *.sympatico.ca 15.07.01, 05:51 Sluchajcie wszyscy! Czy ja przypadkiem nie za bardzo przynudzam na tym forum? Przeczytalem kilka swoich wpisow i przyznam ze Czarus mial racje posadzajac mnie o “mentorstwo”. Ja na prawde nie jestem taki papierowy smutny walek (jak np; na poprzednim wpisie), ale tez mam ciagle troche ikry - czesc Ee :))) . Jezeli przeginam, to prosze natychmiast przywolac mnie do porzadku!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Nowy temat 09.08.01, 21:32 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Sluchajcie wszyscy! Czy ja przypadkiem nie za bardzo przynudzam na tym forum? > Przeczytalem kilka swoich wpisow i przyznam ze Czarus mial racje posadzajac > mnie o “mentorstwo”. Ja na prawde nie jestem taki papierowy smutny > walek (jak > np; na poprzednim wpisie), ale tez mam ciagle troche ikry - czesc Ee :))) . > Jezeli przeginam, to prosze natychmiast przywolac mnie do porzadku!! > Gdzie zniknąłeś Mireczku, brakuje nam Twoich wcale nie mentorskich, a przemyślanych wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Nowy temat IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 06:04 Dziekuje Meg.. Na prawde potrzebowalem tego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kutas Re: Nowy temat IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 10:36 Zapomniales o swoim podpisie ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Nowy temat 10.08.01, 14:43 Gość portalu: Kutas napisał(a): > Zapomniales o swoim podpisie ! Daj już kurde spokój, raz się człowiekowi wypsnęło i takie halo, Odpowiedz Link Zgłoś