agunia123411
20.11.13, 11:23
witam wszystkich jestem samotna matka mam 4 miesiecznego synka Dawidka. Ojciec dziecka nas zostawil jestem w trakcie zakladania sprawy o alimenty, niestety sa problemy i nie wiem jak dlugo to potrwa poniewaz nie wiem gdzie moj byly przebywa wyprowadzil sie a znam tylko jego adres zameldowania... mam bardzo trudna sytuacje, pieniadze z becikowego musialalm wydac na podstawowe rzeczy dla dziecka a za reszte ktora zostala zorganizowalam skromne chrzciny tylko kosciol nic wiecej i tak byla tylko chrzestna bo nie mialalm kogo wziasc, obecnie nie pracuje jestem zarejestrowana w urzedzie pracy bez prawa do zasilku...Jestem na utrzymaniu rodzicow oni tez ledwo daja rade mama jest na recie a tata niewiele zarabia, mam jeszcze dwoch mlodszych braci ktorzy jeszcze sie ucza. Mieszkamy w 6 osob w 46m2 wiec jest bardzo ciezko chcialabym prosic wszystkich dobrych ludzi o pomoc synek bardzo szybko rosnie a mnie w chwili obecnej nie stac na zakup nawet uzywanych ubranek, wiec jesli ktos mialby zbedne i chcial nam pomoc bede bardzo wdzieczna przydadza sie tez zabawki chociaz nie sa konieczne, ubranka nie musza byc piekne wazne zeby dalo sie je nosic prosze mnie nie krytykowac nigdy bym sie nie spodziewala ze cos takiego mnie spotka i bede musiala prosic obcych ludzi o pomoc ale naprawde juz nie daje rady a tylko w ten sposob moge pomoc swojemu dziecku. Z bylym bylismy juz zareczeni planowalismy slub i z dnia na dzien mu sie odwidzialo...ops tez odmawia nam pomocy bo nie maja funduszy raz dostalam tylko zasilek celowy w wys 100 zl jak bylam w 8 miesiacu ciazy. bede bardzo wdzieczna za jakakolwiek pomoc nie chce pieniedzy potrzebuje tylko ciuszkow dla synka. w tej chwili nosi rozmiar 62 ale wyrasta wiec potrzebujemy ubranek raczej od 68 w gore jezeli ktos chcialby nam pomoc prosze o kontakt agunia123411@o2.pl gdyz zadko mam dostep do netu korzystam z wifi w telefonie i podam wtedy nr tel dziekuje i pozdawiam