magda12300
11.11.15, 12:25
Witam jestem Magda. Samotnie wychowuje córkę. Pracuje zawodowo ale większość mojego wynagrodzenie przeznaczam na opłate za wynajęty pokój dla mnie i córki .Ojciec dziecka ma przysądzone alimenty ale nie płaci regularnie i nie w całości . Jeśli na czas wpłynie 150 zł to sukces. Z tego co mi zostaje musimy przetrwać miesiąc . niewiele tego . Prosze o pomoc gdyż mamy problem z odzieżą zimową dla córki i butami. potrzebuje też żywności i środków do higieny. Kilka lat temu korzystałam z waszej pomocy otrzymałam troche odzieży dla córki oraz paczkę świąteczną dla niej . Jestem wam bardzo wdzięczna . Dziś znów was prosze o pomoc i ciężko mi to pisać ale chyba nie wyrabiam w kilku kwestiach życiowych i zawalam wszystko . Nie jestem w stanie zapewnić córce podstawowych potrzeb i jest mi wstyd . Córka Ola ma 12 lat i jest dla mnie najważniejsza na świecie i jest jedynym szczęściem które dostałam od życia , a ja co masakra.....Ps . Niedługo święta i tak sobie pomyślałam że może ktoś z Wrocławia potrzebuje pomocy przy porządkach , myciu okien ,gotowaniu na święta, porządkach w ogrodzie...to ja chętnie się podejme takich prac i dorobie na święta , z góry będę wzięczna. Magda