Dodaj do ulubionych

do szczesliwego tatusia

05.02.05, 08:35
słyszałam ze pracujesz w markecie NETTO.
Przynajmniej sytuacja finansowa wam sie poprawi.oby tak dalej.pozdr
Obserwuj wątek
    • szczesliwytatus Re: do szczesliwego tatusia 05.02.05, 13:20
      prawie pracuje .tez mam nadzieje ze sie poprawi
      pozdrawiam
    • niunia20-84 Re: ciesze sie razem z wami 05.02.05, 16:09
      i mam nadzieje ze bedzie lepiej buzka dla malutkiej
      ps. raz jeszcze dziekuje za ubranka
      • isabelka20 Re: ciesze sie razem z wami 05.02.05, 17:24
        Powodzenia ! ja tez pracuje w netto i jesli u Ciebie bedzie tak jak u mnie to
        szczerze wspolczuje.
        • szczesliwytatus Re: isabelka20 05.02.05, 22:27
          witaj ja juz tez slyszalem opinie ale co zrobic. jak mus to mus, ja mamna
          poczatek pol etatu od 10 lutego?
          ps tobie tez miezyli czas na kasie ?
          • isabelka20 Re: isabelka20 06.02.05, 14:07
            tak mierzyli sad to niestety w netto norma bo praca jest na akord, ja mam umowe
            na 3/4 tylko ze obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim ze wzgledu na ciaze. U
            mnie bylo ciezko strasznie ciezko,ale mam nadzieje ze nie wszedzie jest tak jak
            w Szczecinie
            Pozdrawiam
            • szczesliwytatus Re: isabelka20 06.02.05, 21:02
              mnie najbardziej interesuje czy idzie sie tamn utrzymac i co z ndgodzinami?
              to ze jest ciezko to wiem ale mialem gorzej w pizzeri po 48 godziny czasami
              bez przerwy- i na dodatek nie zaplacil mi
              • isabelka20 Re: isabelka20 06.02.05, 21:09
                ja pracowalam normalnie po 8 godzin dziennie ale nie 5 dni w miesiacu,z tym
                bylo roznie - dlatego na koniec miesiaca mialam zawsze rozne godziny.Co do
                utrzymania - niewiem jak jest u was,u nas jak nie pyskowalas gdy nie
                wypuszczono cie na 10minut przerwy i robilas co kazana to sie utrzymalas.Ja
                pracowalam ponad rok w tesco, w netto tylko 1,5 miesiaca ( zaraz po podpisaniu
                umowy na 2 lata poszlam na zwolnienie) i wiem jedno nie wroce tam sad
                Pozdrawiam i zycze powodzenia napewno dasz sobie rade smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka