petto 05.02.05, 08:35 słyszałam ze pracujesz w markecie NETTO. Przynajmniej sytuacja finansowa wam sie poprawi.oby tak dalej.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesliwytatus Re: do szczesliwego tatusia 05.02.05, 13:20 prawie pracuje .tez mam nadzieje ze sie poprawi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niunia20-84 Re: ciesze sie razem z wami 05.02.05, 16:09 i mam nadzieje ze bedzie lepiej buzka dla malutkiej ps. raz jeszcze dziekuje za ubranka Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: ciesze sie razem z wami 05.02.05, 17:24 Powodzenia ! ja tez pracuje w netto i jesli u Ciebie bedzie tak jak u mnie to szczerze wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: isabelka20 05.02.05, 22:27 witaj ja juz tez slyszalem opinie ale co zrobic. jak mus to mus, ja mamna poczatek pol etatu od 10 lutego? ps tobie tez miezyli czas na kasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: isabelka20 06.02.05, 14:07 tak mierzyli to niestety w netto norma bo praca jest na akord, ja mam umowe na 3/4 tylko ze obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim ze wzgledu na ciaze. U mnie bylo ciezko strasznie ciezko,ale mam nadzieje ze nie wszedzie jest tak jak w Szczecinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: isabelka20 06.02.05, 21:02 mnie najbardziej interesuje czy idzie sie tamn utrzymac i co z ndgodzinami? to ze jest ciezko to wiem ale mialem gorzej w pizzeri po 48 godziny czasami bez przerwy- i na dodatek nie zaplacil mi Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: isabelka20 06.02.05, 21:09 ja pracowalam normalnie po 8 godzin dziennie ale nie 5 dni w miesiacu,z tym bylo roznie - dlatego na koniec miesiaca mialam zawsze rozne godziny.Co do utrzymania - niewiem jak jest u was,u nas jak nie pyskowalas gdy nie wypuszczono cie na 10minut przerwy i robilas co kazana to sie utrzymalas.Ja pracowalam ponad rok w tesco, w netto tylko 1,5 miesiaca ( zaraz po podpisaniu umowy na 2 lata poszlam na zwolnienie) i wiem jedno nie wroce tam Pozdrawiam i zycze powodzenia napewno dasz sobie rade Odpowiedz Link Zgłoś