Dodaj do ulubionych

przyjme....

24.02.05, 15:33
Juz wczesniej pisalam na forum,wiec sytuacje raczej wiekszosc osob
zna.Zglosily sie 4 mamy,ale tylko dwie swoje obietnice spelnily.Ponawiam
prosbe,jezeli ktos ma jakies rzeczy na chlopca powyzej roz.104,oraz rzeczy
dla niemowlaczka(termin mam na koniec marca)to bylabym bardzo,bardzo
wdzieczna,gdyz oboje nie pracujemy,maz jest na zwolnienie ze wzgledu na stan
zdrowia po wypadku i rehabilitacje.Jezeli komus zostaly jakies herbatki dla
dziecka,oliwki,pieluszki oraz jakas komoda na ubranka lub inne rzeczy ,a juz
mu sie nie sprzydadza to z wielka checia przyjme i bede bardzo
wdzieczna.Pozdrawiam i zGory Slicznie Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • bea.334 Re: przyjme.... 24.02.05, 16:06
      Skąd jesteś ?
      • angela216 Re: przyjme.... 24.02.05, 21:58
        jestem z Krakowa
      • 4269m Re: przyjme.... 24.02.05, 21:58
        Ja też bym chciała wiedzieć skąd jesteś?
        • angela216 Re: przyjme.... 24.02.05, 22:08
          napisalam wyzej-Krakowsmile
    • angela216 Re: do4269m 25.02.05, 18:54
      Napisalam do pani na priv,ale nie wiem czy doszlo,bo nie dostalam odp.jezeli
      moze pani jakos pomoc to prosze o inf.Dziekuje
    • kuba1206 Re: przyjme.... 25.02.05, 19:06
      napisz do mnie na priv.
      • angela216 Re: przyjme.... 05.03.05, 15:40
        podnosze
    • angela216 Re: dlaczego???? 26.02.05, 22:13
      Dlaczego jest tak,ze osoby na do konkretnego watku obiecuja pomoc,pytaja "skad
      jestes" i na obietnicach w wiekszosci sie konczy.Sama mialam wiele takich
      przypadkow i wiem ,ze inne forumowiczki tez tak mialy,wiec prosba,jezeli ktos
      nie moze pomoc,nie chce to niech sie nie deklaruje,a potem cisza.
      Z drugiej strony chcialabym Serdecznie podziekowac natuni i anjii13,ktore jako
      jedyne z deklarowanych osob spelnily obietnice.Anjaa13 wlasnie dzis byla u mnie
      i dostalam od niej duzo slicznych ubranek.Jest to osoba godna pochwaly,gdyz
      sama potrzebuje,ma problemy nie tylko finansowe,ajednak pomaga innym.Slicznie
      dziekuje!
      • renata28 Re: dlaczego???? 26.02.05, 23:06
        Wiesz nie każdy ma możliwość wysłania paczki czasami mamy pytają, bo łatwiej
        jeśli ktoś przyjedzie po rzeczy. Oburzanie się jest co najmniej nie na miejscu.
        Nikt nie neguje twojej trudnej sytuacji, ale tu ciągle zdarzają się niestety
        jacyś naciągacze i wiele z nas już się sparzyło (ze mną na czele). I jeśli
        usłyszę nazwę jednego miasta, to długo się zastanowię nad udzieleniem pomocy.
        To dobrze, że anjaa13 przywiozła Ci ubranka. Wiele z nich dostała od emam z
        tego forum i to naprawdę bardzo ładnie z jej strony, że przekazała je dalej.
        Tak właśnie być powinno. Mam nadzieję, że dostało Ci się przy okazji coś po
        mojej córeczce. To fajne uczucie, że już któreś z kolei dziecko być może
        ubierane jest w ciuszki, które kiedyś bardzo starnnie wybierałam.
        Nie napiszę, że na pewno Ci pomogę, choć jeśli anjaa13 była u Ciebie, to wiem,
        że jesteś wiarygodna (przepraszam, że tak piszę, ale mam naprawdę kiepskie
        doświadczenie i to całkiem niedawno). Jeśli jednak możesz podać mi swoj adres
        na priv, to być może uda mi coś dla Ciebie i dzieciaczka (raczej tego
        marcowego) wygospodarować. Mam kilka rzeczy odłożonych dla kogoś innego, ale
        jeśli nie otrzymam od tej osoby pewnych wyjaśnień, na pewno ich tam nie wyślę,
        więc może wówczas przydadzą się tobie.
        Gdybyś mogła jeszcze napisać, czy znasz płeć.
        Pozdrawiam
        Renata

Ps. Od razu się przyznam, a anaja13 na pewno to potwierdzi, bo tego
        doświadczyła, a pewnie już zwątpiła w przesyłkę ode mnie, a jednak. Strasznie u
        mnie krucho z czasem, dlatego nie jest mi łatwo wysłać paczkę, czasami trwa to
        i kilkanaście dni zanim wygospodaruję czas. Ale jeśli już obiecuję, to spełniam
        często tylko z poślizgiem.
        • angela216 Re:do renata28 27.02.05, 10:04
          Nie oburzam sie i nie chodzi mi o to ,ze ktos nie przesle jesli ktos jest z
          innego miasta,ale jezeli ktos zadaje pytanie to pozniej mogly chociaz
          odpisac,ze jest mozliwy tylko odbior osobisty.Poza tym bylo tez tak ,ze osoba
          juz miala przygotowana paczke juz ja miala wyslac,a potem cisza i nie odp.na
          mail,wiec chyba to nie jest zbyt grzeczne.Tylko o to mi chodzi,ze jezeli juz
          ktos obiecuje,ze jutro wysle to powinien chociaz pozniej napisac czy to zrobilo
          czy tez moze z jakis innych powodow nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka