dondon 02.03.05, 10:50 Dziewczyny Dlugo mnie nie bylo, nie moge wykopac zadnych informacji. Co sie dzieje z Maja?Jak teraz wyglada jej sytuacja? Czego potrzebuje na biezaco?Jaki nosi rozmiar Maja a jakie dzieci? Napiszcie cos konkretnego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takandrynka Re: SMUTECZEK-MAJA 02.03.05, 11:20 Czesc...dzieje sie troche...sprawa w prokuraturze, trwaja przesluchania - dlatego nie moge (i nie powinnismy) tutaj nic na ten temat pisac. Wybaczcie. Wiem,ze sasiadka nie odebrala jednej paczki juz od ok 1,5 tyg (w sumie odebrano juz chyba 5 - tak jakos mi Majka wczoraj przekazala te wiadomosc)...wiec moze teraz lepiej wysylac na Majki adres? Poniewaz adres byl publikowany juz na forum, to moze lepiej podac go jeszcze raz tutaj bezposrednio? Dostala zasilek celowy, teraz czeka na decyzje w spr. okresowego. Na szczescie juz przed swiatami tez distali pomoc to jakos ulatwilo. Sprawa poruszana przez Jej meza - owszem, ok 10 mies temu jeden policjant proponowal im dwojgu posrednictwo przy sprzedazy mebli po teciach Majki - ale transakcja nie doszla do skutku. Meble nie przedstawiaja duzej wartosci (stol, kredens a'la mebel gdański) z uwagi na fakt,iz pomalowano je kiedys nieprofesionalnie wlasnym sumptem. Na razie tyle-przepraszam jak nie moge udzielac info na GG - po prostu nie zawsze mam czas. Ale, co chyba niektorzy z Was wiedza - na e-maile odpowiadam I prosze Was w imieniu Majki - nie rozdmuchujmy sprawy na Forum...bo mozemy zaszkodzic majac dobre checi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalioppe Re: SMUTECZEK-MAJA 02.03.05, 11:42 Wiem że w Fakcie był artukuł, chciałabym go przeczytać, czy możecie mi podać tytuł?? Odpowiedz Link Zgłoś