Dodaj do ulubionych

UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA

13.07.05, 10:05
www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16505&postdays=0&postorder=asc&start=0

Przeczytajcie wątek z tego forum. Ta dziewczyna pisała też dużo tu, na e-
dziecko.

Przykro mi to tu wstawiać, bo zdaję sobie sprawę, że to może zaboleć. Jednak
dla dobra ogółu - zapoznajcie się z tym!
Obserwuj wątek
    • kolunia1 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 10:17
      Przykro i tyle sad Jakiś czas temu wyslalam Edycie pieniążki - choć nam w tym
      czasie też nie bylo latwo-ale podzielilam się tym co sama mialam,zastanawiala
      mnie Edyta, bo w meilach byla bardzo zamknięta i malo pisala o sobie, znajomi
      nawet chcieli ją zatrudnić do sprzątania, ale faktycznie okazalo się,że ma za
      daleko dojeżdżać z Sosonowca do Gliwic - wtedy obiecalam jej jeszcze pomoc
      finansową za czas jakiś, ostatnio nawet szukalam jej adresu u mnie na
      skrzynce... i chcialam znow pomoc... ech... straszne to wszystko sad
    • maewula edaaa przedstawiła mi swoją sytuację............ 13.07.05, 10:26
      > > > > > > > > > ----
    • 197575a Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 11:53
      Ja się tutaj rzadko udzielam, ale ponieważ spotkałam osobiście i męża E i ją
      samą i jej dziecko to napiszę tylko tyle,że jej mąż jest prezesem firmy
      konsultingowej( tak mi się przedstawił zostawiając nawet wizytówkę), a ona
      młodą osobą z dzieckiem powyżej roku. Jej mąż podwiózł mnie do garażu, w którym
      w workach (około 10)znajdowały się ubrania w roz. 38-40. Wszystkie te worki
      przejrzałam, to były rzeczy ze sklepu z odzieżą używaną, który prowadziła
      Edyta, rzeczy miały jeszcze ceny. W zamian za wybrane przeze mnie rzeczy
      oddałam jej rzeczy po mojej córce + kilka zabawek, ale E nie miała
      jakichkolwiek żądań co do jakości. Rzeczy miały być dla jakiejś biednej
      dziewczyny w 7 miesiącu ciąży, jak było naprawdę - nie wiem.
      Co jeszcze - E okazała się bardzo miłą osobą, wnioskuję, że skoro jej mąż pełni
      funkcję prezesa , to raczej nie powinni mieć kłopotów finansowych.
      Aha, to wszystko miało miejsce w Sosnowcu, no i najwazniejsze - korespondowałam
      z osobą o nicku eb81 - ale nie mogę polegać na swojej pamięci - nie
      pamiętam,czy dziewczyna miała na imię Edyta. To tyle.Pozdrawiam Ada
      • bialy_cien Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 12:15
        Tak, ona ma firmę konsultingową. consulting173.strefa.pl
        Skoro go widziałaś, to ile on ma miej więcej lat?
        • 197575a Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 12:31
          To jest siwy pan z kitką (zmyliło mnie tylko to ,że w korespondencji określiła
          go jako znajomego), a okazał się jej mężem. Pan na pewno + - 50 - letni.
          Przejrzałam moją pocztę i dziewczyna ani razu nie podała swojego imienia.
          Zastrzegam, pamięć mnie czesto myli, ale głowy nie dam że miała na imię Edyta.
          Mąż dzwonił do niej z komórki i wydaje mi się, że mówił do niej Ewa.
          Chciałabym,żeby ona sama mogła się wypowiedzieć. Jeśli te rzeczy trafiły do
          sklepu a nie do jakiejś biednej dziewczyny,to byłoby mi przykro. Oddałam je z
          myślą, że przydadzą się komuś, kto ich potrzebuje.
          No cóż, zobaczymy.
    • diabla25 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 11:59
      Jestem zaskoczona. Dobrze ze ja sie tylko zamieniam na kody. Raz jakas mama
      prosila mnie o ciuszki ale nie chciala nic dac w zamian. Nawet koda z kisla
      winiar hehe twierdzac ze nie ma pieniazkow. Szkoda ze usunelam meila. Teraz
      naprawde nie wiadomo jaka mama jest naprawde potrzebujaca. Ja zamieniam sie juz
      ze sprawdzonymi mamami. Ale moge tez byc oszukana kiedys. Wspolczuje mamom
      oszukanym. Pozdrawiam.
    • agusia_o Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 13:31
      napisałam skargę do redakcji tych forum, gdzie owa panienka wystawiała odzież
      na sprzedaż, napisałam rónież do niej kilka słów do słuchu i proszę wybierzcie
      sie do niej do sklepu i dajcie jej też popalić... może napiszcie do gazety o
      niej
      • mama_83 jestem w szoku :(((( 13.07.05, 13:45
        Miala doczynienia z Edyta, byłam u niej w Sosnowcu.A oto wersja która
        usłyszałam:
        Rzeczy które od niej brałam pochodzily od jakiegos pana który likwidował sklep
        z uzywaną odziezą, Ten starszy pan to jej mąz który podobno dostał pożyczke z
        urzędu na działalnośc gospodarczą i zajmował się robieniem biznes planów.Edyta
        miała zamiar otworzyc jakiś sklep ale to miała w planach tak jak pisze.Edyta
        dostała odemnie wielką siate i plecak porzadnych rzeczy dla dziecka koleżanki
        które się miało urodzic i zabawkisad( a także wożek za kilka slodyczy a wózek
        był w bdb stanie ale szkoda mi się zrobiło.JESTEM WSCIEKLA NAJPIERW SIE NA
        MARCELCE PRZEJECHALAM BO DOSTAWLAA ODEMNIE WSZYSTKO CZEGO POTRZEBOWALA DLA
        KUBUSIA A TERAZ KOLEJNA OSZUSTKA?sad((((
    • agusia_o Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 14:12
      wiecie dziewczyny co, to koszmar.... to ja mam obiekcje by poprosić tu na forum
      o słoiczki, deserki mamy, którym nie są już przydatne, bo dzieci nie chcą tego
      jeść lub po prostu nie mają komu tego oddać, a tu taka osoba informując wszem i
      wobec że jest biedna i pokrzywdzona przez los sprzedaje dary na Allegro lub na
      innych forach. NIe dziwię się, że przez takie osoby ludzie nie wierzą także mi
      i w sumie mają rację, bo kto sie oparzy przez jedną osobę ten dmucha na zimno
      przy każdej okazji. Strasznie jest to smutne ....
    • eb81 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 14:15
      dziewczyny ja się z Wami zamieniałam a te rzeczy które dostałam poszły do
      dziewczyny w ciąży jeżeli chcecie zwróce Wam to mama 83 wózek też Ci zwróce
      ciuchy na które się z Wami zamieniałam pochodziły ze zlikwidowanego sklepu z
      tanią odzieżą które miały być wyrzucone a ja je Wam porozdawałam czy to coś
      złego że komuś się jeszcze przydały
      • kolunia1 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 14:19
        'konkrente' tlumaczenie sad
    • 197575a Re: eb81- a Twoje nicki? 13.07.05, 14:27
      Ja nie wnikam i tak nie dowiem się prawdy. Ogólnie wyjechałam ze spotkania
      zadowolona, bo ciuchy, które wybrałam były o.k. Mam nadzieję ,że rzeczy po
      mojej córce trafiły do tej biednej dziewczyny. Na to liczyłam. Pozdrawiam
    • hania.wiecewicz Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 15:04
      EB 81 Sprzedawalas bardzo duzo rzeczy i co nie znalazloby sie wsrod nich troche ubranek dla dziecka kolezanki:0(
      Nawet nie probuj sie tlumaczyc bo jestes ewidentna oszustka.
      To podle...
      Sama nic nie kupilam u Ciebie gdyz jasne bylo ze jestes handlarka a nie mama, ktora ma ciuszki po dziecku. Zbyt duzo bylo tych ciuszkow aby byly po dzieciach (partie po 50, 100 sztuk).

Pozdr
      Hania

• maria_rosa Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 15:42
        Co tu się dzieje?
        • maewula czytajcie stronę noworodek.pl odnośnie edaaa 13.07.05, 15:47
          podany został adres dziewczyny
          to adres na który ja wysyłałam paczki
    • mamaadasia1 zobaczcie... 13.07.05, 16:46
      tu tez byla: dzieci.lunar.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=8485. i tu:
      dzieci.lunar.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=8483
      Szkoda ze przez takie osoby cierpia Ci ktorzy najbardziej potrzebuje, A prawda
      jest taka ze Ci kotrzy najbardziej potrzebuja najmniej mowiasad(
    • edaaa Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 20:42
      witam ponownie i przepraszam że tak zniknęłam
      nie rozumie całego tego szumu wokół mojej osoby na forum jestem już dosyć długo
      i znam jego zasady izajmowałam się tym o czym z Wami pisałam biorąc pod uwage
      że byłam osobą bezrobotną faktem jest że z dniem 10.07 tego roku uruchomiłam
      działalność gospodarczą (sklep) dlatego też mam chyba prawo oficjalnie oferować
      posiadane art niemowlęce zakupione czy to na allegro czy od prywatnych osób

pisze jeszcze raz wszystkie ciuszki które sprzedaje są zakupione z moich
      pieniędzy część ciuszków kupiłam od mam z tutejszego forum może one potwierdzą
      • mopka Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 15.07.05, 00:09
        Edaaa to OSZUSTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do admina - Proszę tego nie usuwać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest ostrzeżenie dla innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • gosc29 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 21:37
      Witam nie wiem czy powinnam ale znalazłam podczas buszowania po
      stronkach internetowych rówinież cos na temat eb81 ale tam ta pani
      loguje sie nickiem EB.Ale o kontakt prosi na adres eb81@gazeta.pl lub
      na gg 5385819. Ogłoszenie dotyczy sprzedaży ubranek dla
      maluszka-noworodka.Forum to nosi tytuł bebemania.cała sprawa w tym,ze
      tam jest forum dla mam mieszkających chyba we francji-moge się mylić
      ale raczej tak

www.bebemania.com/viewtopic-2149.html.
    • olimey Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 21:48
      ja z edaaa robiłam zamianę ,jeszcze za przesyłkę płaciłam .mleko jej wysłałam
      choć mi bardzo ciężko ale transakcja była szybka,paczka za paczkę
      ale takie jaja?cholewa mi jest ciężko jak byk,mleko coś tam no mleko miałam po
      Eryku ale pisałam jej,że mam 5 dzieci itd...no i by tak mnie chciała naciągać na
      te parę zł???kurde nie kumam,mając kasę ,męża jakiegoś wysoko postawionego i tak
      postępować?nie ,chyba to niemożliwe,niewierzęsada jeśli tak jest to przykro misad
      pozdrawiam
      E
    • bruni_mama_filipka Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 13.07.05, 21:53
      alwe syf, podbijam, niech się wszyscy zdąrzą dowiedziec!!
    • mamaadasia1 hehe-chyba sie pomylila..... 13.07.05, 22:08
      • mamaadasia1 Re: hehe-chyba sie pomylila..... 13.07.05, 22:10
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=20596433&a=20721144 Zaczela
        sprzedaz pod nickiem eb81 a skonczyla pod nickiem pomocna2004. Chyba ich ma za
        duzo i cos sie jej pomylilo. No bo jak inaczej. Chyba ze ja cos zle czyram ale
        jak byk widac ze pisze jedna osoba z dwoma nickami:sad(
    • agusia_o EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA- napisała do mnie 14.07.05, 12:33
      witam

ja nie sprzedaje rzadnych rzeczy które dostałam zresztą ciuszków
      nie dostawałam i nie oszukuje jestem tak samo potrzebująca
      zostałam bez środków do życia prosze Cię nie oceniaj mnie tak

ciekawe, jakoś jej nie wierze i skąd tyle nicków i po co?
      • dianitra Dość 14.07.05, 15:39
        Idąć na poczte drżą mi nogi. Po historii z anią 198 zaczełam byc ostrozniejsza,
        ale tłumaczenie ani przyjełam za wiarygodne. Edyto powiem ci jedno po tym co
        przeczytałam nie chce mi się już nikomu pomagać...

Dopiero teraz rozumiem takaandrynkę. Chyba przestaniemy pomagać na forum -
        lepiej iść do parafii i spytać kto jest potrzebujący, bo inaczej bede zmuszona
        bawic sie w detektywa. Jesteś wstrętna baba i mam propozycje te osoby które
        wysłały coś edzie niech zgłoszą zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa -
        wyłudzenie. Niech cie prześwietlą porządnie a potem jak to sie potwierdzi
        zamieścimy wyrok sądowy na tej stronie moze4 to odstraszy oszustki....

Zmieniłam zdanie będe pomagać, ale ostrzegam, że jeżeli pojawi sie jakis post o
        osobie której razem z dziewczynami pomogłyśmy i będzie w nim napisane, że ta
        osoba robi sobie naszym kosztem łatwe życie to złoże azawiadomoienie o
        popełnieniu przestępstwa.
        • vaniliaa1 Re: Dość 14.07.05, 15:44
          POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ortiz7 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 14.07.05, 18:18
      Jestem w ciężkim szoku. Jak można być takim wrednym babskiem?? Żerować na dobrej
      woli i dobrym sercu innych ludzi. Jestem zniesmaczona, żeby nie powiedzieć że na
      usta cisną mi się słowa niecenzuralne...Po prostu ręce opadają sad(
      • gabi67 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 15.07.05, 08:00
        Normalnie nie ma słów na takie śmieci -przepraszam ale to nie ludzie zeruja na
        smutku!Podszywaja sie jak szakale aby ukasic!!!!Jak tak mozna i naprawde jesli
        nadal bedziesz cwaniakowac jest sposób na Ciebie ,jak Ci ktos zapuka do drzwi i
        bedziesz sie miał w tedy z pyszna co!!!!!Jestes zwykłą złodziejka i tyle
        zabierasz rzeczy przeznaczone dla tych mam ktore spodziewaja sie dziecka i
        mamja trudny okres w zyciu sam jestem taka mama!!!Ale zrozum ze takich jak ja
        jest wiele a Ty odbierasz im szanse.Kochna rozmawiłam na Twój temat nie jest
        trudno Cie namierzyc i sprawa npewno CIe nie minie!!!!!
        I bardzo dobrze !!!
        Ps.Odpowiesz przed sadem za swoje czyny.
        • isabelka20 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 15.07.05, 16:46
          Witam
          Jestem strasznie zniesmaczona kolejna osoba ktora zeruje na dobrym sercu
          porzadnych ludzi.Wspolczuje tym mamom ktore mialy z ta osoba jakikolwiek
          kontakt.Ale jednoczesnie nie rozumiem jednego: po co ja straszycie jakimis
          sprawami sadami policja itd itd??? Jak znam zycie to ta sprawa sie skonczy na
          takim wlasnie straszeniu i to jest bez sensu,te gadki - latwo cie
          namierzyc ,odpowiesz za to itd.Uwazam ze mamy pokrzywdzone powinny to po prostu
          zrobic,zeby ta osoba odpowiedziala za to co zrobila,a mamy ktore jej nie
          pomagaly nie powinny sie az tak bulwersowac.
          Pewnie zaraz ktos mnie opierniczy zebym sie nie wtracala ale naprawde
          straszeniem nic nie zalatwicie a jak nic nie zalatwicie to ona bedzie sie
          smiala z was tak jak sie smieje do tej pory sad( Przykre to
          Pozdrawiam
          iza z oliwka
          • dianitra Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 15.07.05, 21:48
            Ja własnie napisalam list do allegro i mam nadzieje, że zawiesza jej konto a to
            oznacza juz na allegro więcej nic nie sprzeda.
            • maria_rosa Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 17.07.05, 23:26
              Miejmy nadzieję, żw tak własnie będzie.
              pozdr.
    • gina21 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 23.07.05, 09:31
      Re: uwaga - sklep dziecięcy z wyłudzonymi rzeczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: gina21 23.07.2005 09:17 + odpowiedz

jestem zniesmaczona jak nikt nie wie o co chodzi w tych wypowiedziach to jest
      jasne......tylko o pieniadze......okazuje sie ze drugi taki sklep powstaje w
      sosnowcu ul.sobieskiego 3 poszukajcie tam swoich rzeczy a strona internetowa
      na www.komisdzieciak.sosnowiec.pl
      gina z bedzina
    • aniabasior Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 24.07.05, 13:07
      Wiecie co ?
      jestem w szoku?
      Miałam ogłoszenie na forum oddam/przyjme i kilk arzeczy do ooddania lub do
      drobnej zamiany.
      miedzy innymi meble i ciuchy dla dorosłych i dla dzieci.
      Zgłosoła się do mnie dziewczyna Edyta o nicku "edaaa',z prosba ze skąd jestem i
      by przyjęła te rzeczy.
      IWec opisywała ze jej i znajomym koleżankom jest trudno i takie tam.
      Mnie też sie nie przelewa ,ale jak moge to pomoge ale chyba z waszych
      wypowiedzi wynika że nie jest to osoba uczciwa.
      Miałam z Nia i z tym PAnem (nie przedstawiła go jako swojego męza a znajomego)
      kontakt osobisty tzn.
      Ona przyjechała takim żółtym kombi(samochodem) z tym PAnem z Sosnowca do mnie
      aż do RAciborza po szafki i ławę i ubrania rózne,oraz kaputki i kołderke-rożek.
      Ale w zamian przywiozła mi choćiaz pieluszki jakies zagraniczne i dwa soczki
      dla moich synków.
      Wiec nie wiem w co mam wierzyć ?
      CZy to faktycznie jest prawda?
      Oszustka czy naciagaczka czy uccziwa osoba?

Wierzyłam że oddaje rzeczy dla ludzi naprawde potrzebujących.
      A tu sie okazuje że sa bogatsi odemnie.
      Mają swoja działalnosc ,sklep z rzeczami oddanymi od e-mam itp.
      Aż mnie teraz krew zalewa.
      Chciałam pomóc a zostałam naciągnieta,i jak tu teraz pomagac na forum?????????
      Pozdrawiam
      Ania
      anbas@wp.pl
      gg-7211158

Zapraszam,stronka w rozbudowie;
      www.avonanabas.blo.pl/
      Oto moje skarby;Grześ i Krzyś
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=22262307&v=2&s=0
    • xmona TYTUTKA = car173 30.07.05, 22:21
      witam, odkryłam nowy nick tej oszustki, na allegro działa teraz pod pseudonimem car173 (Bogusław) i dalej handluje.Dla porówniania ślę linki użytkownika tytutka i car173. Dziwnym zbiegiem okolicznosci n-ry tel są identyczne do obu użytkowników na allegro.
      e-mail: tytutka@interia.pl
      - tel: 0 509 910 093, 0 602 305 725
      www.allegro.pl/my_page.php?uid=2213167
      - e-mail: car173@consulting173.strefa.pl
      - tel: 0 602 305 725 ,0 509 910 093
      www.allegro.pl/my_page.php?uid=2242847
      • xmona Re: TYTUTKA = car173 = firma konsultingowa ?? 30.07.05, 22:39
        Dopiero teraz przeczytałam Wasze wcześniejsze informacje o tym ,że jej mąż pracuje w tej firmie konsul., zajrzałam na tamtą stronę i znow szok...tel. mobile taki sam jaki podają oboje na allegro...
        Usługi Consultingowe
        ul. Kierocinskiej 12/95
        41-200 Sosnowiec
        tel. (32)299-23-53
        mobile: 0-602-305-725
        e-mail: bblicharski@interia.pl
    • car173 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 31.07.05, 14:14
      w każdej wiosce .......nawet tej "globalnej" jak jeden pies zaszczeka wtóruje
      mu cała reszta ....jest powód czy nie.To więc dedykuję wszystkim czytającym....
      ......"oto piesków całą sforę,
      za monetę dobrą biorę,
      komu orzeł, komu reszka
      nie badź pieskiem,lecz miej.......PIESKA

pozdrawiam car173
    • karina1974 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 05.10.05, 23:36
      nie wiem, czy to ta sama osoba, ale jakiś cas temu oddałam łużeczko TYTUTCE,
      potrzebowała ponoć, dla znajomej, była z Sosonowca i przyjechał po nie facet aż
      do mnie pod Mikołów!
    • mamaroksany Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 06.10.05, 09:11
      taka mi się nasuwa refleksja: kto w takim przypadku jest gorszym oszustem? nasza
      sysysy vel nn31 vel swku itd która nie daje sobie rady w życiu, jest
      małosamowystarczalna ma d.pę (sorki za określenie ale innego nie znalazłam na
      ofiarę losu) nie męża czy pani E? hmm
      • maria_rosa Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 06.10.05, 10:59
        Ło matko,
        • maria_rosa Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 06.10.05, 10:59
          Dziewczyny piszcie szybko do allegro, niech ją zbanują.
      • vaniliaa1 Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 08.11.05, 14:33
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=31655247
    • detinka Re: UWAŻAJCIE NA EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA 09.11.05, 19:50
      he ! to ja już teraz rozumiem sceptyczne podejście niektórych mam do mojej
      osoby i działalności. Mam komis dla dzieci, wypożyczalnię strojów karnawałowych
      i ubranek na chrzest i roczek I TU JEST PIES POGRZEBANY !!!
      Przeczytałam uważnie cały post i jestem zbulwersowana ! Wstętna baba ukrywajaca
      sie pod nickami EDAAA, EB81, EDZIANOWA, TYTUTKA powinna ponieść tego
      konsekwencje, aby tak sie stało My tez musimy być konsekwentne. JEŚLI NAS KTOŚ
      OSZUKA TRZEBA TO ZGŁOOSIĆ NA POLICJĘ. Nie wystarczy pisać na forum i zgłaszać
      moderatorom. Jeśli każda z nas będzie tego przestrzegać, będzie mniej takich
      incydentów.
      Pamiętajmy jednak, że nie każdemu psu Burek.
      Ja mam komis i mam sumienie .........
      vaniliaa potwierdzisz ?

detinka
      • vaniliaa1 detinko... 10.11.05, 08:32
        oczywiscie ze potwierzdesmile
        • detinka Re: vaniliaa 10.11.05, 11:08
          wpadaj do nas jak najczęściej w tym koszu różne cuda lądują, a może powiedz mi
          jaki rozmiar nosi Oliwka ?
          • vaniliaa1 Re: vaniliaa 10.11.05, 11:56
            80/86 smile a wpadne napewnosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka