Dodaj do ulubionych

prosze o rade......

02.08.05, 19:52
Otorz mam takie pytanie dotyczace mleka bebilon pepti.Dostalam jej od jeden z
mam ,ale zupelnie nie znam sie na mlekach i jak sie okazalo jest to mleko dla
alergikow.Moje pytanie brzmi ,czy takie mleko moge dac dziecku ,ktore nie
jest alergikiem?(musze jej cos dac ,poniewaz na 2 dni bede musiala ja
odstawic od piersi).Prosze o rade mamy,ktore cos wiedza na ten temat.
Obserwuj wątek
    • teq3 Re: prosze o rade...... 02.08.05, 19:58
      Możesz dać niealergikowi mleko dla alergików. Co prawda te mleczka mają trochę
      inny smak, ale nie ma jakichś generalnych przeciwwskazań.
    • ania19755 Re: prosze o rade...... 02.08.05, 20:03
      wiesz, dziwię się ,że masz odwagę jeszcze tu cokolowiek pisać,bo ja po takich
      przekrętach chyba bym nie potrafiła,ale cóż... różni są ludzie...
      z góry przepraszam wszystkich za swój komentarz,też nie podobają mi się kłótnie
      na tym forum ,ale wybaczcie już nie mogłam!
      • ania19755 Re: prosze o rade...... 02.08.05, 20:04
        oczywiście mój post był skierowany do angeli216
        • angela216 Re: do ania19755 02.08.05, 20:21
          Mam odwage tu pisac ,bo nie widze powodu dlaczego mialbym tego nie robic.Jest
          tu wiele osob z ktorymi sie przyjaznie,a ty zawsze wszczynasz tylko klotnie.Nie
          odpisujesz na moje wiadomosci na gg,a potem wypisujesz bzdury na forum,zeby
          tylko komus dogryzc.Otrzasnij sie wreszcie i przestan siac zamet.Ja o nic nie
          prosze staram sie pomagac,wiec twoje uwagi sa nie na miejscu.Poza tym jesli cos
          chcialas napisac czemu nie napiszesz na gg tylko tu?Myslisz,ze osoby,ktore mnie
          znaja odcuna sie ,czy moze rade cos kosztuje?
          • ania198 Re: do ania19755 02.08.05, 20:29
            znów jakieś kłótnie, BOŻE ! .........
          • ania19755 Re: do ania19755 02.08.05, 20:58
            już dawno przestałam się łudzić ,że to ty mi odpiszesz na gg , bo skrzętnie
            mnie unikasz obie wiemy dlaczego.Nie wypisuję bzur,a nie na miejscu jest Twoja
            obecność tutaj,chyba nie chcesz abym powklejała kilka linków na Twój
            temat,zresztą łatwo w wyszukiwarce odszukać w czym rzecz.To tyle.Nie mam
            zamiaru wszczynać awantury,to tylko moja mała refleksja.Nie zapomnij na
            noworodku też poradzić się,pewnie Cię tam jeszcze pamiętają!
            • isabelka20 Re: do ania19755 02.08.05, 21:54
              sluchaj to moze zamiast gadac takie rzeczy i odsylac ludzi do wyszukiwarki
              powklejasz te linki o ktorych tak mowisz,no chyba ze nie masz co wklejac a
              dziewczyne chcesz tylko upokorzyc.
              A swoja droga Angela przepraszam ze spytam ale po co bralas dla dziecka mleko o
              ktorym nie masz pojecia?? Jest Ci bez roznicy co bedzie jadlo??
              • ania19755 Re: do ania19755 02.08.05, 22:08
                moja droga, ja zostałam oszukana przez angele216,do dzis nie wywiazala sie z
                niektorych rzeczy zresztą przestałam już na to liczyć.Nie upokarzam jej jedynie
                chcę przestrzec przed jej osobą, co zrobilam juz zresztą na odpowiednim
                forum.Wklejać jest co,bystra osoba z wyszukiwarką sobie poradzi.
                • angela216 Re: do ania19755 03.08.05, 07:54
                  I widzisz jak zawsze sie wysliasz,nie wiadomo po co,bo ja nikogo nie
                  oszukalam,wszysktkim mama z ktorymi sie umawialam na oddanie rzeczy oddalam i
                  na to mam potwierdzenie,a ty mialas mi przyslac adres na gg i tego nie
                  zrobilas ,a teraz jak zwykle masz pretensje.Ale to tylko twoje zdanie
                • angela216 do isabelka 20 03.08.05, 07:55
                  Wzielam to mleko,poniewaz wydawalo mi sie ze to omeno jest dla alergikow a
                  pepti jest zwykle,a mialam miec zabieg i nie moglam jej zostawic bez jedzenia.
    • angela216 Re: konczaca ta dyskusje.... 03.08.05, 08:32
      Chcialabym jeszcze w formie wyjasnienia przypomniec ci,ze 1 lipca umawialysmy
      sie ,ze 4 lipca przyslesz mi na gg swoj adres,a ja ci wyslalam liste
      rzeczy ,ktore ci przesle,ja 4 lipca wyjechalam i wrocilam 26 i do tej pory nie
      dostalam twojego adresu.Zawsze twerdzisz ,ze nie dostalas odemnie wiadomsoci na
      gg,a kiedy wklejam ci te wiadosmoci z archiwum to probujesz mi wcisnac,ze moze
      komus innemu wyslalam(mimo,ze jest zapisany twoj numer),wiec chyba to ty cos
      krecisz.
      Poza tym przed czym chcesz ustrzec dziewczyny?Przed dawaniem rad?!!
      Jezeli chcesz cos jeszcze dodac to pisz na gg bo to nie temat na to
      forum,prosilam o rade ,a ty tylko tu zasmiecasz nie na temat.
      PRZESTAN WRESZCIE WSTRZYMAC KLOTNIE!!!!
      • dondon Re: konczaca ta dyskusje.... 04.08.05, 00:28
        czy ania ma cie w kontaktach?gdzie korzysta z netu?bo od osob spoza listy
        kontaktow wiadomosci nie dochodza.
        • angela216 do dondon 04.08.05, 08:33
          Tak ma mnie w kontaktach,a internet ma w pracy.Z tym,ze ona twierdzi,ze wyslala
          mi wiadomosc,a ja jej nie dostalam,a kiedy prosze,zeby wkleila mi to to mowi,ze
          jej sie nie zapisuja w archiwum,wydaje mi sie to troche dziwne,bo ja jej
          wszystkie wiadomosci,ktore jej wysylalam mialam w archiwum na dowod i wkleilam
          jej to na gg.
          • dondon Re: do dondon 04.08.05, 09:31
            Mozna nie miec archiwum -ja nie mam np, kwestia ustawien.Ale skoro jej sie nie
            zapisuja to moze niech spokojniej podejdzie do sprawy.Ja tez niezawsze
            odpowiadam na gg , bo np zapomne, nie zauwaze a nie dlatego ze jestem kłąmcą,
            oszustką itpsmilesmilesmile
            • angela216 Re: do dondon 04.08.05, 12:22
              Ale ja nie mowie ,ze ona jest klamca czy oszustka.Poprostu skoro nie ma
              archiwum czy tez moje wiadomosci do niej z jakiegos powodu nie docieraja to
              niech napisze do mnie na poczte maila,a nie na forum ,ktore nie ma z tym nic
              wspolnego i to jeszcze tak beszczelnie jakby to byla moja wina,a nie jej.
              • ania19755 Re: do angeli216 05.08.05, 09:52
                Angele mam w kontaktach, na gg jestem widoczna codziennie przez 8 godzin,nie
                ukrywam się tak jak ona,więc poproszenie o adres nie jest problemem,poza tym
                mój adres masz gdyż wysłałam Ci pakę,na której wyrażnie wszystko było
                napisane.To ja cały czas "zaczepiałam "Cię na gg,nie wiem dlaczego teraz
                opowiadasz tu takie rzeczy,każda rozmowa z Tobą kończyła się wykrętami ,że
                wrócisz za chwilę bo Ci mała płacze,i oczywiście już nie wracałaś,albo wpis na
                gg "wyjeżdzam na miesiąc"a gg było czasem aktywne,wykrętów Twoich było
                sporo.Kiedy stwierdziłaś ,że nie masz pieniędzy aby opłacić paczkę do mnie
                zaproponowałam ,że mój mąż który akurat był na delegacji w Krakowie ją
                odbierze,wydawało mi się ,że lepszej okazji nie było,tymczasem Ty wyłączyłaś
                telefon,kiedy on czekał w tym upale,na gg także można było Cię
                uchwycić,pomimo ,że byłyśmy umówione na ten dzień!Pewnie powiesz ,że nie miałaś
                z kim małej zostawić aby przekazać tą przesyłkę,ja tylko dodam ,że sama pisałaś
                w swoich żałosnych postach że jesteście "bezrobotnym małżeństwiem"więc
                myślę ,że ojciec dziecka mógł je przypilnować,więc niech mi nikt nie mówi że
                nie jesteś oszustką!!!będę ostrzegać mamy przed takimi osobami jak TY.Pomyśl
                dziwczyno co Ty tu wypisujesz!? że ja Ciebie unikałam i nie odpisywałam na
                Twoje wiadomości!???nie bądz śmieszna,to ja czekam właśnie ,aż wyjdziesz z
                ukrycia,nie wiem czy Ty myślisz ,że ja Ciebie nie widzę na gg pomimo ,że zawsze
                robisz się "niedostępna"?poza tym jakby Ci naprawdę zależało nasza "wymiana"
                już dawno byłaby sfinalizowana.Nie wiem jaki masz cel ,aby wymyślać jakieś
                bzdury z jakimś archiwum ,ja NIE BĘDĘ PISAĆ DO CIEBIE NA MAILA,TO TWÓJ
                obowiązek!a wina jest Twoja,gdyż to Ty zwodzisz mnie już od Świąt Wielkanocnych
                bez efektu jak widać.Ja nie mam nic do ukrycia,w przeciwności do Ciebie ,że
                mnie tak na pocztę mailową odsyłasz.Nie będę się już poniżała więcej,i prosiła
                się o swoje tylko po to abyś znów mnie zbyła jak robisz to od pół roku.
                • ania19755 Re: do angeli216 05.08.05, 10:07
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=24724068&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka