mamaroksany Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 15:32 ) mi to obojętne, póki co siedzę z dziećmi w domu Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 15:33 Dziewczyny kochane ten pomysł własciwie to jest agua6... " mam nadzieje ze sie nie gniewasz ze podchwyciłam . Dziś Na Manchattanie mozna było sie spotkac ale ze wzgledu na to ,że mój synek po szczepieniu podwójnym jest bardzo marudny i ma stany podgrączkowe musimy zostac w domu. POznałam osobiście jasama3 pozdrawiam Ewcia mam nadzieję ,że przyjemnie spedzacie czas z córeczka Chciała bym poznac resztę te która się da oczywiście bo są miejscowi . Dziewczyny jestem z Gdańska , ale z odległej dzielnicy od Dworca i dalego mam do Gdyni a wy ? Moze spotkamy się w jakis dzień . podajcie przyblizone terminy i vczy takie coś wypali ? prosze o opinię i dalej wpisy . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 16:51 ja jestem z Gdyni, i chyba najbarziej optymalny byłby Sopot Chętnie bym sie z Wami spotkała, tylko nie wiem czy to przed świętami wypali. Ja starszą corke prowadze do szkoły(8-12.30) ,oprocz tego ma zajęcia dodatkowe OaZa i Basen (PN, Wt, SR-na 16), no i dochodza roraty na które chetnie chodzi. Bardziej odpowiadała mi sobota ,gdy mlodszą zostawie pod opieką taty, a ze starsza gadułą bym mogła pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 17:10 Co prawda ja nie e-mama...ale mam nadzieje,ze mozna sie z Wami spotkc Mi pasuja niestety popoludnia i to najlepiej pn lub sroda, ew wt-czw ale 16:00-18:00 I nie ukrywam,iz mi najlepiej pasuje Gdansk. A tak wlasciwie,w jakich dzielnicach mieszkacie? Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 19:57 No tak Masz racje saba76 może faktycznie po Nowym Roku takie spotkanie organizować bo bedzie luźniej z czasem . Wiec dalej mamy wpisujcie sie kiedy było by to możliwe i wybierzmy taki dzień Pozdrawiam i ściskam mocno w ten zimny dzionek Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 20:08 a ja się wybrałam na manhatan i poznałam aque oraz Rogera, znam juz Ewcię (jasamę) i Basię koleżankę takandrynki... chętnie poznam inne, ja się dopasuję, jestem mobilna i czasowo póki co luzik Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 20:23 Mamoroksany bardzo załuje ,że nie mogłam sie dziś wyrwac mały po wczorajszych szczepieniach miał skoki temperatury i stany podgraczkowe w zwiazku z czym był marudny i nie mogłam go zotawić z babcią bo by nie dała rady a mam kawałek do Wrzeszcza TJ do Manachattanu Ja widzicie poniedziałek , wtorek , srode , czwartek w tym tygodniu ? No a jak nie to moze inne propozycje . No i jeszcze jedno aqua tez jest z Trójmiasta wiec cisza tez bym Cie chciała poznać , do tej pory udało mi sie poznac jedynie Jasama3 czyli Ewcie a reszta tylko tyle nas eeee mi sie wydaje ze wiecej . Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 20:35 No kurcze a ja znam tylko Ele-aque i Roro. I nawet jeszcze nie slyszalam,ze poznalas Basie Dziekuje Jutro do niej dzwonie z zyczeniami to popytam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 21:08 po nowym roku może już łatwiej by mi było zostawić małą pod opieką narazie karmię piersiąi taki wypad jest dla mnie niewykonalny a nie ukrywam że chciałabym się spotkać!Aguś co z fotkami dla mnie!? Pozdraiwam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany kochanie juz wysyłam, właśnie zasiadłam do kompa 03.12.05, 21:09 to do jasamki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 21:08 bardzo żałuje że nie mogłyśmy w większym gronie się spotkać ( jeśli chodzi o miejsce spotkania jeżeli miałybyście ochotę to zapraszam do siebie ale do mnie trzeba dojść od autobusu ok.1,5km idąc ścieżką rowerową od kartuskiej zaczynającą się od ul. Źródlanej do otomina mijając jeziorko po prawej, które widać z Auchana. Trochę namotałam ale prosto trafić w razie czego służę domkiem i pokojem zabawkowym, znajdzie się jakaś kawka, cherbatka i z pewnością upichcę karpatkę-to moja specjalność ) pozdrowionka Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 21:43 witam wrocilam wrazen duzo mi pasuje ogolnie trojmiasto choc bez samochodu ale mobilni-kolejkarze Justynko napisz jaka dzielnica niewiem gdze ejst twoja ulica. ja jestem z gdyni ale do kolejki blisko wiec dojechac da sie wszedzie uuuuu to ja tylko kochane Ewci z Paulinka nie poznalam i Justyny z synem reszta zaliczona Pozdrawiam Arletke Sabe z Corkami, Mamroksany z Roksana mi przed swietami jesli sama to do poludnia po lopudniu z mlodym ale tak po 14=15, a potem dopiero po 13 stycznia bo mamy oboz a i 11grudnia odpada mam szkolenie pozatym mobilnie moze jakis weekend??? Ewciu oczywiscie nasza umowa uktualna Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 22:07 Buuueeeee.......ale wam zazdroszcze...bede ryczeć...tak daleko mam do was Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 03.12.05, 22:11 ojoj tylko bez lez poczekaj my do lata do lata...... a moze wiosny niechaj cieplo sie porobi Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 04.12.05, 00:43 Elunia,ja nie moge w weekendy( Marysiu,wsiadaj w PyKaPy i do nas)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 Re: do eli 04.12.05, 08:39 za szybko wrr.. Elu jesteśmy umówione na środe tylko jeszcze chyba godziny nie ustaliłyśmy aha i daj znać czy znasz mój adres bo nie jestem pewnA czy podawałam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: do eli 04.12.05, 18:08 maria_rosa napisała: > Ej, tez bym chciała....ale za daleko mam Ja zawsze twierdzę że w Wawy to wszędzie daleko ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba Re: ustalamy termin :-) 04.12.05, 11:57 A wiec do dzieła Mamaroksany - obojetny dzień ? ( jak by cos się zmieniło to daj znać ) aqua696 - mobilna najlepiej po południa ( jak cos nie tak daj znać ) takaandrynka - mobilna popołudnia ( jak cos nie tak daj znać ) jasama3 - hmmm Po nowym roku ( jak by cos sie zmieniło daj znac ) saba76 - czwartek , piątek po południu lub sobota tynaba - obojetny dzien ( jak by cos sie zmieniło dam znać ) A ja jeszcze poznałam odojoachim jak mieszkała w Gdyni teraz jest Warszawianką i małego Odonka , No i jasama3 a reszta do zaliczenia Pozdrawiam was Ciepło Justyna PS mario roso i babuszko nie długo bedzie lato moze wtedy bedzie łatwiej spotkac sie z wami z bardziej odległych miejscowości POzdrawiam was mocno Odpowiedz Link Zgłoś
marysiamama Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 04.12.05, 13:41 Hej dziewczyny! Właśnie przez przypadek trafiłam na ten post. Tworzycie jakąś zgraną grupę mam Trójmiejskich, czy można do Was dołączyć? Mam już roczną córeczkę i obecnie oczekuję na synka. Chętnie poznałabym jakieś mamuśki, bo moi dotychczasowi znajomi bazdzietni i kontakty troszkę ostatnio się rozluźniły. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: emamy Trójmiasto dzień spotkania 04.12.05, 13:49 ewciu adresu niemam p[odaj ale na tlen ---poczta na gazecie dupaaaaaa spoko przylaczyc sie zapewne mozna napisz ktore miasto z trojmiasta tak jak napisalam w te dni mobilna Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba do aqua 04.12.05, 14:50 Elu kochana napisałam do Ciebie dwa maile , nie wiem czy coś ta gazetowa szwankuje POdałam ci dokładny plan dojazdu do mnie oraz dokładny adres i takie tam napisałam jeszcze . Kochana odezwij sie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś