zwiatrem 30.12.05, 20:38 na Nowo niech każda z nas na siebie popatrzy, i W Nowym Roku życzę Wam naj ...większej miłości, cierpliwości, zdrowia i woreczka z kaską, żeby sobie w kącie stał i się kurzył-nikomu nie potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik35 Re: Na Nowy Rok 30.12.05, 20:49 Dla Ciebie też wszystkiego co najlepsze i dla wszystkich forumek.Niech za rok o tej porze wszystkie smutne mamy będą radosne a te któym jakos tam sie wiedzie niech beda jeszcze szczęśliwsze.Niech nasze dzieci będa zdrowe i ta kasa jakoś tak lepiej się nas trzyma.I jeszcze wielu życzliwych osób wokół, bo wtedy łatwiej żyć.Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
julicica Re: Na Nowy Rok 30.12.05, 21:05 I ja życzę wszystkim w NOWYM ROKU wszystkiego najlepszego i dziekuje wszystkim za dobre słowa i pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bagatelka1 Re: Na Nowy Rok 30.12.05, 23:00 Nowy Rok... przywitajcie w szampańskim nastroju, ufając, że będzie wspaniały i przyniesie to co w życiu najpiekniejsze !!!!! Życzę wam optymizmu i wiary w lepsze jutro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: Na Nowy Rok 30.12.05, 23:21 witam ja również się dopisuję dziękuję,że jesteście pozdrawiam E Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Na Nowy Rok 31.12.05, 10:47 Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości, a przede wszystkim szczęście w miłości SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! życzy wszystkim babcia_marysia Odpowiedz Link Zgłoś
patunia000 Re: Na Nowy Rok 31.12.05, 11:06 --Witam i dla Ciebie zawiatrem Szcześliwego NOwego Roku aby był lepszy niż poprzedni oraz dla wszystkich emamusiek . Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Re: dziękuję 31.12.05, 17:51 W uczuć gorącej atmosferze życzę Wam serdecznie, mocno i szczerze w ciągu całego Nowego Roku pomyślnego zdarzeń toku zawsze i na każdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
ba.si.a Re: Na Nowy Rok 03.01.06, 08:21 Danusiu ja rowniez Na Nowy Rok życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych dni. ) Odpowiedz Link Zgłoś