Dodaj do ulubionych

bardzo prosze o pomoc

23.01.06, 19:37
jestem z trzecim dzieckiem w ciazy.nigdy nie bylam w tak krytycznej sytuacji
materialnej,pomimo tego ze moj partner nigdy nie byl dla mnie wsparciem
psychicznym i materialnym.dla niego rodzina sie nie liczy,licza sie znajomi i
alkohol!z tego powodu odwazylam sie napisac o pomoc.bede wdzieczna za
jakakolwiek pomoc...z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • magdulka26 Re: bardzo prosze o pomoc 23.01.06, 20:25
      Skąd jesteś ?? Mam coś ciuszków z synka z których już wyrósł.Sama co niekóre
      dostałam ,ale chętnię się z Tobą podzielę.
      • ulala.v Re: bardzo prosze o pomoc 23.01.06, 20:47
        przepraszam, że się wtrącam, ale wymieniłam z elzole3 maile i wiem, że nie ma
        stałego dostępu do netu, więc chyba lepiej pisać na priv. napisałam mi parę
        słów, sytuację faktycznie ma nieciekawą, myślę, że można zaufać, niestety też
        mi nie napisała skąd jestsad
        • magdulka26 Re: bardzo prosze o pomoc 23.01.06, 20:51
          Dzięki za info ,chciała bym pomóc na tyle ile mogę.Faktycznie napisze na
          priva.Pozdrawiam.
          • maria_rosa Re: bardzo prosze o pomoc 23.01.06, 21:58
            Koniecznie napisz w jakim wieku masz dzieci.
            Jakie noszą rozmiary itd...

Rozumiem powagę sytuacji,ale im szybciej uzyskamy informacje-tym szybciej moze
            uda się jakoś pomóc.

pozdrawiam,
            • elzole3 Re: bardzo prosze o pomoc 27.01.06, 16:55
              pierwszy raz znalazlam sie w tak krytycznej sytuacji i bardzo dziekuje ze
              odpisalas na mojego posta.jestem z pily.moj adres ul.buczka 15/2 64-920
              pila.mam termin na 2 czerwca.kolezanka polecila mi to forum i jestem mile
              zaskoczona ze sa jeszcze tak zyczliwi ludzie,ktorzy chca pomoc.moze kiedys moja
              sytuacja sie poprawi i ja takze bede mogla komus pomoc.mojedzieci maja:syn
              sylwek w maju skonczy 10 lat,nosi rozmiar 140 cm.moja corka marysia skonczy w
              pazdzierniku 6 lat,nosi rozmiar122 cm.jeszcze raz bardzo dziekuje i mam
              nadzieje ze bedziemy mogly dalej kontynuowac znajomosc.pozdrawiam ela olejnik
          • azuk00 Re: bardzo prosze o pomoc 24.01.06, 19:24
            jęsli nie ma stalego lącza to prosze podajcie skąd jest- jak się juz dowiecie.
            może i ja mogłabym pomóc
            • maria_rosa Re: bardzo prosze o pomoc 25.01.06, 08:59
              Czekamy, gdyż nie wiemy jeszcze nicsad
              pozdr,
      • elzole3 Re: bardzo prosze o pomoc 27.01.06, 16:49
        pierwszy raz znalazlam sie w tak krytycznej sytuacji i bardzo dziekuje ze
        odpisalas na mojego posta.jestem z pily.moj adres ul.buczka 15/2 64-920
        pila.mam termin na 2 czerwca.kolezanka polecila mi to forum i jestem mile
        zaskoczona ze sa jeszcze tak zyczliwi ludzie,ktorzy chca pomoc.moze kiedys moja
        sytuacja sie poprawi i ja takze bede mogla komus pomoc.jeszcze raz bardzo
        dziekuje i mam nadzieje ze bedziemy mogly dalej kontynuowac
        znajomosc.pozdrawiam ela olejnik
        • ulala.v Re: bardzo prosze o pomoc 27.01.06, 20:09
          Dziewczyny, zguba się odezwałasmile I mamy adressmile Ja pomogę na ile będzie mnie
          stać ale sama oczekuję dziecka i nie mam pracy więc dużo nie mogę ale liczę, że
          się przyłączycie. Póki co mailuję z Elą i wymieniłyśmy się nr telefonów.
    • ulala.v Re: bardzo prosze o pomoc 31.01.06, 15:46
      hop
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka