cruella 13.02.06, 17:59 1. Gry na PC (nie odpowiadam za stan, mają rysy) -Nemo-podwodny plac zabaw -Piotruś Pan -Prosiaczek i przyjaciele -Gdzie jest Nemo? -The Grinch -Lion King II W-wa Oddam osobie znanej na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwiatrem Re: Oddam 13.02.06, 18:38 cześc Cruella a czy mogłabym jakoś się zamienić na dwie z nich? może za krem pielęgnacyjny nowy albo może ubranko stan bdb? Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewanka Re: Oddam 13.02.06, 18:59 Witam, chętnie bym pryjęłą te gry. Nie wiem czy jestem znana, ale przyjęłam od Pani tablicę do rysowania dla moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Oddam 13.02.06, 19:13 To może się podzielicie? ) Wolę oddać osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem Re: Oddam 13.02.06, 19:39 znaczy się tak: nie jest to u mnie rzecz nagle potrzebowska, ja tez chętnie coś dam dla dziecka w zamian-bo bez gry obejdzie sia każdy przeciez to tylko dodatek w zyciu, coprawda na nowe mnie nie stac -stąd propozycja zamiany głupio brać jak nie jest to woda, tlen, cukier...pampersik-czy mogę wybrac na e- maila? Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: Płyty jadą do zwiatrem :) 14.02.06, 13:19 przepraszam ze sie wtracam Cruello, odezwij sie czasem Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Płyty jadą do zwiatrem :) 14.02.06, 14:05 ))) Ja już wszędzie nawalam Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: Płyty jadą do zwiatrem :) 14.02.06, 22:42 ja tezale szkoda o sobie pozapominac Odpowiedz Link Zgłoś