lakie 10.06.06, 20:26 Oddam kilka zwierzątek magnesów z danonków, konkretnie C 2 szt, I, L, Y. Uzbierałam całą kolekcję więc może komuś się te przydadzą. Jestem z Białegostoku, mogę wysłać Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: Oddam kilka magnesów z danonków :) 10.06.06, 21:02 Babcia_marysia szukała, ale nie pamiętam których. Pewnie się do Ciebie odezwie. Możesz na razie dla niej zarezerwować. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: Oddam kilka magnesów z danonków :) 10.06.06, 21:13 Babci Marysi już wysłałam te których jej brakowało, zostały mi już właśnie tylko te o których tu piszę Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
maorsa Re: Oddam kilka magnesów z danonków :) 10.06.06, 21:08 witam serdecznie! Ja rowniez jestem chetna, jesli to nadal aktualne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Oddane 11.06.06, 10:04 Renatko bardzo dziękuję za pamięć....lakie przysłała mi -Y-U-C-I-E... teraz mamy już: -S-P-A-N-C-M-Z-T-Y-U-E-I-...12sztuk....poszukujemy dalszych Odpowiedz Link Zgłoś