zonkakrzysia1 19.06.06, 09:50 witajcie już jestem wielkie dzieki za pomysł działa z nami lokalna gazeta czy wystarczające potwierdzenie jeżeli nie niech zgłosi sie jakaś emama z siedlec lub okolic za wszystko wielkie dzieki ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonkakrzysia1 Re: JOLA 19.06.06, 13:56 kto może niech pomoże na ostatnim niedzielnym spacerku z moim ancymonkiem poznałam dzieczyne która jest samotną matką ma dwóch chłopców 4 latka i 5 lat . mąż ją zostawił i poszedł do innej ona po rozwodzie nie miała gdzie mieszkać wiec mieszkała dalej z nim, po jakimś czasie poznała swoją drugą miłość( jak jej sie wtedy wydawało) wszystko było wspaniale gdy facet sie nie dowiedział że znowu jest w ciąży kazał jej wybierać albo dziecko albo ona . wybrała dziecko . i została sama jak sie okazało będą to bliźniaki . otrzymuje 400 zł, okresowe zapomogi i czasami pomoc żywieniową te czterysta zł starcza jej na mieszkanie(dostała pokój z kuchnią z urzedu miasta) płaci za nie 260 zł i 50 zł za prąd a reszta na jedzenie potrzebna jest każda pomoc rozwiązanie wrzesień-październik(na przełomie bo to nigdy nie wiadomo) ale wiadom że to będą chłopcy może komuś zostały jakieś witaminy z żelazem łóżeczko bedzie miała najpierw wyprawka dla bliźniaków ubranka zabawki dla starszych chłopców i dla tych nie narodzonych w poniedziałek dowiem sie konkretnie jaki rozmiar noszą starsi synowie niestety nie jestem w stanie pokryć kosztów przesyłki prawdopodobnie bedzie potrzebny wózek najlepiej z warszwy bo z tamtąd najłatwiej jest zabrać prosze pomóżcie ona sama z 4 dzieci nie da rady wszystkiego kupić a rozwiązanie coraz bliżej u nas w siedlcach panuje straszna znieczulica a ja znam nie wiele mam które mogą pomóc ale jak tak pomogą jeżeli ktoś ma ubranka zabawki akcesoria dla niemowlaka .... przekażcie wiem że na was emamy można liczyć ....... wątek powturzony....... potrzebna pilna pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
zonkakrzysia1 ten post jest dla tych co niewiedzą 19.06.06, 14:00 kto to jest Jola .......... możemy zbierać na wózek miech sie zgłosi mama z siedlec do potwierdzenia sytuacji Joli MOŻE ZNACIE KOGOŚ Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: ten post jest dla tych co niewiedzą 19.06.06, 14:57 Słuchajcie, który to już jest wątej o Joli? Bo już się kompletnie pogubiłam.. Nie można kontynuować wszystkiego w jednym wątku, zamiast go ciągle dublować? Tak byłoby łatwiej dla wszystkich zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś