karina127 09.10.06, 09:22 Swój dzień zaczynam od odwiedzenia tej strony: www.polskieserce.pl/ Może Wy też tak będziecie zaczynać swój dzień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Pomóżmy wszyscy! 09.10.06, 10:40 A ja, hm... najpierw przewijam dziecko, potem daję mu śniadanie, potem wstaję, potem się myję, potem sobie robię sniadanie i dopiero siadam do kompa. Tam najpierw wyłaczam reklame z gadu gadu, włączam mIrca, odpalam bloga i stamtąd po linkach otwieram nastepne, najpierw forum, potem pajacyka, a z pajacyka dopiero polskie serce. Z mycia wolałabym nie rezygnowac... o opiece nad dzieckiem to juz w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Mika!!! No wiesz??? 09.10.06, 10:42 Pajacyka i polskie serce dopiero na końcu??? No jak możesz, taki egoizm z tego bije!!!! Zwłaszcza, że egoistycznie włączasz najpierw mirca i - o zgrozo - w.ł.a.s.n.e.g.o bloga!!! PP Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Mika!!! No wiesz??? 09.10.06, 10:54 Na blogu mam linki. Jak go nie włączę, to bede musiała liczyć na własną pamieć. A zanim się nowy odruch wyrobi, ojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
karina127 do mika_p 09.10.06, 20:23 mika_p napisała: > A ja, hm... najpierw przewijam dziecko, potem daję mu śniadanie, potem wstaję, > potem się myję, potem sobie robię sniadanie i dopiero siadam do kompa. Wiesz jesteś małostkowa i gdybyś chciała wiedzieć to ja nie zaniedbuję swojego dziecka. Życzę Ci żebyś nigdy nie znalazła się na miejscu tych mam które mają problemy zdrowotne z dziećmi. Ale Ty potrafisz tylko krytykować innych. Już to chyba każdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: do: karina127 10.10.06, 01:32 Wskaż mi w moim poście, tym który cytujesz, choć jedno słowo krytyki skierowane do "innych". I naucz się rozpoznawać żart bez podpierania się emotkami. I zamiast robić zadymę w kierunku osoby, która wywlokła twoj post tuż przed spadnieciem na drugą stronę forum, gdzie pies z kulawą nogą by go nie przeczytał, odpowiedz na pytania Rybusiów i 111a4. Na zaaatakowanie mnie znalazlas czas, a na wytłumaczenie Rybusiom, o co chodzi, jakoś nie. To w końcu zalezy ci na tym, żeby pomagać inicjatywie "Polskie serce" czy chciałas zaistniec na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
karina127 do mika_p 10.10.06, 08:45 Witam! Nie chcę zaistnieć na tym forum,bo to bez sensu. A co do podnoszenia mojego postu to mogłaś zrobić to w inny sposób. Szkoda,bo mieszkamy w tym samym mieście. Miłego dnia Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Dziekuje!!! 09.10.06, 11:37 Nosilam ciaze jak kazda z Was, dbalam o siebie i dziecko. Urodzilam jak kazda z Was w bolu i cierpieniu, ale szcesliwa. Moje dziecko pzrez 3 miesiecace bylo takim samym dzieckiem jak Wasze, kochana Iskiereczka. Po 3 miesiacach moja corka cala "zdrowa" wyladowala na stole operacyjnym. Przezyla, udalo sie w ostatniej chwili. To byl cud. Sama nie wiem jak to znioslam. Do tej pory w to nie wierze. Przeciez takie rzeczy zdarzaja sie innym, nie mnie! Miala wade serca. Nikt wczsniej nie zauwazyl, takie dzieci operuje sie zaraz po porodzie. Wspierajmy polska medycyne, bo tysiace dzieci dzieki niej przezylo. To sie moze przydazyc kazdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rybusie Re: Pomóżmy wszyscy! 09.10.06, 13:15 Dziewczyny wstyd się przyznać ale nie wiedziałam że jest taka stronamoże dlatego że krótko mam internet i prawie cały czas jestem na tym forum. Powiedzcie mi na czym polego pomoc na takich stronach czy pobierają kasę z abonamentu czy dodatkowo się płaci?Jeszcze jedna prośba podajcie stronę pajacyka.Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pomóżmy wszyscy! 09.10.06, 21:01 Pajacyka masz w prawym górnym rogu, na każdym forum gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: Pomóżmy wszyscy! 09.10.06, 21:09 no a co ztym sercem.kliknełam i wpadło 5 zł....jak ja mam to wpłacic??????? podpowiedzcie.to do abonamentu czy jak???? Odpowiedz Link Zgłoś