arwena_11 31.10.06, 15:02 W tym wątku prosze o wpisywanie się darczyńców. Również zgodnie z zasadami z wątku 1. Można też podawać konretne dziecko dla którego sie chce zrobić prezent, lub ogólnie liczbę dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1309 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 31.10.06, 15:40 To przeskakujemy tutaj> Mam nadzieję arweno że zbytnio nie naplątałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=51254778&a=51291931 Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 31.10.06, 16:06 NIe, po prostu ja za późno doszłam do tego, ze jak będzie jeden wątek to się zrobi bałagan. Powinnam od razu to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Dzieci z Jezioran:-) Rodzina Agnieszki Zuk 01.11.06, 07:43 Biore na sibie posredniczenie miedzy sw. Mikolajem a rodzina zgloszona przez Age1309. Oczywiscie dla kazdego dziecka znajdzie sie jakis prezent. Pozdrawiam serdecznie ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Dzieci z Jezioran:-) Rodzina Agnieszki Zuk 04.11.06, 17:54 Foretki mam pytanko, czy bierzesz na siebie wszystkie dzieci z tej rodzinki czy mam szukać jeszcze innych darczyńców? Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: Dzieci z Jezioran:-) Rodzina Agnieszki Zuk 05.11.06, 21:44 Biore wszystkie dzieci Czesc prezentow juz w drodze z allegro Pozdrawiam cieplo ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 01.11.06, 16:11 Jak znajdę chwilę, to postaram się jakoś zorganizować darczyńców - narazie nie mam do tego głowy zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 01.11.06, 18:53 zgłaszam się na ochotnika i z racji posiadania chłopaków chętnie wezmę pod swe skrzydła rodzinkę z przewagą dzieci płci męskiej ))) arwenko Ty mi "przydzielisz" czy mam sobie "wybrać" ? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 04.11.06, 17:55 Gosia napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 01.11.06, 20:01 Hej! Zgłaszam się na ochotnika Czy mogłabym zrobić paczuszki dla dzieci Magdy505-Zuzi i Gracjanka? Zuzia to moja imienniczka Proszę o kontakt jak już zostaną podjęte decyzje. Jesli dzieciaczki są już "zajęte" proszę o sugestie ze strony moderatorek komu mogę pomóc.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 04.11.06, 18:04 rezerwuję je dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 01.11.06, 20:40 moge byc sw,Mikolajem i zrobic prezent dla corki "Redudek"- Pauliny lat 2. Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 02.11.06, 09:10 Ja też chcę być Św. Mikołajem Czy mogę "wybrać sobie" dzieciaczki mamy - agaireszta? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ak2 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 02.11.06, 11:11 Witam, chętnie wyślę paczkę dla dziecka z bajkami na video, maskotkami, kredkami, czasopismami dla dzieci ale już bez tych dołączanych gadzetów. Pozdrawiam, Aga z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
meg102 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 02.11.06, 14:06 Witam, ja moge zrobic paczuszke dla 2.5 , 3 letniego dziecka. Do paczki włoze bajki vhs ( oczywiscie nowe )malowanki jakies słodycze itp Odpowiedz Link Zgłoś
ak2 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 02.11.06, 15:09 Chciałam tylko dodać, że mogę przygotować 2 paczki dla dziewczynek. Mam jeszcze 2 lalki, takie zwykłe bobasy nie żadne firmowe, no i nie nowe niestety. Proszę wybrać dla mnie dziewczynki, które ucieszą się właśnie z takich drobiazgów (kasety, czasopisma, lalki, kredki, piłeczki małe z zabawką w środku i mała maskotka), bo byłoby mi przykro gdyby ktoś liczył np. na konia na biegunach a dostałby tylko paczkę odemnie. Pozdrawiam, Agnieszka z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 06.11.06, 11:05 witam, podejmuję się (i tak miałam to zrobić) wysłać prezenty do następujacych dzieci : - bliźniaczki anik35 - 2 dziewczynki lat 4, - Rafałek synek Edyty Treli z Krakowa (zagorzak) - 3+1 dzieci roxanny1336, - Julka 3,5 roku siostra czy siostrzenica Pauliny20x - 2 córki Joasi z Mazur Pusi/Pimpek06 ... jak mi się przypomni to dopiszę... pozdrawiam serdecznie alex/maria (warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 04.11.06, 17:53 nie ma sprawy, na razie robię wstępną listę. Czy bierzesz na siebie wszystkie dzieci czy tylko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 04.11.06, 21:37 Wszystkie. Czyli są "moje"?? Świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
zonazona do arwena_11 16.11.06, 20:56 Nie dostałam potwierdzenia na pocztę, czy te "moje" dzieci są faktycznie moje?? Jeśli tak, to już nie zawracam głowy, wezmę adres od ich Mamy Dzięki Monika Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: do arwena_11 16.11.06, 22:12 Witam, piszę jeszcze raz, wczoraj pisałam meila o potwierdzenie, ale może znowu poczta szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 03.11.06, 19:28 witajcie dawno mnie nie było, bo mało mam teraz czasu, ale w odpowiedniej chwili zajrzałam na forum. pamiętam o Was i Waszej pomocy udzielonej mi w trudnych chwilach. zgłaszam się do zrobienia jednej paczki dla dziecka 3 - 5 lat, proszę o przydzielenie mi dziecka ))) pozdrawiam ciepło i serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 04.11.06, 10:55 chetnie bysmy posredniczyly miedzy Mikolajem a dziewczynkami w wieku 2-4 lat ze slaska, najlepiej osobiscie, no i chcialabym wyslac prezenciki dziewczynkom anik35 calujemy Julenka i Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulitki Bytom 11.11.06, 11:25 )ale chetnie tez okolice, Katowice, Tarnowskie Gory, Gliwice Odpowiedz Link Zgłoś
justinka_27 Kraków 11.11.06, 14:09 ale jeśli będzie trzeba wysłac to nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
menyet Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 04.11.06, 13:27 proszę o przydzielenie mi losowo 1 dziecka, wiek nieistotny, może być z innego miasta i informacje, co chciałoby dostać (przynajmniej 4 propozycje prezentów) menyet Odpowiedz Link Zgłoś
anka9717 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 04.11.06, 21:51 Dla 8 miesiecznej Wiktorii, córeczki pauliny 20x moge wyslac grzechotke, mala maskotke (moj synek ma ich sporo) i kaszke na mleku modyfikowanym (zamknieta paczka) lub calas przekazac do koordynujacych akcje swiateczna, pod warunkiem, ze ktos bedac w okolicach Legionowa, czyli miejca mojego zamieszkania, zglosi sie do mnie po odbior. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskawiki zgłaszam się do dzieci od klara1985 i niki296 06.11.06, 15:11 jeśli są już zajęte proszę o przydzielenie do raczej dziewczynek do lat 3-4. Odpowiedz Link Zgłoś
magadlenka Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 06.11.06, 18:25 Marta, jeśli mogę chciałabym dołączyć do tegoż grona. Mam trochę zabawek, używanych ale nie zniszczonych, z których moje dzieci wyrosły. Nie zgłaszam konkretnych dzieci. W ogóle związku z tym, że moja mama właśnie leży na onkologii przed opeacją - to mam "małą" głowę. Jeśli się zgodzisz to może któregoś dnia bym Ci to podrzuciła do domu, a TY byś rozdzieliła? Jeśli to niemożliwe to daj znać, spróbuję się jakoś zebrać i pomyśleć konkretnie. Pozdrawiam Magda: mama Hani (14.09.2000) i Antka (27.02.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 07.11.06, 06:52 NIe ma sprawy możesz podrzucić do mnie. napisz na priva to sie jakoś dogadamy. Pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 06.11.06, 22:37 Poprosze o przydzial dzieci - ilosc 3, wiek i plec dowolna. Paczki moge wyslac dokadkolwiek, moge rowniez zawiezc osobiscie jesli to Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 06.11.06, 23:34 Chetnie przygotuje paczke z prezentami dla obu dziewczynek z watku ewaks (niezaleznie od tego komputera). Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 07.11.06, 06:53 Dobrze zarezerwuję je dla ciebie. Jeśli potrzebujesz jakies konkrety co do marzeń dziewczynek to skontaktuj sie z Ewkas. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 07.11.06, 12:35 Chętnie zrobię paczke dla jakiegoś malutkiego dziecka, niemowlaczka . Mam ubranka , spioszki body i inne, moge do tego dolozyc zabaweczki i butelki do karmienia . Prosze mi o pzrydzielenie jakiegos maluszka ktorego mama ucieszy sie z takiego prezentu . Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 07.11.06, 17:28 Ja , jesli mozna zarezerwowalabym dziewczynki Agnieszki azuk00 + Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-w-drodze Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 07.11.06, 22:31 Witam. Trafiłam tu dzięki wpisowi na forum macochy. Uczestniczyłam jednak w akcji wyprawkowej - wtedy pomagałam dzieciom z Pruszkowa. Mogę obdarować w imieniu Świętego Mikołaja kilkoro dzieci. Jako że sama mam 4 dzieci w wieku od kilku miesięcy do lat 18 - płeć i wiek obojętne. Mogę wysłać pocztą, mogę dostarczyć osobiście - Warszawa. Jedna uwaga - ponieważ wylatuję na urlop 06 grudnia a wracam dopiero 21 - prezenty chcę przekazać wcześniej - jeżeli tak może być - piszę się. Proszę o decyzję . Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 06:59 Witam, bardzo sie cieszę że do nas dołączyłaś. Napiszę na priv Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 10:45 Chcialabym przygotowac jeszcze paczke dla Piotrusia syna Ewy006. Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.ada Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 12:49 Mogę wysłać ładne ubranka dla dziewczynki lub dwóch dziewczynek (sukieneczki itp, 0-3 lat, jeśli niemowlaczek to dołożę jakąś grzechotkę). Jeśli jest oprócz małego starsze dziecko ,to chyba słodycze lub przybory do rysowania ) Justyna z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
justinka_27 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 15:06 Mogę zrobić paczkę dla malucha, mam na zbyciu garnuszek na klocuszek FP, którym mój mały już się nie bawi i chętnie oddam go jako prezent świąteczny dla jakiegoś szkrabika, jeśli oczywiście nie będzie przeszkadzało, że to nie nówka. Właściwie poza brakiem pudełka i zarysowanym dnem od stania nic mu nie dolega, wszystko działa i można powiedzieć, że jest w idealnym stanie, bo Dani bawił się nim zaledwie kilka razy. Mogę też zrobić paczkę dla kilkulatka lubiącego puzzle, mam nowe świąteczne, nie rozpakowane. Oczywiście coś jeszcze dorzucę, ale to juz w zależności od upodobań dziecka Tyle mam na dobry początek i proszę o przydział dzieci, bo nie bardzo mam sama kiedy prześledzić wątki dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 15:31 prosze o przydzial 1 dziecka (najchetniej chlopca)ale nie koniecznie czekam na emaila Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 15:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=51295756&a=51375510 chetnie tym dzieciom zrobie paczki rodzenstwu (chlopiec i jego mala siostra) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 17:27 Dziewczyny cały czas robię listę. Zostanie ogłoszona pod koniec listopada. W miedzy czasie będę sie kontaktowała na privach z tymi które zgłosiły sie do konkretnych rodzin, abt potwierdzić przydziały. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 18:10 Zgłaszam się. Chetnie obdaruję dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś
agnesx6 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 19:26 Jeżeli można chciałabym zgłosić się do zrobienia prezentów dla dzieci Pana Edwarda. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: witam :-) 08.11.06, 19:59 nie zdązyłam napisać treści i niechcący kliknęłam "enter" - sorry. wracając do tematu, zgłosiłam się do zrobienia paczki i prosiłam o przydzielenie dziecka. w związku z tym mam pytanie: czy już były wysyłane meile z danymi dzieci ? bo ja nie otrzymałam i zaczełam się martwić pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: witam :-) 08.11.06, 20:15 Nie, nic nie było, na razie trwa zbieranie danych. Idzie to mozolnie bo dużo zgłoszeń dzieci i nie wszystkie kompletne. Zgłoszenia przyjmujemy do końca listopada. Zgodnie z harmonogramem na początku grudnia będą innformacje. Ponieważ jest tego dużo postaram sie kontaktować z darczyńcami w sprawie dzieci juz zgłoszonych po 20 listopada. Chcę zamknąć akcję zgłoszeniowo-darczyńcową do początku grudnia. potem bedzie czas na robienie paczek i prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: witam :-) 08.11.06, 20:17 ok, dzieki za informacje zatem cierpliwie czekam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
formelka1 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 21:29 Zglaszam sie jako Mikolaj dla 2 dzieci,czekam na dyspozcje-jestem mama 2 chłopcow,ale wiek i płeć nie grają roli, pzdr, justysia i jej męski zastęp Odpowiedz Link Zgłoś
formelka1 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 11.11.06, 22:14 Warszawa,ale paczke mozna wszedzie wyslac...czekam na moje dzieci do obdarowania pzdr, justysia i jej męska drużyna Odpowiedz Link Zgłoś
olamka1 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 08.11.06, 23:45 Chętnie obdaruję dwoje dzieci w wieku od 0 do około 9 lat. Sama jestem Mamą sześciolatki . Paczki mogę wysłać lub dowieść do domu - mieszkam w Dąbrowie Górniczej, ale w grę wchodzi też Sosnowiec, Będzin, Chorzów , Katowice i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz00 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 09.11.06, 07:57 zgłaszam się na ochotnika Chętnie przygotuję i wyślę pczkę dla Oliwiera 3 latka / olinek12 / Odpowiedz Link Zgłoś
barbara001 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 09.11.06, 09:45 Przeklejam swoje zgłoszenie z innego watku: Witam, zgłaszam się jako Mikołaj. Najchętniej dla dziewczynki w wieku 4-6 lat. Sama nie mam dzieci, ale mój mąż ma córkę siedmioletnią, więc najbardziej wiem co mogłabym kupić takiej małej panience, mam też kilka nowych ubranek na ten wiek (nienoszonych), z których coś ładnego moglabym również dołożyć do prezentu. Ale jeżeli trafi mi się chłopiec nic nie szkodzi, dam radę. Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaktw Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 09.11.06, 10:21 Witam! Przeczytałam o tej akcji na forum Przedszkolak. Chętnie dołączę do akcji. Jeśli mogłabym wybrać dziecko, to chciałabym zrobić paczkę dla 3,5 letniej Patrycji od askakilera. Sama mam 4,5 latkę, więc łatwiej będzie mi coś przygotować. Proszę o odzew, najchętniej na maila! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 09.11.06, 12:29 witam serdecznie chcialabym obdarowac prezentem chlopca mniej wiecej w wieku 3-4 lat. mam synka w tym wieku, orientuje sie, co moze sprawic radosc takiemu maluchowi. mam na imie ewa, mieszkam w bialymstoku. moge wyslac prezent do innego miasta w polsce - nie ma znaczenia. moj mail: hratli@poczta.fm pozdrawiam organizatorow akcji! Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 09.11.06, 14:53 Witam, chętnie zrobimy paczki dla dwójki maluchów w wieku do 7 lat.Wyżej , na upodobaniach się zwyczajnie nia znam. Pozdrawiam,Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
hratli moge sie zglosic do: 09.11.06, 17:19 Adrianka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=51295756&a=51341322 daj znak arweno, czy mozna Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: moge sie zglosic do: 09.11.06, 17:36 Myslę że tak, ale potwierdzę w poniedziałek. W weekend zrobię wstępną listę. Odpowiedz Link Zgłoś