lizka76 20.11.06, 18:37 Przepraszam,ale dlaczego mój post został usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria_rosa Re: Pytanie 20.11.06, 19:52 Lizka odpowiedziałam ci na poczcie. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Mój tez zginął:( 20.11.06, 21:00 Napisałam dziś posta o oddaniu kilku maskotek i mego posta też nie ma Dlaczego???? Czy tym razem tez złamałam regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: Mój tez zginął:( 20.11.06, 21:38 "Ogłoszenia oddam/przyjmę zamieszczamy tutaj: www.dwukropek.pl/0,71293,3096513,0,Dziecko___Oddam_Przyjme,m1-14.html" to jest fragment z opisu forum. Pozdrawiam cieplo ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.) zapraszam na forum Zakątek Szczecińskich MaM Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Mój tez zginął:( 21.11.06, 08:20 Witam, posty z prośbą o pomoc są niezgodne z regulaminem utworzonym przez, ajlii. I niezależnie od tego jak nam sie to nie podoba, musimy sie go na razie trzymać, ponieważ obowiązuje. Dlatego moderatorzy muszą sie również go trzymać. Gwoli wyjaśnienia, post lizki został przywrócony, warunkowo, ponieważ pisała ona do mnie na priv i ja sama zaproponowałam jej napisanie wszystkiego na forum ( zapomniałam o tym regulaminie, przyzwyczajona do strego forum ). Po konsultacjach moderatorskich, postanowiłyśmy go przywrócić, jako ze powstał, niejako z winy moderatora. Pozdrawiam ps może niedługo, jak zakończymy akcje gwiazdkową, uda nam sie coś pozmieniać. A jak ktoś nie lubi dwukropka to moze wybrać Oddam/Przyjmę Reaktywacja, na forach prywatnych, które działa na zasadach starego forum. Linku nie moge podać), bo bym złamała regulamin, ale wiele dziewczyn ma go w sygnaturkach. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: Pytanie 21.11.06, 11:56 Może ja jestem ciemna, ale nigdzie nie moge znaleść tego mojego posta, a myślałam, że może komuś przydadzą się te maskotki, które chciałam oddać.Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 foretko umieść w sygnaturce link do forum 21.11.06, 20:41 Niestety przez regulamin tego forum muszę usunąć Twój post z linkiem do forum, ale proponuje wpisać go do sygnaturki Odpowiedz Link Zgłoś