Dodaj do ulubionych

jak mam zostać mikołajem?

28.11.06, 10:16
został mi przydzielony w akcji 5-miesięczny krystianek, niestety nie mam ani kontaktu z mamą (adres różyczka820), wyskakuje, ze adres nieznany, jak napisałam bez polskich znaków, to tez bez odpowiedzi... buu, ani odpowiedzi od organizatorki... boję się, ze ktoś ma mnie liczy, a ja zawalę... czasu coraz mniej, a ja nawet nie wiem co mam kupicsad i do kogo wysłać...
Obserwuj wątek
    • kassienkak1 mam ten sam problem 28.11.06, 10:47
      JA MAM TEN SAM PROBLEM sad

chce byc mikołajem dla corki Marioli ktorej corka potrzebuje ksizaki do nauki
      nie mam kontaktu , adresu nic sad
      • aurelia57 Re: mam ten sam problem 28.11.06, 11:27
        Witam Panią serdecznie. Napisałam na priv w sprawie córki Marioli. To ja
        organizuję pomoc dla tej Rodziny. Nie wiedziała, że ktoś się zgłosił, aby pomóc
        Aśce! Mam nadz, że juz teraz będzie ok i uda się Tobie Święty Mikołajuwink
        pozdrawiam cieplosmile
        Aurelia.
    • papuzka_gda Re: jak mam zostać mikołajem? 28.11.06, 13:56
      Spokojnie, sadze ze dziewczyny jeszcze wszystko sprawdzaja, ze Arwena nie
      zostawi maili bez odpowiedziwink Znajac Arwene-Marte wiem, ze zawsze stawia
      kropke nad i ale chce, zeby wszystko bylo sprawdzone i w porzadkusmile
      Pozdrawiam
    • basia231 Re: jak mam zostać mikołajem? 28.11.06, 14:11
      Jeszcze raz, już napisałam (to samo) na wątku głównym i dalej nic. Prosze o
      odpowiedz.
      Czy może któraś z Pań orientuje się, czy zgłaszanie ofert pomocy mikołajowej
      jest juz zakończone. Ponieważ napisałam tu na wątku, oraz na priw do
      kordynatorki całej akcji i nie mam odpowiedzisad. Bo jeżeli akcja już zamknięta
      to poszukam gdzieś indziej potrzebujących dzieciaczków, ale nie chciała bym sie
      deklarować gdzie indziej zanim tu nie dostane odpowiedzi. Bardzo prosze o
      informacje.

Pozdrawiam Basia
      • arwena_11 Re: jak mam zostać mikołajem? 28.11.06, 15:33
        Dziewczyny, cierpliwoścismile), Do każdej się odezwę.
        W tej chwili są ustalane konkretne dane jednej bardzo potrzebującej pomocy
        rodziny, i wieczorem będę rozsyłała meile z propozycjami dzieci. Naprawdę żadne
        zgłoszenie nie pozostanie bez odzewu, ale dajcie mi troszkę czasu. Moje dzieci
        też czasami chcą ze mną spędzić czassmile).
        Poza tym sprawdzamy równiez wiarygorność osób które zgłosiły dzieci do akcji,
        ponieważ niestety czasami wychodzą nieprzyjemne sprawy. Pozdrawiam i czekajcie
        na meile. DO 1. GRUDNIA, BĘDĄ WSZYSTKIE DZIECI PRZYDZIELONE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka