anetakor 24.03.07, 18:26 przeniosłyście mój wątek na dwukropek, mimo, że napisałam, że kosmetyki już są nieaktualne - teraz dostaję pełno @ w tej sprawie no nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria_rosa Re: reklamacja 26.03.07, 20:02 Nie bardzo rozumiem treść twojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakor Re: reklamacja 06.05.07, 11:03 to bardzo proste - dałam ogłoszenie, następnie poinformowałam, że wszystko jest oddane, a mimo to ogłoszenie zostało przeniesione na dwukropek o czym nie wiedziałam, dlatego w odpowiedzi na kolejne prośby odpisywałam, że jest nieaktualne i dawno to pisze na forum i niestety kilka osób mi przysłało miłe maile, że kłamię bo ogłoszenie jest na dwukropku, o czym nie wiedziałam zresztą teraz to nieważne mam prośbę: jeśli istnieje taka możliwość to na forum oddam/przyjmę pożyczałam śliczne ubranko do chrztu, niestety nie pamiętam nicka mamy, której je dałam, ponieważ deklarowała się, że odda na forum kolejnej osobie - a widzę, że jest tu dziewczyna, która szuka ubranka dla synka, a to byłoby idealne czy jest szansa odszukać mój post i nicka tej mamy? Odpowiedz Link Zgłoś