aga173 16.10.03, 22:14 Proszę może mogłaby Pani załozyć jeszcze jeden temat ZAMIENIĘ SIĘ albo doradzić jak zostać moderatorem.Myślę że taki temat przydałby sie wielu mamom.Proszę o poradę.Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sojanka Re: Do moderatora 17.10.03, 21:25 Myślę, że nie ma sensu zakładać kolejnego forum. Posty oddam/przyjmę/zamienię można zamieszczać tutaj. Wystarczy w temacie wpisać np: Oddam kocyk wzamian za śpioszki, albo Zamienię kurtkę na buty. Pozdrawiam, drugi administrator forum Sojanka Odpowiedz Link Zgłoś
aga173 Re: Do moderatora 17.10.03, 21:41 Ale tutaj jest duże zamieszanie a mi chodzi konkretnie o to aby było wiadomo że na nowym forum nie ma żadnej sprzedaży tylko ewentualna wymiana ubranek (coś za coś). Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mokkasaw Re: Do moderatora 30.10.03, 12:10 nic nie wskorasz Aga - tak ma być i juz, też próbowałam cos zasugerowac, jak głowa w mur... Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: OD moderatora 31.10.03, 14:26 Miłe Panie, "głową o mór" i tego typu komentarze proszę wymieniać indywidualnie na priv. Na chwilę obecną zamieszczamy ogłoszenia o zamianie tutaj, jeżeli nastąpią zmiany, będzie to widoczne. Nie wszyztko można zrobić na " tip top " pozdrawiam, moderator sklepiku edziecko Odpowiedz Link Zgłoś
mokkasaw Re: OD moderatora 02.11.03, 17:15 przepraszam -a dlaczego mam komentarze dotyczące kontaktu z moderatorem w spr tego forum wymieniać prywatnie? możesz roziwnąc tę myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: OD moderatora 02.11.03, 21:59 a może powinno powstać coś takiego jak uwagi i zapytania do moderatorów nikt nie musiał by zadawać po 100 takich samych pytań - bo pewnie się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś