ewazeler 21.11.03, 20:57 Oddam sandałki , nie chodzone , rozmiar 20 buciki na jesień , wiązane , rozmiar 23 buciki z wycietymi noskami , rozmiar 23 , brązowe buciki wiązane , rozmiar 24. Prosze o pokrycie kosztów przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatach77 Re: oddam buciki 21.11.03, 21:06 Chętnie przyjmę, choć moja niunia jest jeszcze mała.Moja sytuacja materialna jest nie najepsza - więc jeżeli zdecydujesz że oddasz mi to chętnie przyjmę buciki,oczywiście pokryję koszty wysyłki. Szczegóły omówimy na priv beatach@interia.pl Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
wenklara Re: oddam buciki 21.11.03, 22:26 witaj przyjęłabym buciki 23 dla mojego Patryka oraz spodnie 92,pokryję koszt przesyłki z góry dziękuję pisz na prv WENKLARA@interia.pl pa Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
amelkacoreczka Re: oddam buciki 21.11.03, 23:28 czesc jestem mamą 15 miesięcznej amelki ja i mąz razem studjujemy i nasza sytuacja materialna niejest zbyt ciekawa.była bym bardzo wdzięczna gdybyś zechciała wysłać mi te buciki oprucz sandałków bo one sa juz zamałe na amelke.Oczywiście pokryję koszty wysyłki.odpisz na priv amelkacoreczka@gazeta.pl Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś