dagbe Mam na zbyciu wózek. 15.03.06, 09:38 Inglesina Magnum rocznik 2002 z fotelikiem Prima Play. calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_47_81 calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=36_38_144 Wózek jest granatowy z białymi lamówkami a fotelik niebieski. Wózek ma "rozbujane" kółka, jednak nie przeszkadza to w zwykłym użytkowaniu a pomaga przy bujaniu Tapicerka obu elementów również nosi ślady użytkowania. Mogę podesłać zdjęcia. Jeśli jesteś zainteresowana, pisz na priv: dagbe@wp.pl Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Mam na zbyciu wózek. 15.03.06, 10:22 dzieki, ale glebokiego juz nie potrzebuje, chodzi mi o spacerówke i to bardzo lekką(dla babci) Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Mam na zbyciu wózek. 15.03.06, 13:48 Aaaa... Nasza spacerówka już poszła "do ludzi". Niestety oba komisy z wózkami, które znałam w Trójmieście, już zakończyły działalność Może spróbuj na Allegro? Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
natkare Re: Gdzie w Gdyni komis z wózkami? 20.03.06, 11:25 Komis jest na Kilińskiego 14(między Świętojańską a WŁADYSŁAWA) Przez jakiś czas faktycznie nie było bo zmienił się właściciel. Ale od stycznia jest. Mam w nim wstawiony wózek spacerowy :BABY DREAMS W CENIE 144, wózek waży 8kg, ma dwie półeczki na napoje,skrętne przednie podwójne koła, jest granatowo-błękitny, ma folie przeciwdeszczową i pokrycie na nóżki. I PASY . pOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś