20.06.06, 22:35
zbieramy wiadomości na temat firmy SEMEKO, która buduje domy w Redzie i Rumi.
Zaineresowni jesteśmy kupnem mieszkania, ale warto sprawdzić co inni myślą o
tej firmie by nie utopić kasy.
Obserwuj wątek
    • iziak80 Re: SEMEKO 22.06.06, 12:26
      Moja koleżanka kupiła mieszkanie od Semeko w Redzie. Siedzimy razem w pokoju,
      więc byłam na bieżąco smile. Jest bardzo zadowolona, z firmą da się gadać, jest
      otwarta na sugestie kupującego, standart wykonania jest w porządku, Drzwi,
      okna , grzejniki i inne - dobrej jakości. Nawet odbiór mieszkania był jedynie z
      miesięcznym poślizgiem smile
      • saba76 Re: SEMEKO 22.06.06, 14:15
        wczoraj przejeżdzałam przez Rede- nawet całkiem ladne bloki
        • maaszka Re: SEMEKO 22.06.06, 15:25
          Jestem z Redy. Spotykane mamy są raczej zadowolone. Osiedle czyste ale jak dla
          mnie za gęsto rozmieszczone budynki.
          • olivka_83 Re: SEMEKO 22.06.06, 16:43
            ja równiez mieszkam w Redzie. Jestem podobnego zdania co moja poprzedniczka
            zbyt gęste zabudowania to jest wielki minussad przynajmniej dla mnie ale powiem
            szczerze,ze Reda to abrdzo fajne "Miasteczko"-mieszkamy tu od ponad roku i
            jestem bardzo zadowolona!
            pozdrawiam
            • olivka_83 Re: SEMEKO 22.06.06, 16:44
              ps. dodam, ze nie mieszkam w nowym budownictwie Semeko.
          • olina77 Re: SEMEKO 24.06.06, 22:31
            maaszka, ale na plac zabaw przychodzisz! smile
            Ja mieszkam w Redzie na osiedlu "przy młynie" semeko. Jeśli masz jakieś
            konkretne pytania, chętnie odpowiem.
            Generalnie same pozytywy poza...właśnie za gęsym budownictwem. I mało zieleni
            typu jakaś trawka, ławeczka. Gdzieś gdzie można z dzieckiem chodzącym
            przycupnąć, pobawić się. Jest jeden mały plac zabaw i jeden duży. A tak to lipa.
            A pod względem solidności firmy, wywiązywania się z umów to nikt złego słowa na
            osiedlu na 100% by nie powiedział! Odbiory są nawet po pół roku przed terminem.
            My mięliśmy 3 miesiące szybciej. Opóźnione są ewentyualnie po zimie, jak w
            mrozy mają przestoje, ale to chyba tylko na plus dla firmy, że nie robi w
            nieodpowiednich warunkach i tynki potem nie odlatują.
            • maaszka Re: SEMEKO 27.06.06, 13:11
              olina, raz byłam! przypadkiemsmile Ale było miłosmile Buźka!
    • brogla Re: SEMEKO 29.06.06, 00:05
      Przejazdząjąc widziałąm nową stację benzynową przy osiedlu, więc chyba nie za
      very.
      Mam koleżankę, która mieszka tam i jest bardzo zadowolona ( tzn chodzi mi o
      obsługę tej firmy i wykonanie), narzeka na mało zieleni i gęstą zabudowę, ale
      raczej już sie przyzwyczaiła.
      • olina77 Re: SEMEKO 02.07.06, 21:04
        Stacja benzynowa jest za osiedlem, za blokiem lamexu. Tak, że jej nie widać.
        Szczerze mówiąc jeszcze na oczy jej nie widziałam, bo nie jeżdżę główną ulicąsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka