Dodaj do ulubionych

Pediatra - Zaspa

25.08.06, 17:12
Sebek jest u pediatry w przychodni przyszpitalnej. Nie wiem, czy mogę podać
nazwisko, więc w razie czego nie podaję, bo nie jesteśmy z niej zadowoleni.
Słyszałam, że na Burzyńskiego jest dobra lekarka - Danielewicz czy jakoś tak.
Czy któraś z Was może ją zna? Albo może polecicie mi kogoś (NFZ)?
Obserwuj wątek
    • brumming Re: Pediatra - Zaspa 25.08.06, 18:17
      Mojego synka od pierwszych tygodni życia - przez bakterie Coli, biegunki i AZS -
      przeprowadziła dr Głuszczak z przychodni przyszpitalnej na Zaspie. Nie wiem,
      czy może właśnie z pani doktor nie jesteś zadowolona, jak dla mnie bomba!
      Przychodziła do nas też prywatnie, na wizyty domowe i zawsze była pod
      telefonem, kiedy jej potrzebowaliśmy. Choć inni lekarze proponowali
      antybiotyki, zawsze z pomocą dr Głuszczak udawało nam się ich uniknąć.
      • emma_euro_emma Re: Pediatra - Zaspa 25.08.06, 21:57
        Nie, to nie o nią chodzi. Zresztą chyba już nikogo takiego tam nie masad
        • brumming Re: Pediatra - Zaspa 26.08.06, 09:35
          Dr Głuszczak? hmmmm to prawie niemożliwe??? chyba, że zrezygnowała z pracy w
          przychodni (bo to jest pediatra neonatolog i pracuje na oddziale) surprised jestem
          zaskoczona; zapytam przy najbliższej okazji, czy tak jest rzeczywiście...
          • agula82 Re: Pediatra - Zaspa 26.08.06, 12:38
            takiej pediatry nie ma w przychodni od conajmniej 16miesiecysmile.kasiu,a co wasza
            pediatra(wiem ktorasmile zmalowala?.moze do naszej sie przemiencie,jak da rade.

ps.my zapraszamy do siebie,moze w piatek,co?a jak nie,to moze sie gdzies
            spotkamy?kurcze,myslalam,ze wyprawa na stare dawne osiedla to bedzie pikus,a
            jest koszmarnie.kiepski dojazd(musze sie przesiadac w C,bo bezposredniego nie
            mamsad((().w srode bylam na rozmowie w sprawie pracy i wyszlam z niego z
            uszkoszonym ego na kilka dnisad.ale jest ok.zapakujcie sie z sebkiem w C i
            zrobcie wycieczke krajoznawcza.koniecznie musi my sie spotkac,bo tesknimy za
            wami.nawet wiktor za sebkiemsmile)))))))/aga
            • emma_euro_emma Re: Pediatra - Zaspa 26.08.06, 13:35
              Aj, wiesz co, Sebek znowu ma anemię, schudł kilogram, a ona stwierdziła (na to
              schudnięcie), że "taka jego uroda". Poza tym miał katar i kaszel, a ona kazała
              smarować maścią majerankową i wypisała mu zaświadczenie, że jest zdrowy i może
              iść do żłobka. Zresztą już niejednokrotnie pani B. nam podpadła swoim trochę
              bagatelizującym stosunkiem do pewnych spraw.
              Dam Ci jeszcze znać, kiedy się spotkamy, bo u nas pewne zmiany i musi nam się
              wszystko najpierw poukładaćsmile Chichi - nie, w ciąży nie jestem, jeśli o tym
              pomyślałaśsmile
              No i my też tęsknimy...
              • agula82 Re: Pediatra - Zaspa 26.08.06, 14:08
                no to bedziemy w kontakcie.a tak jeszcze to powazna sprawa z malym
                niejadkiem.wiesz,moze w zlobku panie beda cos wiedzialy o kims wartym
                polecenia.a dalas sebka do tego zlobka na zaspie?/aga
                • emma_euro_emma Re: Pediatra - Zaspa 26.08.06, 16:09
                  Tak, na Startową. Jestem dobrej myśli, mam nadzieję, że będzie oksmile
                  • agula82 Re: Pediatra - Zaspa 27.08.06, 22:24
                    pewnie,ze bedzisluchaj,my na 30.08 na 15:30 idziemy na szczepienie,iec moze
                    wtedy sie spotkamy,co?/aga
                    • emma_euro_emma Re: Pediatra - Zaspa 28.08.06, 10:16
                      Dobra, pewnie - jeszcze się zdzwonimy w środę.
                      • sylwiazion Re: Pediatra - Zaspa 28.08.06, 13:12
                        a do kogo na startowa sie zapisalas? Bo my jestesmy u dr Furtak, i im dluzej u
                        niej jestesmy to tym berdziej jestem zniechecona, dwa razy nierozpoznala
                        Oskrzeli u mojej Nikoli!!! chodzim jedynie na szczepienia...no czasami jak cos
                        mnie niepokoi to ide po porade.... babka jest pozatym bardzo mila, mam nadzieje
                        ze wam sie inaczej to pouklada...

• emma_euro_emma Re: Pediatra - Zaspa 28.08.06, 13:27
                          Kochanie, na Startową to do żłobka go dałam...smile U pediatry nadal jest u tej
                          samej.
                          • sylwiazion hehehhe 28.08.06, 13:28
                            ale pomyłka co?? ja to gapa jestem, czytac niepotrafie............
                            Pozdrawiam Sylwia
                      • sylwiazion Do: Agi ! 28.08.06, 13:14
                        A ty wsiadaj w autobus 175 na Świtokrzyskiej (jezdzi co 1,5 godziny sad ) i
                        przyjezdzaj na Kolorowe
                        Niedane nam bylo sie spotkac na Zaspie to moze u mnie by bylo lepiej co???
                        czekamy...............
                        • agula82 hehe,kasenko,widze,ze twoj watek stal sie wielotem 28.08.06, 14:03
                          atycznysmile
                          • emma_euro_emma Re: hehe,kasenko,widze,ze twoj watek stal sie wie 28.08.06, 21:33
                            No, i tak bywasmile)) Nawet rozkłady jazdy tu można znaleźćsmile A pediatry ni
                            cholera...
    • galanina Re: Pediatra - Zaspa 29.08.06, 15:22
      Jutro u niej bede na szczepieniu to napisze co i jak (moja na urlopie)!a ona
      nazywa sie raczej Danilewicz..mialam juz raz z nia do czynienia ale tyko przy
      okazji szczepienia Starszego,robi dobre wrazenie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka