emila103 27.05.09, 14:33 Czy ktoś wycinał dziecku migdałki w Swissmedzie , mamy do wycięcia boczne zabieg ma wykonywać dr Mikaszewski. Jak Wasze dzieci zniosły zabieg i jak długo trzeba pozostać w szpitalu. Proszę o opinie Pozdrawiam Emila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiareczka Re: Swissmed 29.05.09, 20:07 a mogę spytać ile kosztuje tam zabieg? Moja córcia miała wycinany trzeci i zmniejszane dwa boczne ale w państwowym szpitalu, pytam z ciekawości (my wyszliśmy nastepnego dnia po zabiegu) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siegrun Re: Swissmed 03.06.09, 09:21 Troche drogo. Ale akurat ceny w swissmedzie mnie nie dziwia. A nie masz mozliwosci dofinansowania z NFZ? W clinice Medice w Gdyni polowe placi fundusz a polowe pacjent ( jezeli jest oczywiscie ubezpieczony). Tam wtedy placi sie ok 1000 zl. Za wizyte u laryngologa 50 zl i mozna sie umowic jezeli jest taka koniecznosc na wyciecie. Kilka linijek nizej na forum jest taki temat clinica medica w gdyni. Zawsze mozna zadzwonic tam i dowiedziec sie co i jak Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: Swissmed 03.06.09, 21:03 my wycinaliśmy w Gdyni w szpitalu miejskim Odpowiedz Link Zgłoś
emila103 Re: Swissmed 10.06.09, 13:54 Zdecydowaliśmy się na Clinica Medica dr Łobodzińska termin na 23.06. , mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś