ela15 10.09.09, 17:17 Proszę o podpowiedź przy jakim hotelu jest najlepsza do snoorkowania rafa w Sharmie,chodzi o bezproblemową dostępność ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mialpol Re: najlepsza rafa w Sharmie 10.09.09, 17:37 Ja w maju 2009 byłem w hotelu El Farana Club. Hotel znajduje się na wysokim klifie, duża piaszczysta plaża i duża, fajna rafa, na którą można dopłynąć z brzegu lub pomostem przejść i zejść po drabince na głęboką wodę. Byłem tydzień i nie wychodziłem z wody. Wycieczka kupiona w RT. Odpowiedz Link Zgłoś
my_maryha Re: najlepsza rafa w Sharmie 10.09.09, 19:42 też polecam Club Faraana;) Odpowiedz Link Zgłoś
netka_71 Re: najlepsza rafa w Sharmie 11.09.09, 11:09 Zatoka Ras Nasrani, hotele Baron, Baron Palms, Conrad (obecnie inna nazwa). Piękna piaszczysta plaża i super rafa dostępna z pomostu. Odpowiedz Link Zgłoś
nerudo Re: najlepsza rafa w Sharmie 11.09.09, 13:20 Continental Garden Reef Resort ma bardzo piekną rafe. Zejście z pływającego pomostu. Na tą rafe przypływały też statki z wycieczkami więc musiała być chyba jedna z ładniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś