beduinka 08.01.04, 21:49 HEJ Czy jakiś Warszawiak mógłby mi na 2-3 tygodnie pożyczyć przewodniki Lonely Planet "Egypt" lub/i "Cairo"????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: corrina_f1 Re: LP EGYPT lub/i LP CAIRO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 22:07 Beduinko, a musi byc anglojęzyczny ? Nie może być np Explorer ? Btw, zamówiłam właśnie bardzo fajną, jak mi się przynajmniej wydaje, książkę (przewodnik???) o Kairze, zabij mnie ale w tym momencie za nic nie przypomnę sobie autora. Tytuł w każdym razie "Kair", wydawnictwo z Poznania. Książki ogólnie nie widziałam w żadnej warszawskiej księgarni, nawet w Trafficu u Sklepie podróżnika, więc mniemam że trafiłam na perełkę ;) Mam tylko nadzieję, że moje zamówienie do nich doszło, jutro chyba zadzwonię sprawdzić :) www.allegro.pl/show_item.php?item=19688465 tu ktoś sprzedaje, ale bez okładki, hihi pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: LP EGYPT lub/i LP CAIRO 09.01.04, 09:50 Już mi się przypomniało, autorem jest Remigiusz Mielcarek, wydawnictwo Sorus. www.sorus.com.pl/glowna.htm?http://www.sorus.com.pl/wysNapPoz1.htm pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: LP EGYPT lub/i LP CAIRO 10.01.04, 22:13 Kasiu - to może pożyczyłabym sobie od Ciebie ten Explorer teraz na kilka dni przed wyjazdem... jeśli się zgodzisz... mogę podejść do BUWu i tam go odebrać, co ty na to?? a tamtą aukcję z allegro dopisałam do obserwowanych Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: LP EGYPT lub/i LP CAIRO 11.01.04, 12:22 Beduinko, bez problemu. Wysłałam Ci info na gg, daj znać , czy doszło. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: LP EGYPT lub/i LP CAIRO 11.01.04, 23:06 tamto nie doszło... ale teraz już tak Odpowiedz Link Zgłoś