helka25 12.11.09, 12:16 Witam, czy ktoś ostanio był w tym hotelu i ma świerze informacje? Wybieramy sie najprawdopodobniej w grudniu i zastanawiam sie czy to dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: Resta Grand Resort -Marsa 12.11.09, 13:04 helka25 napisała: > ...świerze informacje? Co znaczy "świerze"? Po jakiemu to? Hotel na grudzien super - jesli interesuje cie tylko lezenie i tylko przy basenie. O snurkowaniu nawet nie mysl (czarna flaga i wiatry niespokojne). Odpowiedz Link Zgłoś
mjaszczur Re: Resta Grand Resort -Marsa 12.11.09, 19:00 Wróciłem 3 października , jeśli to "świerzo" - pytaj . Odpowiedz Link Zgłoś
helka25 Re: Resta Grand Resort -Marsa 13.11.09, 14:14 Czytałam trochę o robactwie w tym hotelu, byłam 3 razy w Egipcie i wiem ,że czasami coś do pokoju się prześlizgnie.Zastanawiam się czy jest to aż tak bardzo kłopotliwe w Rescie? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Resta Grand Resort -Marsa 13.11.09, 16:58 Robactwo w Resta Grand? Jasne, a ja jestem Obama. Odpowiedz Link Zgłoś
mjaszczur Re: Resta Grand Resort -Marsa 13.11.09, 19:40 Przez dwa tygodnie w pokoju ujawniłem dwa pająki , muchę , ćmę i kilka szczypawek. Do tego była modliszka i kilka szczypawek na tarasie w looby i przy basenie . Nie są to ilości hurtowe i nie mogą wpłynąć na wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta123 Re: Resta Grand Resort -Marsa 17.11.09, 09:08 Niestety robactwa trochę tam jest, ale to są zazwyczaj małe ćmy ;) Robactwo zdarza sie prawie wszędzie, to wszystko od nawozów do roślin. Odpowiedz Link Zgłoś