Dodaj do ulubionych

które biuro najtańsze

11.12.09, 14:32
czy możecie mi polecić jakieś tanie biuro podróży? nie wiem może
ceny spadną jeszcze ale to co widze to tragedia w okresie
turysrtycznem za lot trzeba było zapłacić 1400 teraz chcą 2050!!!!
za bilet płaci mój habibi ale nie chce gonaciągać, w sierpniu dał
350E a teraz ponad 500E to troche głupio mu powiedzieć daj więcej.
nie wiem ale czy możliwe jest że bliżej wylotu ceny będą tańsze?
Obserwuj wątek
    • kamanama Re: które biuro najtańsze 11.12.09, 15:38
      Ja płaciłam za bilet 1299 pln z Alfa Star, Najwyższą cenę podała mi
      kobieta z Sun Fun ponad 2000 pln. Najprostrza sprawa to dzwonić po
      głównych siedzibach biur podróży, tam cię nie oleją. U mnie był
      problem, ponieważ musiałam lecieć konkretnego dnia i wszystko było
      postawione na głowie.Ceny biletów do sharm są o wiele droższe niż do
      hurgady i nigdy ich cena nie spada tak znacznie jak cena biletów do
      hurgady.
    • jakubowska2 Re: które biuro najtańsze 11.12.09, 16:30
      Ja często korzystam z tej stronki
      www.bilety-lotnicze.com.pl/loty-czarterowe
    • rades29 Re: które biuro najtańsze 12.12.09, 15:39
      arabichabibi napisała:

> czy możecie mi polecić jakieś tanie biuro podróży? nie wiem może
      > ceny spadną jeszcze ale to co widze to tragedia w okresie
      > turysrtycznem za lot trzeba było zapłacić 1400 teraz chcą 2050!!!!
      > za bilet płaci mój habibi ale nie chce gonaciągać, w sierpniu dał
      > 350E a teraz ponad 500E to troche głupio mu powiedzieć daj więcej.
      > nie wiem ale czy możliwe jest że bliżej wylotu ceny będą tańsze?
      arabichabibi a wiesz dlaczego kobiety kochaja drani?
      interia360.pl/artykul/kobiety-kochaja-drani,28536
      • arabichabibi Re: które biuro najtańsze 12.12.09, 17:47
        a co ma piernik do wiatraka i mój wyjazd tudzież poszukiwana taniego
        lotu do drani?
        • rades29 Re: które biuro najtańsze 12.12.09, 17:54
          arabichabibi napisała:

> a co ma piernik do wiatraka i mój wyjazd tudzież poszukiwana taniego
          > lotu do drani?
          No coz nie wyczuwasz subtelnej ironii
          • basboosa Re: które biuro najtańsze 12.12.09, 19:28
            arabichabibi kup sobie bilet w jedną strone z ecco holiday. tam mają
            fajne ceny , a wrócisz z Hurghady kiedy ta gorączka świąteczna minie
            i ceny spadną o połowe , wtedy za bilet powrotny też mało zapłacisz.

www.eccoholiday.com
    • rades29 Re: które biuro najtańsze 12.12.09, 23:13
      arabichabibi przystojny habis?
      niko27.wrzuta.pl/obraz/7zzwsaagwzW/najwiecej_witaminy_maja_polskie_dziewczyny
      • arabichabibi Re: które biuro najtańsze 14.12.09, 07:01
        rades29 napisał:

> arabichabibi przystojny habis?
        > niko27.wrzuta.pl/obraz/7zzwsaagwzW/najwiecej_witaminy_maja_polskie_dziewczyny

wiedziałam że ztobą jest coś nie tak, najpierw dajesz aluzje bez
        sensu ( moj nie jest draniem a nawet gdyby był skąd ty miałbyś o tym
        wiedzieć) a potem wstawiasz link z obrazkiem murzyna i pytasz czy
        fajny habiś. no more comments
    • dosres Re: które biuro najtańsze 13.12.09, 03:53
      Ja mam pozytywne wrażenie, po wyjeździe z esky.pl- samemu dobiera się
      lot i hotel, możesz pokombinować, a w promocji naprawdę tani lot
      znaleźć
      • tacomabelle miłość nie ma ceny 14.12.09, 09:03
        obawiasz się że kebab nie zasponsoruje wyjazdu???

ja to jest być sponsorowaną???
        • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 09:54
          tacomabelle napisała:

> obawiasz się że kebab nie zasponsoruje wyjazdu???
          >
          > ja to jest być sponsorowaną???
          Przynajmniej nie jest droga bo kosztuje tylko 500 euro. Harem tanim kosztem powstanie
          • yamyam Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 11:47
            rades - prymityw z ciebie wylazi, zamiast oceniac na forum wartosc
            dziewczyny, znajdz sobie inne zajecie, niektore Panie bronia cie
            zaciekle na forum i wskazuja pozytywy twojej tu bytnosci...ja jednak
            twierdze zes ty zwykly prostak (pierwszy raz kogos tak ocenilam,
            staram sie tego unikac, ale czasami sie nida....przepraszac nie bede
            i w polemike sie wdawac tez :) )
            • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 12:20
              yamyam napisała:

> rades - prymityw z ciebie wylazi, zamiast oceniac na forum wartosc
              > dziewczyny, znajdz sobie inne zajecie, niektore Panie bronia cie
              > zaciekle na forum i wskazuja pozytywy twojej tu bytnosci...ja jednak
              > twierdze zes ty zwykly prostak (pierwszy raz kogos tak ocenilam,
              > staram sie tego unikac, ale czasami sie nida....przepraszac nie bede
              > i w polemike sie wdawac tez :) )
              Dziewczyno przejedz sie sama i zobacz sama jak dziewczyny bez znajomosci jezyka i realiow laduja w domu publicznym. Jak nie masz o czyms pojecia to nie oceniaj
              • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 12:28
                A tak z ciekawosci yamyam zapytam czy chociaz jednej dziewczynie pomoglas co wyladowala na ulicy?
                • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 12:39
                  Skoro sponsoruje jej bitety to ma w tym jakis cel. A wobole wiesz na czym polega sponsoring:
                  www.pardon.pl/artykul/7611/_/5#komentarz_1630245
                  • arabichabibi Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 13:28
                    rades29 napisał:

> Skoro sponsoruje jej bitety to ma w tym jakis cel. A wobole wiesz
                    na czym poleg
                    > a sponsoring:
                    > www.pardon.pl/artykul/7611/_/5#komentarz_1630245

a ty wiesz???????? nie jestem tanią kurwą ktora nadstawia tyłka za
                    bilecik na wakacje. nasz związek jest poważny papiery załatwione
                    więc może najpierw zapytaj zanim oberazisz. ja nie jestyem sex
                    turystka!! poza tym jak niektore kupują prezenty habisią to jest ok?
                    a jak habis kupi to jesteś kurwa! super myślenie jak moja stara
                    sąsiadka która powiedziała mojej córce nie jedź z mamą do araba bo
                    cie sprzeda staremu arabowi za żone w wieku 10 lat za złoty
                    łańcuszek!!! żeby móc ocenić trzeba poznać a nie znasz ani mnie a ni
                    mojego narzeczonego więc powiem ci ostatni raz WARA CI OD NAS jak
                    nie masz odpowiedzi na pytanie dotyczące biletu to niepytany milcz!!
                    • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 13:32
                      Pani profesor posuguje sie takim jezykiem. Swietny przyklad dla mlodziezy.hehe
                • yamyam Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 21:31

odpowiem, choc to i tak jak waleniem grochem o sciane...nie, nie
                  pomagalam zadnej dziewczynie co wyladowala na ulicy, bo na taka nie
                  trafilam :) jezdzac na wakacje nie spotykalam kobiet ladujacych w
                  burdelach, bo po nich nie chodzilam :) smiem domniemywac, ze ty na
                  takie trafiales i ratowales je z opresji...tylko gdzie ty je
                  znajdowales??? bo chyba nie na plazy :) obiecac tylko moge, ze
                  gdy...spotkam takowa niewiaste i bedzie ona potrzebowala pomocy to
                  jej pomoge i napewno nie uslyszy ode mnie: co? sponsoringu sie
                  zachcialo? habibi nie oplacil powrotu do domku??? :D jak dla mnie to
                  nadal jestes prymitywny typ i nie ma tu mowy o jakiejs prowokacji
                  czy ironii :)jak ktos szczerze pomaga, to sie tym nie chwali na
                  forach, a zlosliwoscia komu ty chcesz tu pomoc??? :)i to tyle w
                  temacie...bez odbioru :)
                  • rades29 Re: miłość nie ma ceny 15.12.09, 01:11
                    yamyam napisała:

>
                    > odpowiem, choc to i tak jak waleniem grochem o sciane...nie, nie
                    > pomagalam zadnej dziewczynie co wyladowala na ulicy, bo na taka nie
                    > trafilam :) jezdzac na wakacje nie spotykalam kobiet ladujacych w
                    > burdelach, bo po nich nie chodzilam :) smiem domniemywac, ze ty na
                    > takie trafiales i ratowales je z opresji...tylko gdzie ty je
                    > znajdowales??? bo chyba nie na plazy :) obiecac tylko moge, ze
                    > gdy...spotkam takowa niewiaste i bedzie ona potrzebowala pomocy to
                    > jej pomoge i napewno nie uslyszy ode mnie: co? sponsoringu sie
                    > zachcialo? habibi nie oplacil powrotu do domku??? :D jak dla mnie to
                    > nadal jestes prymitywny typ i nie ma tu mowy o jakiejs prowokacji
                    > czy ironii :)jak ktos szczerze pomaga, to sie tym nie chwali na
                    > forach, a zlosliwoscia komu ty chcesz tu pomoc??? :)i to tyle w
                    > temacie...bez odbioru :)
                    Podaruje sobie dyskusje z osoba zielona zyciowo:
                    www.wiadomosci24.pl/artykul/atrakcyjna_polka_dodatkiem_do_drinka_we_wloszech_44644.html
              • arabichabibi Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 13:24
                rades29 napisał:

> yamyam napisała:
                >
                > > rades - prymityw z ciebie wylazi, zamiast oceniac na forum
                wartosc
                > > dziewczyny, znajdz sobie inne zajecie, niektore Panie bronia cie
                > > zaciekle na forum i wskazuja pozytywy twojej tu bytnosci...ja
                jednak
                > > twierdze zes ty zwykly prostak (pierwszy raz kogos tak ocenilam,
                > > staram sie tego unikac, ale czasami sie nida....przepraszac nie
                bede
                > > i w polemike sie wdawac tez :) )
                > Dziewczyno przejedz sie sama i zobacz sama jak dziewczyny bez
                znajomosci jezyka
                > i realiow laduja w domu publicznym. Jak nie masz o czyms pojecia
                to nie ocenia
                > j
                po pierwsze zastanów się co piszesz- ja sponsorowana nie jestem!!!!
                jesteśmy w związku mamy zaplanowany ślub on jest mężczyzną lepiej
                zarabiającym niż ja to chyba nic złego że zapłaci przyszłej żonie za
                bilet prawda????
                i o jakim domu publcznym ty piszesz człowieku??
                tobie się chyba wydaje że tutaj piszą małolaty po 16-18 lat naiwne.
                ja mam 28 lat ukonczone studia jestem sama wykładowcą i język znam
                bardzo dobrze, mam rozum a jakby to nie pomogło na miejscu mam
                polskich przyjaciół którzy mojego pana dokładnie sprawdzili zanim
                się w cokolwiek wdałam. i troche szacunku do kobiet nie oceniaj
                nikogo nie znając!!!!!!
                • tacomabelle Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 14:05
                  czyli jesteś wykladowcą sponsorowanym

ale nie martw się podobno na Kubie to powszechne wśród studentek,
                  absolwentek i inych doktorantek
                  • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 14:21
                    Teraz to ma taka nazwe. Czlowiek sie czale zycie uczy nowych zawodow
                    • arabichabibi Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 14:25
                      rades29 napisał:

> Teraz to ma taka nazwe. Czlowiek sie czale zycie uczy nowych
                      zawodow
                      szkoda z wami 2 dyskusji
                      znalazł sobie popiraczke
                  • damaris-damaris Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 14:26
                    Ale Radesowi udało się
                    rozzłościć panią arabichabibi bo znowu zaczęła "sadzić"błedy.Znak,że straciła kontrolę nad sobą.A ostatnio tak się starała.Chyba nie wierzycie,że ta Pani jest wykładowcą.Ta pani już została zdemaskowana na tym forum.Także Radesie,szkoda twojego czasu i troski o tę panią.A chcąc z nią dyskutować,musiałbyś zniżyć się do jej poziomu.Nie warto!Pozdrawiam !
                    • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 14:32
                      damaris-damaris napisała:

> Ale Radesowi udało się
                      > rozzłościć panią arabichabibi bo znowu zaczęła "sadzić"błedy.Znak,że straciła
                      > kontrolę nad sobą.A ostatnio tak się starała.Chyba nie wierzycie,że ta Pani je
                      > st wykładowcą.Ta pani już została zdemaskowana na tym forum.Także Radesie,szkod
                      > a twojego czasu i troski o tę panią.A chcąc z nią dyskutować,musiałbyś zniżyć s
                      > ię do jej poziomu.Nie warto!Pozdrawiam !
                      Jestem mistrzem prowokacji. wszystkim sie wydaje ze jetem latwa zdobycza. hehe
                      • damaris-damaris Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 15:25
                        No właśnie nie jestem pewna,czy takie słowa jak
                        -prowokacja,
                        -ironia,
                        -dystans,
                        mówią coś tej Pani.Sądzę,że jej retoryka raczej oscyluje wokół innej terminologii.Ale próbuj Rades,może za n-tym razem się uda.;)
                        • rades29 Re: miłość nie ma ceny 14.12.09, 15:44

> No właśnie nie jestem pewna,czy takie słowa jak
                          > -prowokacja,
                          > -ironia,
                          > -dystans,
                          > mówią coś tej Pani.Sądzę,że jej retoryka raczej oscyluje wokół innej terminolog
                          > ii.Ale próbuj Rades,może za n-tym razem się uda.;)
                          Nie raz juz sie czlowiek pojedynkowal z zwolenikami zle pojetej tolerancji. A to wynika z nie wiedzy ludzkiej;)
                          • latika101 podsumowane 15.12.09, 01:52
                            celem tego wątku była wymiana informacji na temat cen w biurach
                            podróży. Zobaczcien gdzie zabrneliscie , rynsztok po prostu.Co do
                            błedów , ludzie maja rózne dyszfunkcjie i mimo to radzą sobie
                            całkiem dobrze więc o niczym to nie świadczy . Rades rozczarowałeś
                            mnie wdając się w taka pyskówkę. Czy jest jakiś sens przychodzić
                            tutaj i sie obrażać ????
                            • arabichabibi Re: podsumowane 15.12.09, 06:54
                              dziękuje za podsumowanie chociaż wątpie czy to cokolwiek zakończy
                              do rades i jego podnóżków
                              macie prawo myśleć co wam się żywcem podoba a ja nie mam ochoty wam
                              niczego udowadniać bo do pustego ( łba) nawet salamon nie naleje
                              rades- rasizm się leczy kolego
                              • arabichabibi Re: podsumowane 15.12.09, 06:56
                                ach i dziękuje za informacje bardzo się przydały:)
                                • rades29 Re: podsumowane 15.12.09, 08:17
                                  arabichabibi napisała:

> ach i dziękuje za informacje bardzo się przydały:)
                                  zamiast podumowania:
                                  Ze zbiorów truskawek w Hiszpanii, co trzecia nie wracała. Często matki małych dzieci. Bo znalazła sobie jakiegoś marokańskiego 'Hiszpana'. Jak mu się znudziła, to ją sprzedał Ukraińcom do burdelu. Te skłonności widać szczególnie w Londynie, gdzie wiele Polek poleciało na tego typu albańskich, arabskich czy pakistańskich "Włochów". Jak to się kończy? Rutkowski już nie pomoże. W Irlandii również co jakiś czas łapią jakąś Polkę na lotnisku z narkotykami. Bo jej kochanek z Nigerii podrzucił do bagażu...
                                  Co by nie powiedzieć o facetach z Polski, których w większości niespecjalnie jakoś lubię ;))),
                                  czteryswiatastrony.blog.onet.pl/Latwe-Polki,2,ID248995987,n
                              • wtopek_stubbed Re: podsumowane 15.12.09, 07:43
                                Niewątpliwie ma Pani duże zasługi w polu przełamywania barier
                                międzyrasowych. W tym roku przyznajemy Pani puchar przechodni im.
                                Simona Mola.
                              • damaris-damaris Re: podsumowane 15.12.09, 10:24
                                I na koniec jeszcze wyszło,że Rades to rasista.
                                No nie ma to,jak iść przez życie "na skróty".Również myślowe!
                                A!Btw.sentencja,którą tak nieudolnie starałaś się przytoczyć,poprawnie brzmi:Z pustego i Salomon nie naleje.(jest różnica logiczna ,prawda?)

• arabichabibi Re: podsumowane 15.12.09, 11:12
                                  nie wcale nie jest rasista? arab narkoman i burdeltata każda kobieta
                                  araba bezmyślna lub puszczalska, do tego wkleja linki z murzynami no
                                  nie sorry nie jest rasista pomyłka zwracam honor!! poza tym już
                                  powieziałam tłumaczyć WAM DRODZY PAŃSTWO swoich racji i poglądów nie
                                  będę. jeżeli mi udowodni że ja jestem puszczalska a mój pan jest be
                                  to wtedy porozmawiamy. ja nikogo nie oceniam tylko dlatego że
                                  urodził się w takim a nie innym kraju i ma taki a nie inny kolor
                                  skóry czy kocha tego a nie innego człowieka
                                  • damaris-damaris Re: podsumowane 15.12.09, 11:49
                                    Wkleił też sporo linków a'propos innych nacji...Rades piętnuje naiwność i niewiedzę.Ale nie zamierzam się już bawić w jego obrońcę.Pewnie sam się wypowie w tej kwestii.Tylko uświadom sobie,że świat nie dzieli się na:
                                    -białe i czarne.
                                    Pomiędzy nimi,jest jeszcze spory odcień szarości.I tyle...
                                • rades29 Re: podsumowane 15.12.09, 11:38
                                  damaris-damaris, nie wiesz czasem czy jak ktos bez dowodow nazywa mnie rasista to moge go pozwac do sadu?
                                  • jasneniebo Re: podsumowane 15.12.09, 11:49
                                    Rades odpuść sobie, nie ma sensu. Żeby pozwać do sądu trzeba wykazać działanie
                                    świadome i celowe mające na celu przynieść szkodę osobie pomawianej.......nie ma
                                    tu dwóch podstawowych przesłanek ŚWIADOMOŚCI SŁÓW ORAZ TWOJEJ SZKODY, to zwykła
                                    pyskówka zostaw to.
                                    Pozdrawiam Cię serdecznie.
                                    • rades29 Re: podsumowane 15.12.09, 12:07
                                      Janeniebo zrob porzadek na watku.P
                                  • arabichabibi Re: podsumowane 15.12.09, 12:02
                                    rades29 napisał:

> damaris-damaris, nie wiesz czasem czy jak ktos bez dowodow nazywa
                                    mnie rasista
                                    > to moge go pozwac do sadu?

możesz mnie śmiało pozwać a ja pozwę ciebie za sugerowanie że się
                                    puszczam za bilet do raju!!! a tu dowody są
                                    twoje chamskie zachowanie obrażanie ludzi i wieczna chęć
                                    udowodnienia że kobiety arabów są beznadziejnie głupie wywołuje u
                                    mnie odraze ale dziwi mnie że masz tyle zwolenniczek które ci
                                    przyklaskują
                                    rubio- już mówiłam że lubie twoje mądre wypoweidzi i myślałam że mi
                                    odpuściłaś ale znowu się niemiło zawiodłam
                                    jedyny błąd który tu popełniłam to to że otwarcie mam odwage
                                    powiedzieć TAK KOCHAM ARABA JESTEM Z NIM SZCZĘŚLIWA i brobie swego
                                    widać inne dziewczyny postępują mądrzej bo tylko siedzą cicho i
                                    czytają to forum, trzea było brać z nich przykład 9 głupia ja) ale
                                    ten wątek sotyczył lotów i jasne niebo popatrz uważnie kto tę
                                    pyskówkę zaczął
                                    jeszcze raz rubio- NIKOMU NIE STARAM SIĘ UDOWODNIĆ ŻE JESTM
                                    MĄDRZEJSZA TO RACZEJ KOLEGA STARA SIĘ UDOWODNIĆ ŻE NIEKTÓRE Z NAS (
                                    A JA W SZCZEGÓLNOSCI MU DO GUSTU PRZYPADŁAM) JESTEŚMY GŁUPSZE
                                    dzięki za wszystko
                                    • rades29 Re: podsumowane 15.12.09, 12:11
                                      arabichabibi, a co to jest ironia to wiesz?
                                      • arabichabibi Re: podsumowane 15.12.09, 12:25
                                        rades29 napisał:

> arabichabibi, a co to jest ironia to wiesz?
                                        ale po co ci ta ironia? bo nie rozumię za bardzo? czy ja stosuje
                                        ironie wobec ciebie? nie
                                        poza tym prosisz panią moderator o porządek na wątku a sam tu
                                        bałaganu narobiłeś ja grzecznie poprosiłam o pomoc w znalezieniu
                                        najtańszych lini lotniczych a ty zacząłeś wyskakiwać z linkami z
                                        murzynem o draniach o tym że jestem sponsorowana. skoro nie podoba
                                        ci się że zrobiło się wokół tego głośno to powiedz mi po co ci to
                                        było? ja cie o to nie prosiłam
                                        • rades29 Re: podsumowane 15.12.09, 12:38
                                          tu jest ciekawa wyszukiwarka:
                                          www.whichbudget.com/pl/
                                          • arabichabibi Re: podsumowane 15.12.09, 12:51
                                            teraz dziękuje bardzo ale nie za bardzo potrafię się tu poruszać
                                            za każdym razem gdy daje kraj wylotu polska nie widze egiptu a jak
                                            daje kraj docelowy egipt nie ma że z polski:(
                                            • rades29 Re: podsumowane 15.12.09, 13:10
                                              arabichabibi napisała:

> teraz dziękuje bardzo ale nie za bardzo potrafię się tu poruszać
                                              > za każdym razem gdy daje kraj wylotu polska nie widze egiptu a jak
                                              > daje kraj docelowy egipt nie ma że z polski:(
                                              to znam jeszcze jedna ciekwa stronke:
                                              www.letsfly24.com/loty-do-Egiptu-EG.html
                                    • rubio.3 Re: podsumowane 15.12.09, 14:36
                                      arabichabibi napisała:

myślałam że mi
                                      > odpuściłaś ale znowu się niemiło zawiodłam
                                      > jedyny błąd który tu popełniłam to to że otwarcie mam odwage
                                      > powiedzieć TAK KOCHAM ARABA JESTEM Z NIM SZCZĘŚLIWA i brobie swego

Nie wracam do polemiki z Tobą pisałam do damaris. Ja też otwarcie mówię , że
                                      lubię Arabów ale co z tego wynika chyba dla mnie nic. Arabichabibi ja Cię już
                                      nie atakuję , bo to nie ma sensu. Napisałam nahet, kiedy Cię broniła , jakich
                                      konkretnie informacji od Ciebie chciałam się dowiedzieć, do tej pory ich nie
                                      uzyskałam, więc daję sobie spokój , bo albo nie zrozumiałaś o co pytałam albo
                                      Twój związek jest jakiś nieprawdziwy. Proszę wróć do tego wpisu i odpowiedz na
                                      moje pytania. A na fotce z murzynem były też inne postacie, radio i napis może
                                      nie zrozumiałaś treści tego rysunku, bo nie było w nim nic obraźliwego. Pozdrawiam
                                      • arabichabibi Re: podsumowane 16.12.09, 07:10
                                        bardzo chętnie otpowiem na twoje pytania jakiekolwiek tylko musisz
                                        mi przypomnieć gdzie je zadałaś lub zapytać jeszcze raz.[ bardzo
                                        przepraszam ale nie czytam wszystkiego.
                                      • arabichabibi Re: podsumowane 16.12.09, 07:36
                                        jeżeli miałaś na myśli swą poniższą wyowiedź to już śpiesze ci
                                        odpisać

Reasumując : będąc dość napastliwa w swoich postach do arabichabibi
                                        miałam
                                        nadzieję ją sprowokować do rzeczowych wypowiedzi, wynikających z jej
                                        doświadczeń
                                        życiowych, tego co przeżyła, czego się nauczyła, co czuje , jakie
                                        jest jej
                                        zdanie na konkretny temat. Oczekiwałam, że skoro nie wszystko jej
                                        się tak cudnie
                                        w życiu poukładało, to ma jakieś przemyślenia, wnioski itp. ,
                                        którymi mogła by
                                        się podzielić, choćby po to , że może ktoś na tym skorzysta.Niestety
                                        nie udało
                                        się.

BĘDĘ PISAĆ CAPS LOCKIEM ŻEBY BYŁO WIDOCZNE CO JEST MOJĄ WYPOWIEDZIĄ
                                        A CO TWOJĄ. A WIĘC MOJE DOŚWIADCZENIEŻYCIOWE: MOJE MAŁŻEŃSTWO
                                        ROZPADŁO SIĘ 3 MIESIĄCE PO ŚLUBIE MĄŻ POZNAŁ KOCHANKE I PRZEZ 3 LATA
                                        NIE MIAŁAM O TYM BLADEGO POJĘCIA PÓKI SAMA SIĘ ZE MNĄ NIE
                                        SKONTAKTOWAŁA W ROCZNICE NASZEGO ŚLUBU I PRZESŁAŁA MI ZDJĘCIA I ICH
                                        SEX WYPADU DZIEŃ WCZEŚNIEJ. WIĘC NASTĄPIŁ ROZWÓD PRAWIE LAT TEMU

Co do jej życia w Egipcie, chociaż nie wiem czy na prawdę tam
                                        mieszka ,/ bo
                                        szuka informacji o nieruchomościach w Polsce, a wiadomo, że jak się
                                        ma faceta w
                                        Egipcie to łatwiej jest kupić bez pośredników, od razu na miejscu i
                                        jeśli ten
                                        ktoś jest zaufany to prawdopodobieństwo oszustwa radykalnie maleje/

W EGIPCIE NIE MIESZKAM I NIGDY TAK NIE TWIERDZIŁAM KTOŚ TAK
                                        STWIERDZIŁ JA POPROSTU NIE ZAPRZECZYŁAM MOŻE KOGOŚ WPROWADZIŁAM TYM
                                        W BŁĄD ZA CO PRZEPRASZAM. NIE JASZUKAM MIESZKANIA W EGIPCIE
                                        NAPISAŁAM TYLKO ŻE WIEM JAKIE SĄ PROCEDURY GDYŻ WŁAŚNIE MÓJ
                                        MĘŻCZYZNA PRACUJE M.IN. JAKO REAL ESTATE AGENT DLA SIRECO

to też
                                        miałam nadzieję przeczytać z jakiego powodu jest tak bardzo
                                        szczęśliwa ze swoim
                                        egipskim ukochanym. I nie interesuje mnie czułość, miłość i reszta
                                        bla bla,
                                        które można usłyszeć w każdym zdaniu wypowiadanym przez Egipcjanina,
                                        tylko
                                        konkretnie np. jest mi z nim dobrze bo jak się mnie czepiają na
                                        forum to płaczę
                                        i on wtedy mówi mi , że....? MÓWI NIE PRZEJMUJ SIĘ TYM CO PISZĄ JA
                                        CIĘ ZNAM I WIEM ŻE JESTEŚ WARTOŚCIOWYM DOBRYM CZŁOWIEKIEM I MAM DO
                                        CIEBIE WIELKI SZACUNEK- DLA MNIE TO NAJPIĘKNIEJSZY KOMPLEMENT NIE
                                        POTRZEBUJE CZUŁYCH SŁÓWEK A I ON JEST DALEKI OD SŁODZENIA JAK INNI
                                        HABISIE TYPU I LUV U CZY MISS U BIBI

albo jak się spali żarówka to on jest takim
                                        świetnym elektrykiem i naprawia od razu całą instalację itp.
                                        TEGO NIE MIAŁAM OKAZJI SPRAWDZIĆ ALE PRZYPUSZCZAM ŻE NIE :d

Wszystkie opowieści
                                        dziewczyn związanych z facetami z Egiptu sprowadzane są ogólnie li
                                        tylko do
                                        sfery uczucia, i w porządku tylko ta pierwsza wielka miłość
                                        wcześniej czy
                                        później się kończy, a życie toczy się dalej. I co się dzieje w tym
                                        dalej? Poza
                                        tym interesuje mnie jak radzą sobie kobiety wykształcone,
                                        samodzielne, które
                                        umieją same pokierować swoim życiem tu w Polsce, a tam muszą się
                                        podporządkować
                                        arabskiemu modelowi.

JUŻ WSPOMINAŁAM ŻE JESTEM WYKSZTAŁCONA CHOCIAŻ WIĘKSZOŚC Z WAS W TO
                                        WĄTPI ALE NIE MAM OCHOTY NIKOMU UDOWADNIAĆ JEDNA JUŻ DYPLOM
                                        PRZESŁAŁA I ZOSTAŁY JEJ DANE UJAWNIONE JA TEGO NIE ZROBIE PÓKI INNI
                                        NIE BĘDĄ MIELI ODWAGI NIE DYLKO DEMASKOWAĆ INNYCH ALE I SIEBIE SAMYCH
                                        JAK SOBIE RADZE TU W POLSCE? NIE ZA BARDZO SAMOTNEJ MATCE ZWŁASZCZA
                                        PRACUJĄCJ W MOIM ZAWODZIE JEST CIĘŻKO

Tutaj np jak mnie teściowa wkurzy to mogę nie iść na
                                        rodzinne spotkanie i mam to gdzieś co sobie o mnie pomyśli a tam
                                        wygląda to
                                        chyba zupełnie inaczej, nie można zachowywać się tak jak mi się
                                        podoba tylko tak
                                        jak mi każą.

MOGĘ MÓWIĆ ŻE MAM WIELE SZCZĘŚCIA GDYŻ PRZYSZŁA TEŚCIOWA JEST OSOBĄ
                                        WYKSZTAŁCONĄ I TOLERANCYJNĄ NIE KONFLIKTOWĄ POZA TYM MÓJ WYBRANY
                                        JEST GŁOWĄ TEJ RODZINY PO ŚMIERCI OJCA WIĘC ON MA DECYDUJĄCY GŁOS A
                                        Z RODZINY ZNAM DO TEJ PORY TYLKO MAMĘ BRATA I ŻONĘ BRATA I SĄ
                                        KOCHANYMI LUDŹMI- MOGĘ STWIRDZIĆ ŚMIAŁO ŻE KOCHAM TYCH LUDZI

Pewnie się mylę ale właśnie po tą się tu wypowiadają te arabskie
                                        dziewczyny , żeby przybliżyć temat a nie pisać tylko : ja nie
                                        wierzę, uczepili
                                        się mnie i ciągle mnie obrażają. pozdrawiam

JEŻELI MASZ JESZCZE JAKIEŚ PYTANIA ŚMIAŁO ODPOWIEM
                                        • rubio.3 Re: podsumowane 16.12.09, 08:19
                                          Dziękuję za tę odpowiedź, chociaż szkoda , że tak krótko napisałaś. moje pytania
                                          były zajawką tego co chciałam wiedzieć ale już przynajmniej masz jasność czego
                                          od Ciebie oczekuję. Mam nadzieję, że będziesz pisać konkretnie a nie walczyć
                                          wtedy będzie dobrze. Miłego dnia pozdrawiam
                                • rubio.3 Re: podsumowane 15.12.09, 11:54

A!Btw.sentencja,którą tak nieudolnie starałaś się przytoczyć,poprawnie brzmi:Z
                                  > pustego i Salomon nie naleje.(jest różnica logiczna ,prawda?)
                                  >
                                  Ach nie czepiaj się tak z tą poprawnością i logiką Damaris / hi hi/ , może
                                  idolką arabichabibi jest np Violetta Kubasińska z "Brzyduli", ona sadzi takie
                                  babony .Tylko, że ona nie stara się pokazać , że jest również mądra , chociaż na
                                  każdy temat ma coś do powiedzenia, podobnie jak koleżanka. Pozdrawiam
        • liliowewzgorze Re: miłość nie ma ceny 25.12.09, 01:22
          a gdzie tu miłość ? :D
          chyba w baraninie z kebabu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka