alcawik 19.02.10, 23:30 Jakie macie doświadczenia z tym biurem podróży jadę pierwszy raz i nie wiem czy dokonaliśmy dobrego wyboru Będziemy w hotelu dreams beach resort vakacion Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flyr Re: Biuro podróży TUI 20.02.10, 09:22 Twój post można traktować w formie żartu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Biuro podróży TUI 20.02.10, 09:29 Wakacyjna obsluga pierwsza klasa. Mozesz spac spokojnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
karuzela100 Re: Biuro podróży TUI 20.02.10, 10:12 Luzik wybór dobry bedziesz zadowolona pozdrawiam Karuzela100 Odpowiedz Link Zgłoś
lukas-70 Re: Biuro podróży TUI 20.02.10, 22:45 a kiedy wybieracie się do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
olala_o Re: Biuro podróży TUI 22.02.10, 14:10 Witam, Moim zdaniem jest to jedno z najlepszych biur na terenie naszego kraju. stara się trzymać standardy firmy - matki ;) Byłam z TUI w kwietniu ubiegłego roku. i...wszystko było zapięte na ostatni guzik..łącznie z tym ,ze byłam pełne 7 dni ( fajnie dobrane godziny lotu) Zarezerwowaliśmy pokój z widokiem na morze i taki dostaliśmy ( bez dodatkowej łapówki na miejscu) Byłam w Dreams Beach.To tuż obok Dreams Vacation (to właściwie dwa hotele w jednym;) ..ot taki resort;)..Vacation jest trochę dalej oddalony od plaży ..ale kursują śmieszne woziki i dowożą . Choć z drugiej strony można podobno też dostać w Vacation pokoje , które leżą w miarę blisko od morza. Jedyny minus i to ogromny to REZYDENT...wygaduje głupoty,,,,zwłaszcza jeśli się zorientuje że sporo ludzi jest pierwszy raz..Generalnie chodzi mu by zniechęcić do wykupywania wycieczek w lokalnych biurach podróży. Zachęca że lepiej, bezpieczniej u niego....taaaaaak i 3 razy drożej. Nie polecam usług rezydenta. Jesli będziesz miała jakies pytania z chęcią odpowiem:) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś