aneciarr Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 28.07.10, 20:19 Wróciłam 17 lipca z Jungle. Bylam z Eximem.Odpowiem na pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa6 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 28.07.10, 20:42 Dzięki. Chciałam ogólnie wiedzieć, czy było ok, bo coś tu czytałam o zmianie hotelu, że ktoś nie trafił do Jungle. Nie wiem czy miał pecha po prostu czy coś jednak jest na rzeczy. Po prostu interesuje mnie ogólne Twoje wrażenie. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
aneciarr Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 28.07.10, 22:18 Wylot do Egipu miałam 3 lipca i nie było żadnych problemów z zakwaterowaniem.W tym terminie byliśmy jedyną rodziną wylatującą z W-wy, którą kwaterowano tego dnia z biura Exim Tours. Ale podczas pobytu zatknełam się z osobami korzystającymi z biura Bee Free, których zakwaterowano obok w hotelu Alfa Leila Wa Leila.Dostali dwie opaski all inclusive, ale mimo wszystko bardzo oponowali. Hotel jest ogromny,mnóstwo basenow, restaracji.Każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel głownie polecany rodzinom z dziećmi.Ja wspominam pobyt jako udany. Nikt z nas(4 osoby) nie miał zemsty faraona. Jak będzesz miala jakieś pyt. to chętnie odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wagony1 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 29.07.10, 08:38 A Ci przeniesieni na siłę do innego hotelu, czy mogli korzystać z aquaparku w Jungle? Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 29.07.10, 12:12 pewnie tak skoro mieli opaske jungla a Jungle jest przy Alfie, to ta sama sieć hoteli Odpowiedz Link Zgłoś
aneciarr Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 29.07.10, 14:23 Tak,korzystali z aqua parku, ale mimo wszysyko przemieszczanie się między hotelami nie jest zbyt korzystne, tym bardziej, że od początku byli nastawieni na hotel Jungle Park. Odpowiedz Link Zgłoś
ogibasia Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 10.08.10, 23:40 Ja wróciłam 20.07.2010 .Wczasy rezerwowałam w grudniu, a pomimo tego na dwie doby przenieśli nas do hotelu Dana Beach.i jeszcze wiele innych osób, którym się to nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa6 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 12.08.10, 13:46 Sama już sprawdziłam na własnej skórze, jak wygląda pobyt w Jungle z Eximem. Generalnie wyjazd baaaardzo udany, wszystko w porządku z zakwaterowaniem, świetne wycieczki fakultatywne, a sam hotel-rewelacja jak dla nas!Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami, chętnie odpowiem na pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
balc77 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 12.08.10, 14:01 Witam! czy korzystałaś z wycieczek z biura czy jakiegoś innego lokalnego? I jeszcze prośba czy mogłabyś jak masz plan calego hotelu z opisami numerów domków?pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa6 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 12.08.10, 20:37 Co do wycieczek fakultatywnych, korzystałam z tych organizowanych przez Exim. Rejs na Giftun-25$/os podczas spotkania informacyjnego, a Discovery safari 45$/os. To była jakaś tam promocja first minute. jak kupowałeś już w następne dni, to było drożej nawet o 10 dolców. Wycieczki warte tych pieniędzy, zwłaszcza Giftun. Exim zmienił biuro które organizuje im tam wycieczki morskie i statek był naprawdę świetny, 3-pokładowy, ładnie utrzymany i duży. mam porównanie, bo w zeszłym roku byłam na Dolphin House(także wycieczka morska) i statek był gorszy, ale także niezły. Co do planu hotelu, to nie ma problemu, mogę wysłać, np. na maila.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szirine Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 13.08.10, 08:16 Witam, Czy mogłabym podłączyć sie pod prosbe planu hotelu? m.kader@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lulus87 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 13.08.10, 09:26 Też bym poprosiła plan jak można natalka168@buziaczek.pl Z góry dzieki:D Odpowiedz Link Zgłoś
wagony1 Re: JUNGLE z EXIMem, był ktoś ostatnio? 13.08.10, 11:11 ja również poproszę plan hotelu, jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu: zabangel@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kadrom Mapka Jungle Aquapark 13.08.10, 14:19 Tutaj macie zdjęcie mapki terenu Jungle. Takio plan wystawiony jest w budynku głównym. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2274205 Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Mapka Jungle Aquapark 13.08.10, 15:28 poniżej podaje linka do MAPKI PLANU hotelu jungle którą zamieściłem przed chwilką na moim fotoforum zdjęciowym jest dokładna więc może się komuś przyda pozdro fotoforum.gazeta.pl/a/49673.html Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Mapka Jungle Aquapark 13.08.10, 15:43 a jeszcze jedno wystarczy kliknąć w "pokaż orginał" pod planem aby mapka była większa i tym samym wyrazniejsza pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa6 Re: Mapka Jungle Aquapark 13.08.10, 19:34 Moja mapka nieco się różni od tej zamieszczonej w recepcjo hotelu, być może dlatego, że hotel wciąż jest rozbudowywany. Odpowiedz Link Zgłoś
walo13 Jungle Aquapark - proszę o radę 20.08.10, 09:37 - jeszcze prośba do tych którzy wrócili z tego hotelu, niezależnie od BP,napiszcie na co warto zwrócić uwagę - co wam zapadło w pamięci. - Czy jest w kablówce TV Polonia? - jakie są gniazda do prądu, czy wtyczka żelazka /ma grubsze bolce niż ładowarka/ będzie pasować? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa6 Re: Jungle Aquapark - proszę o radę 20.08.10, 19:03 TV Polonia jest. Co do gniazdek, to widziałam, że ludzie mieli czajniki, prostownica też działała, więc z żelazkiem raczej nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyli01 Jungle Aquapark - Wyżywienie 30.08.10, 19:38 Witam Mam pytanie jak wygląda wyżywienie w Jungle, slyszałem o "6 restauracji - Śródziemnomorska, orientalna Tagin, azjatycka Asian Plant, niemiecka Zum Kaiser, restauracja Viking i Tarazan dla dzieci" Czy w każdej są podawane inne potrawy i można z nich dziennie korzystać, wymaga wcześniejsze rezerwacji? Interesują mnie informacje na temat wyżywienia, posiadamy 3 dzieci i każde ma inne smaki :(. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrom Re: Jungle Aquapark - Wyżywienie 30.08.10, 20:02 Nie ma potrzeby żadnej rezerwacji. Jeżeli masz ochotę możesz zrobic rundę od restauracji do restauracji i zostać tam gdzie masz ochotę. Albo jak pozwala Ci na to Twój apetyt i pojemność żołądka zjeść w każdej po kolei. Jedynym ograniczeniem może byc chwilowy brak miejsc, więc musisz chwile poczekać, albo pojść obok. Odpowiedz Link Zgłoś