scorpio1956 25.04.04, 17:25 Kto jeszcze się wybiera w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 01:41 Selectours 12.05 z Wawy - pierwszy raz w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 02:17 Zbyszku, Twoje info na stronie "Wszystko o " bardzo mi ułatwi spakowanie się. Podajesz super wskazówki - dzięki. Gdyby nie to, że podałeś ceny wycieczek fakultatywnych w lokalnych biurach, to martwiłabym się że nie zobaczę wszystkieo co bym chciała. Poza tym zastanawiam się czy faktycznie jest tam aż tak gorąco. Sharm jest osłonięty górami, poza tym maj to chyba jeszcze nie taki gorący miesiąc. Myślałam, żeby zabrać same lekkie ciuszki, ale boję się, że będę marzła w czasie nocnych eskapad, np. na górę Mojżesza (raczej jestem zmarzlakiem). A ogólnie to jestem bardzo podekscytowana - chyba nigdy się tak nie przygotowywałam do żadnego wyjazdu! Mam nadzieję, że będzie super, zwłaszcza że uwielbiam snoorkować! Pozdro Iza Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 20:53 Cieszę się ,że ktoś jeszcze z forumowiczów będzie w tym czasie w tym hotelu.Myślę,że spotkamy sie.Musze Cię zmartwić, ale tam w maju jest bardzo gorąco do 40st w porywach.Za to woda boska-ok 26st.Jest wiaterek od gór ,choć nie zawsze.Na góre Mojżesza ubrać się musisz jednak odpowiednio,bo temp. jest niska i wiatr jeszcze uczucie zimna potęguje.I ubierz sie na cebulke,bo schodząc masz wrażenie ,że schodzisz do piekła,tak jest gorąco na dole.Widoki na szczycie natomiast są niesamowite. Sharm jest rajem dla tych co lubią snoorkeling,więc będzie super.Jak masz jakieś pytania to pisz :scorpio1956@interia.pl Lub zaglądaj na czata egipskiego,tam prawie codziennie jestem.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 21:54 witam! Słuchaj, coś czat nie chce mi działać:-( Pogadamy innym razem , a może jesteś dostępny na GG? A poza tym, to jak trafić do czatu egipskiego? - nie mogę znaleźć ... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 22:41 Nie mam GG i na razie nie chcę mieć,bo Forum,czat i e-maile i tak mi zabierą za dużo czasu.Po prostu boję się .Wejdz na :www.polchat.pl/chat/?room=egipski Odpowiedz Link Zgłoś
izab77 Re: Sharm - Exim-19.05 27.04.04, 02:33 aaa, zdaje się że będziemy w tym samym hotelu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś