dana_n
20.01.12, 00:28
Jadę na przełomie marca i kwietnia znów do Egiptu. Tym razem w planie lot z Warszawy do Kairu regularnymi liniami. W planie spokojne odwiedzenie paru miejsc w Kairze,/innych, niż te, które są w planie 1-dniowych wycieczek fakultatywnych z Sharm, czy Hurghady.../, wycieczka z lokalnego biura w celu zobaczenia Białej Pustyni, Czarnej Pustyni, Kryształowej Góry i Oazy Baharija /3 dni i 2 noce..jedna w hotelu w oazie, druga na Białej Pustyni w namiocie, lub "pod gwiazdami"./ Następnie powrót do Kairu i wycieczka do Aleksandrii/ 2 dni i jedna noc, /w hotelu w Aleksandrii/. Chętnie zabiorę na tę wycieczkę normalnego, mądrego faceta/ najlepiej 40+...,który nie będzie trząsł portkami z powodu pierwszego , lepszego zagrożenia...i który cokolwiek już o Egipcie wie.../Jeżeli ktoś z tego forum jest zainteresowany, proszę o pilny kontakt na priv...Decyzje należy podjąć szybko... najdalej w ciągu kilku dni. Oczywiście kobiety, konkretne i zainteresowane podróżami w takim samym stopniu , co ja... również do zaakceptowania/ te, o których myślę, na pewno wiedzą, że o nich mówię... :-)/Według mojej kalkulacji wyjazd niskobudżetowy, nie powinien przekroczyć 2000 zł. Zakwaterowanie w Kairze w hotelu 3***, 1 km od Placu Tahrir...w odległości niewielkiej od różnych atrakcji...i jednocześnie wystarczająco dużej, gdyby tam były zamieszki w tym czasie.