Dodaj do ulubionych

Hotel z 4 latkiem

05.05.12, 15:23
Prawie zdecydowaliśmy się na Jungle Aqua Park ale zastanawiem się czy tam nie będzie za bardzo chałaśliwie. Lecą z nami dziadkowie i czy dla nich będzie ok ? Rok temu byliśmy w Royal Albatros Moderna było bardzo fajnie. Właśnie najbardziej zależy nam na małych zjeżdzalniach i żeby nie było bardzo głośno. Może polecicie jakiś Hotel ? Ostatecznie : ) jungle lub Fantasia 1001
Obserwuj wątek
    • minika_p Re: Hotel z 4 latkiem 05.05.12, 20:27
      hej

ja bylam w iberotel aquamarine :) niedaleko jungle aqua park. w aquamarin byl fajny brodzik i w nim 3 zjezdzalnie, ponad to jest tez aquapark. teren jest tak ogromny, ze zewszad cisza i spokoj bily. super udany urlop dla nas-rodzicow, dziadkow, bo tez byli z nami i dla 4latki :)
      ponadto moc atrakcji dla dzieci!
      pozdrawiam i zycze udanych wakacji!
      • lipencjusz76 Re: Hotel z 4 latkiem 05.05.12, 21:06
        Jeszcze wpadł nam do głowy Albatros Palace ( tylko cena około 2600 zł/tydz w czerwcu :( )
        • e_podmiejska Re: Hotel z 4 latkiem 05.05.12, 22:36
          Hotel bardzo dobry dla rodzin. Osobiście polecam. Byłam w nim jak nie mieliśmy jeszcze dziecka, ale widziałam, że maluchy świetnie się tam bawiły. Sama się zastanawiam czy jeszcze raz do niego nie zajrzeć na jesieni:)) W EXIM-ie jest trochę tańszy bo po niecałe 2200/os
          • e_podmiejska Re: Hotel z 4 latkiem 05.05.12, 22:40
            A swoją drogą polecam też Tropicana Grand Azure ale to już w Sharmie:) Tam byliśmy już z naszą mała jak miała 3 lata i bawiła się tam wyśmienicie.
            • lipencjusz76 Re: Hotel z 4 latkiem 07.05.12, 18:43
              A co powiecie na Aqua Blu Sharm ?
              • alfaromeo75 Re: Hotel z 4 latkiem 07.05.12, 21:06
                Ja polecam Aqua blue w Hurgadzie obok Albatros Palace to jest ta sama siecówka jeszcze Aqua Vista i Aqua Garden fakt ze jest w drugiej lini brzegowej ale jest tyle basenów trzy hotele jakby razem jak dla mnie super i dla dzieci duzo atrakcji super animacje i wieczorki dla maluchów w zeszłym roku w lipcu płaciłam po 2200 ale warto .
                • lipencjusz76 Re: Hotel z 4 latkiem 07.05.12, 22:02
                  A ten Aqua Blu z Sharmu gorszy ? Kurcze już sam nie wiem, co roku jakaś sprawdzona oferta się pojawiała a teraz nic i wszystko w cenach 2200-2700 za tydzień. Jak tak dalej pójdzie do pojedziemy jeszcze raz do Royal Albatros Moderna z Tui za 2100
                  • a1563340 Re: Hotel z 4 latkiem 08.05.12, 09:47
                    Byłam w Aqua Blu w Sharm, Aqua Blue Hurghada i Royal Albatros Moderna Sharm. Stawiam na Royal Albatros Moderna. Aqua Blue Hurghada tez jest ok, duzy kompleks ale dla 4-latka lepszy Royal Albatros. Aqua Blu Sharm, ładny duży, moim zdaniem bez rewelacji i niestety w sezonie duzo osób z zewnątrz, bo na aquapark można za opłatą z zewnątrz wchodzić
                    • lipencjusz76 Re: Hotel z 4 latkiem 08.05.12, 10:38
                      Wyjazd 6 czerwca lub po 15 września. Więc może nie bedzie jeszcze dużo ludzi
                      • a1563340 Re: Hotel z 4 latkiem 08.05.12, 11:04
                        Byłam ost.2 tyg. czerwca i w Aqua Blu Sharm było dużo ludzi, hotelowych gości ok, ale duzo miejscowych z zewnątrz :-(
                        Jeśli chodzi o termin to mi jednak najbardziej odpowiada październik
                        • lipencjusz76 Re: Hotel z 4 latkiem 08.05.12, 11:45
                          A jak było przy basenie dla dzieci też tłoczno ? Najbardziej w sumie zależy mi na tym basenie dla syna reszta to dodatek : )
                • colin1974 Re: Hotel z 4 latkiem 07.05.12, 22:03
                  Iberotel Aquamarine bezkonkurencyjny
                  • monikakum Re: Hotel z 4 latkiem 08.05.12, 10:16
                    Jak najbardziej polecam Jungle, byliśmy z 3-latkiem. W Aqaparku dla dzieci rzeczywiście głośno , ale to hotel, gdzie jest mnóstwo basenów.Praktycznie rząd bungalowów jest oddzielony basenem i tam jest bardzo klimatycznie i spokojnie. Jak chcieliśmy młodego uśpić to albo robiliśmy to przy tych basenach, albo w pokoju i zabieraliśmy elektr. niańkę a my byliśmy kilka metrów od bungalowu.
                    • imizing do monikakum !!! 08.05.12, 12:38
                      Wybieram się w czerwcu do Aqua Jungle - mam pytanie hotel jest bardzo rozległy , obawiam się że możemy dostać pokoje na samym końcu , nie orientujesz się jak daleko może być od restauracji z najdalej położonych domków ? Może mi się tylko tak wydaje że jest taki duży - znajomi byli w pokojach 4000 i mówili że mieli blisko >
                      • monikakum Re: do monikakum !!! 10.05.12, 01:41
                        Nie pamiętam naszego nr pokoju, bo to było w 2010r. ale był to przedostatni rząd bungalowów, do restauracji ( a wszystkie są obok siebie) było na piechotę około 7 minut.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka