Dodaj do ulubionych

pyramisa - sharm el sheikh

IP: 193.24.24.* 27.07.04, 20:23
pomocy !! jak tam naprawdę jest?? czy naprawdę jest tak brudno?? czy teraz
może się poprawia, mam jechać w październiku i nie wiem czy nie lepiej
zrezygnować...
Obserwuj wątek
    • madzia112 Re: pyramisa - sharm el sheikh 27.07.04, 20:31
      Gość portalu: ev napisał(a):

> pomocy !! jak tam naprawdę jest?? czy naprawdę jest tak brudno?? czy teraz
      > może się poprawia, mam jechać w październiku i nie wiem czy nie lepiej
      > zrezygnować...

Zajrzyj na tą stronę, a znajdziesz świeże informacje.

www.wakacje.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=453
      Polecam też dział HOTELE-OPINIE
      • Gość: ev Re: pyramisa - sharm el sheikh IP: 193.24.24.* 29.07.04, 16:04
        dzięki, do Twojej opinii dotarłam wcześniej i właśnie dlatego że ogólnie wydaje
        się bardzo obiektywna przeraziły mnie opisane przez Ciebie gołębie i zbite
        lampy... ok:) rozumiem że najważniejsze to że "nie-malkontent" będzie
        zadowolony :) pzdr ewa
        • madzia112 Re: pyramisa - sharm el sheikh 29.07.04, 19:37
          Wróblami się nie przejmuj - dotyczy to tylko jednej restauracji i powiem Ci, że
          niektórym to nawet nie przeszkadzało. Wystarczy na posiłki chodzić do innych
          restauracji ( a wybór duży ) ;-) Co do tych żarówek - taras, który opisałam
          jest trochę na uboczu i mało kto tam zagląda. Ogólnie rzecz biorąc teren
          hotelowy jest tak rozległy, że będąc tam przez dwa tygodnie i lubiąc spacery,
          nie wszędzie dotarłam. A w takim upale spacery w dzień to męka, więc pozostają
          wieczory. Bardzo wielką zaletą hotelu są plaże ( szczególnie nr.1 ) i naprawdę
          piękne rafy.Jak masz jakieś pytania to wyślij maila - chętnie odpowiem.
          Pozdrowienia
    • Gość: andrzej Re: pyramisa - sharm el sheikh IP: *.espol.com.pl 29.07.04, 23:30
      powiem Ci tak: nie wiem jak sam hotel, byliśmy dwa hotele dalej, ale codziennie
      podpływaliśmy do pyramisy w ramach snurkowania.
      ale to co tam dzieje się pod wodą sprawi, że do końca życia będziesz pamiętał
      to miejsce. rafy są cudowne, możesz pływać kilometrami wzdłuż brzegu i się nie
      znudzisz.
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka